به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 691

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام

آقا ما هر جا میریم یکی پیدا میشه سر ما کلاه میذاره !!!
    عجب مملکتی شده !!!
    به خدا دیگه دارم نا امید میشم !
    آدم درست و حسابی خیلی کم پیدا میشه !!! اینا مگه سر سفره پدر و مادر ننشستن !
    به درک پول ! آدم نمیتونه احساس امنیت بکنه !

امشب رفتم یه جایی باقی مونده پولمو وصول کنم ، مدیر میلیاردرش میگه آقا من پول نمیدم ، برو شکایت کن !!!!!!!! چون بهش اعتماد کردم ، حالا باید قید پولمو بزنم !!! ولی این دفعه فرق میکنه ! فردا شب (آخر شب) میرم دم در شرکتش وایمیستم تا با ماشین مدل بالاش بیاد بیرون ! بعد دنبالش میکنم ، یه جای خلوت خفتش میکنم ، هم پولو ازش میگیرم ، هم درست و حسابی از خجالتش در میام ! میخوام ببینم چه جوری میره شکایت میکنه !

حدود یک ماه پیش خواهرم تشنج کرده بود و حالش خیلی بد بود ! زنگ زدم به اورژانس ! بیست دقیقه منتظر شدیم ولی خبر مرگشون نیومدن ! نمیدونم با چه فرمولی این پولا رو میریزن توی حلق این لاشخورا ! خودم با ماشین خودم ( حالا با سرعت و سبقت غیر مجاز ) رسوندمش بیمارستان ! رفتم به دکتر میگم به کار ما رسیدگی کن . حال خواهرم خوب نیس! دکتر برگشته خیلی ریلکس میگه خب من چه کار کنم ؟! میگم وظیفتو انجام بده ، حال خواهر من اصلا خوب نیس! میگه : اینجا همه مریضن ، فقط خواهر تو نیست که !!! بهش گفتم : خب حالا چرا با من بحث میکنی ، اگه برای خواهرم اتفاقی بیفته از چشم تو میدونم !!! مرتیکه برگشته میگه : اگه اتفاقی افتاد ، من بیمه ام ، اونا باهات حساب میکنن !!! منم بهش گفتم : اون موقع تو هم باید تا آخر عمر بچپی توی همین بیمارستان . وگرنه اگه از در اینجا بیای بیرون ، با ماشین از روت رد میشم و اتفاقا ماشینم بیمه است ، اونا با خانوادت حساب میکنن !!! شاید باورتون نشه اون شب این مرد مثل فرشته ها بالای سر خواهر من بال بال میزد! حتما باید دست زور بالای سرشون باشه ! وگرنه اینقدر زبون نفهمن که حد نداره !

خداییش به غیر از اینجا کجای این دنیا از خبرا هست !!! کاش دیگه حداقل این همه ادعا نداشتیم !!!

پی نوشت : محمد رضا آدرس وبلاگت چی بود ؟

2. 4 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

dooo (شنبه 02 دی 96), mohamad.reza164 (جمعه 01 دی 96), parsa1400 (جمعه 01 دی 96), اثر راشومون (یکشنبه 01 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)