فریبا جون و happy girlممنونم ازتون
جواب تم ار آی و آزمایش هام رو یه دکتر بسیار حاذق و ریس بیمارستان دید و گفت هیچ مشکلی وجود نداره فقط افسردگی خفیفه که چند تا دارو ضد افسردگی و اضطراب داد من حتی به موبایل دکترم زنگ زدم گفت مژده الکی نگران بودی هیچ مشکلی وجود نداره . شوهر منم چند ماه پیش به همین دکتر رفته بود و به خاطر عصبانیتش چند تا دارو دکتر براش نوشته بود که مصرف می کرد .
شوهرم به این خاطر به من میگه که تو دچار اسکیزوفرنی هستی که ( من کلا آدم آرومی هستم و توی اوایل ازدواجمون هر چی شوهرم بدی بهم می کرد می رفتم اتاق و گریه می کردم تا اینکه شوهرم بعضی مواقع متوجه اشتباهش میشد و میومد معذرت خواهی یا خودم پیشقدم میشدم ولی این اواخر دیگه مثل خودش شدم وقتی میبینم داد و بیداد میکنه و کارای غیر منطقی میکنه و فحش میده اولش هیچی نمیگفتم ولی بعد از چند دقیقه ادامه این بی حرمتی ها لبریز میشدم منم از اون بدتر عمل میکردم مثلا داد و بیداد می کردم خودمو میزدم دستو پام میلرزید و همش گریه می کردم اونم همون لحظه می گفت تو بیمار اسکیزوفرنی داری کنترلت دست خودت نیست( اینم که میگه توی خانودتون ارثیه ) مامان من بعد مرگ عزیزش دچار افسردگی شد و داروی ضد افسردگی مصرف میکنه الان دکتر به تدریج قرص هاش رو ترک داده و فقط یه قرص مصرف میکنه ) اینو هر وقت با شوهرم دعوا میکنیم به رخ میکشه که مادر تو بیمار بود و ... در حالیکه الان همسرم خودش چهار تا از اون قرص ها رو مصرف میکنه ولی بازم عقیدش اینه که من بیمارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)