سلام
آقا ما هر جا میریم یکی پیدا میشه سر ما کلاه میذاره !!!
عجب مملکتی شده !!!
به خدا دیگه دارم نا امید میشم !
آدم درست و حسابی خیلی کم پیدا میشه !!! اینا مگه سر سفره پدر و مادر ننشستن !
به درک پول ! آدم نمیتونه احساس امنیت بکنه !
امشب رفتم یه جایی باقی مونده پولمو وصول کنم ، مدیر میلیاردرش میگه آقا من پول نمیدم ، برو شکایت کن !!!!!!!! چون بهش اعتماد کردم ، حالا باید قید پولمو بزنم !!! ولی این دفعه فرق میکنه ! فردا شب (آخر شب) میرم دم در شرکتش وایمیستم تا با ماشین مدل بالاش بیاد بیرون ! بعد دنبالش میکنم ، یه جای خلوت خفتش میکنم ، هم پولو ازش میگیرم ، هم درست و حسابی از خجالتش در میام ! میخوام ببینم چه جوری میره شکایت میکنه !
حدود یک ماه پیش خواهرم تشنج کرده بود و حالش خیلی بد بود ! زنگ زدم به اورژانس ! بیست دقیقه منتظر شدیم ولی خبر مرگشون نیومدن ! نمیدونم با چه فرمولی این پولا رو میریزن توی حلق این لاشخورا ! خودم با ماشین خودم ( حالا با سرعت و سبقت غیر مجاز ) رسوندمش بیمارستان ! رفتم به دکتر میگم به کار ما رسیدگی کن . حال خواهرم خوب نیس! دکتر برگشته خیلی ریلکس میگه خب من چه کار کنم ؟! میگم وظیفتو انجام بده ، حال خواهر من اصلا خوب نیس! میگه : اینجا همه مریضن ، فقط خواهر تو نیست که !!! بهش گفتم : خب حالا چرا با من بحث میکنی ، اگه برای خواهرم اتفاقی بیفته از چشم تو میدونم !!! مرتیکه برگشته میگه : اگه اتفاقی افتاد ، من بیمه ام ، اونا باهات حساب میکنن !!! منم بهش گفتم : اون موقع تو هم باید تا آخر عمر بچپی توی همین بیمارستان . وگرنه اگه از در اینجا بیای بیرون ، با ماشین از روت رد میشم و اتفاقا ماشینم بیمه است ، اونا با خانوادت حساب میکنن !!! شاید باورتون نشه اون شب این مرد مثل فرشته ها بالای سر خواهر من بال بال میزد! حتما باید دست زور بالای سرشون باشه ! وگرنه اینقدر زبون نفهمن که حد نداره !
خداییش به غیر از اینجا کجای این دنیا از خبرا هست !!! کاش دیگه حداقل این همه ادعا نداشتیم !!!
پی نوشت : محمد رضا آدرس وبلاگت چی بود ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)