سلام دوست من
--------
فرآيند قرض دادن چندتا شرط داره:
1- خودت تو زحمت نيافتي
2- قلبا به قرض دادن اعتقاد داشته باشي و بخواهي كار شخصي رو راه بندازي
3- به طرفت ايمان داشته باشي ( چون فقط خودت صاحب اين پول نيستي، زن و بچه ات هم از اين پول سهم دارن و اشخاصي كه از قرض گرفتن از تو در آينده كارشون راه ميافته و بهت بر ميگردونن)
4- تو فكر سود و ضرري كه از بودن اين پول، اگر نزد خودت باشه، نباشي.
يعني نگي اين پول يه سال دست اون قراره باشه، سود بانكي اش ميشه اينقدر، اگر دست خودم باشه ميشه اين قدر!!!!!!!!!
5- اهدافي رو كه داري به خطر نندازه،
مثلا سرمايه گذاري براي خودت، خريد خونه براي خودت،
6- آناليز طرف مقابل در توانمندي استفاده از پول و باز پرداخت پول
-----------------
اگر شرايط بالا رو لحاظ كردي و به نتيجه رسيدي، به نظر من از لحاظ سند گرفتن، حتما عاقلانه و بي رودبايستي كار كن.
خدا تو قرآن صريحا گفته كه هر قراري بين خودتون رو مكتوب كنيد و از چند شاهد هم استفاده كنيد.
اگر تفسير اون سوره ها رو بخوني، ميبيني كه خود خدا ذات انساني رو كه خلق كرده ميشناسه و براي در مسير ماندنش اين توصيه رو كرده.
سرشار من تو زندگي ام خيلي ديدم، پول خيلي كثيفه، آدم زاهد رو به راه كج كشونده. پس مستند عمل كن.
يا به اندازه پول دانگ بگير، يا سند رو بزن در رهن خودت، يا سفته بگير به نام شخصي كه خونه به نامش ميخوره و يه قرار داد هم بنويس ( كه اين از دو تاي قبلي يكم ريسكي تره)
اگر هم آيتم 4 رو نميتوني براي خودت هضم كني، ميتوني به قيمت منطقه و حتي كمتر، به اندازه دانگت اجاره هم بگيري ( اين موضوع به خودت بر ميگرده/

علاقه مندی ها (Bookmarks)