هیچوقت نخواه دختر باشی !!!!!!! مثلا ما که دختریم تنها نیستیم!؟ ما عاشق نمیشیم؟ ما درجا به عشقمون میرسیم؟
برعکس دختر بودن خیلی سخته. دختر که باشی باید بشینی تا مرد رویاهات بیاد ! عاشق که بشی مجبوری بریزی تو خودت تا بلکه اون بیاد جلو. پسرا هرموقع اراده کنن میرن خواستگاری ولی ما باید بشینیم تا آیا کی یکی زنگ بزنه خونمون یکی بیاد بعد ببینیم اصلا به درد میخوره یا نه!
من دخترم ولی تقریبا به اندازه خود شما همین دردا رو کشیدم! خودم بارها دل بستم ولی بیهوده بود. تازه با این که دخترم و غرور دخترونم نباید بذاره من پا پیش بذارم، چند بار غرورم رو خورد کردم ولی فایده نداشت. بیش از سه سال و نیمه که عاشق کسیم که میدونم مال من نیست.
پس فکر نکن فقط خودت تنهایی، مشکلات داری، میخوای ولی نمیشه ...
من به شدت آدم عاطفی بودم و خیلی برای ازدواج عجله داشتم ولی الان چند ماهیه که سرگرم کار و مسائل دیگه شدم و از تفکر وسواس گونه و این که خدایا چرا نیمه گم شدم نمیاد دوری کردم. الانم خیلی راحتترم و کمتر غضه میخورم. آخرش خلا حس میشه ولی اونقد طاقت فرسا نیست. معتقدم به موقعش اونی که باید پیدا میشه. شما هم مطمئن باش و به خدا توکل کن.
نمیدونم چرا این دختری که ازش خوشت اومده بهش چیزی نمیگی. به خدا اگه من پسر بودم فرصت ابراز علاقه کردن رو هرگز از دست نمیدادم! حتی اگر هم علاقه ی اشتباهی باشه خب بعد با کمی شناخت متوجه میشی. نگرانی نداره که

علاقه مندی ها (Bookmarks)