واجب شد حتما مطالبی رو اینجا بنویسم. حقایقی که گفتنش مهمه. خیلی وقتا تاپیکهای مختلف رو میبینم ولی کمتر پیش میاد که صحبت کنم
تاپیکی که زدید مهمه و پاسخ به این ابهامات و ناراحتیهای شما مهمتر. چون بارها دیدم که دختر بعضی دختر خانمهای پاک همچین موضوعی رو مطرح میکنن و حتی گاهی به همین طریق به دام شیطان و مشکلات فراوان میفتن.
بزارید بعنوان یه پسر که پسرهارو هم خوب میشناسه و به اندازه کافی نتایج و زندگیهای مختلف رو هم دیده مطالبی رو براتون شرح بدم تا خیالتون راحت باشه.
من شخصا ظاهر و ملاکهای زیبایی و جنسی و مادی برام اولویت 14-15 همین رو دارند و اگر واقعا ملاکهای مهمتر مثل پاکی و گذشته سالم اون دختر و متانت و ایمانو وجدانو حلالو حرامو محرمو نامحرمو عاقل بودنو تعهد رو داشته باشند براحتی حاظرم با دختری ازدواج کنم که از نظر ظاهری یا اندام یا مادی ضعیف باشند و این انتخاب و زندگی رو عاشقانه و با کمال میل انجام میدم و یک عمر دست بوس این همسرم خواهم بود چرا که بزرگترین هدیه رو بهم میده اونم امانت داریه. امانتی که سالم به دستم میرسونه به اسم دل جسم عفت احساس ذهن آرام امنیت و.... و وقتی که میرم سر کار با خیال راحت تر میرم و راحت تر بهش اعتماد میکنم و بهش سهم از زندگی میدم و یک عمر بخاطر این امانت داری ازش تشکر میکنم
در قرآن قید شده که بدون شک برای شما جفتی آفریدیم. ( جفتی. نه جفتهای زیاد ) یعنی فقط یک نفر از تمام مردم دنیا. اثبات این حرف بسیار جالبه و شبیه معجزه هست. شاید دقت نکرده باشید. اما با اینکه تعداد دختر و پسر و تولد در خانواده های مختلف متفاوت و درهم و بی نظم و تصادفی به نظر میاد اما با این وجود آمار مذکر و مونث در هر شهر و کشور و جهان دقیقا 50-50 هست. میتونید از سایت ثبت احوال امار این موضوع رو ببینید و همینطور سایتهایی که جمعیت جهان رو نشون میدن. این خودش معجزه نیست؟؟؟ اثبات همون حرف خداست که هیچ دانشمندی نتونسته علت وجود چنین نظمی رو پیدا کنه با علم.
پس طبیعیه که فقط یک نفر از میلیار ها نفر برای شما هست و نباید از خیلی نشدن ها اصلا ناراحت بشید. چون خدا بهترشو براتون در نظر داره. حیفه به کم راضی بشین. و البته دخترهایی که خواستگار و به اصطلاح پیشنهاد زیاد دارن خودش به نظرم یه عیبه و جای سوال داره.
صرفا ازدواج کردن پایان کار نیست و باید کیفیت زندگی رو دید. طبیعتا هر مشکلی در زندگی خیلیها گفتنی یا دیدنی نیست که شما ببینید یا بشنوید. اما وجود دارن و خیلی هم استخوان سوز هستند.
وقتی دختری ظاهرشو جذاب میکنه یا وارد خیلی روابط میشه و از مسیر اشتباه میخواد وارد زندگی و انتخاب بشه طبیعیه که خیلی پیشنهاد دریافت میکنه اما پیشنهاد دوستی نه ازدواج. که اونم کاملا به ضرر دختر خانوم هست. کمترین ضررش خاطرات و افسردگی و مقایسه در آینده و از دست دادن مهمترین سرمایه های دختر و عذاب وجدان هست. خیلی وقتها هم پیشنهاد دوستی هست اما با فریب ازدواج. گاهی هم حتی منجر به ازدواج میشه اما ازدواجی که چون ملاک ظاهری بوده عشق و معنویت به سرعت در زندگیشون کم و محو و خالی میشه. یا حتی از اول هم عقی در اینشکل زندگیها نبوده و همونشکلی که به ظاهر و روابط دختر جذب میشن همون شکل به یکی دیگه جذب میشن و خیانت و خیانت و خیانت و مشکلات فراوان ...
گاهی خود من اقدام کردم برای ازدواج و با سختگیری های متعدد مالی و مهریه های سنگین روبرو شدم. این خودش یه عرف و اشتباه خطرناک برای جامعست. ازدواج باید ساده ترین کار دنیا باشه و دوستی و خیانت و طلاق گرون ترین کار دنیا. همین دخترهایی که برای ازدواج سخت میگیرن دیده شده که برای دوستی راحت تن میدن و در دام میفتن و خسارت میدن.
وقتی دختری از روی ظاهرش یا پولش و اینجور مسائل انتخاب بشه بنظرم حتی اگه منجر به ازدواج بشه این انتخاب به نوعی توهین برای دختر هست. مثل کالا باهاش برخورد شده. طبیعتا مشکلاتی در این ازدواجها و کیفیت زندگیشون وجود داره که شما نمیبینید ولی آمار ها گویاست.
شما پاک زندگی میکنید نه فقط برای ازدواج بلکه برای ارزش خودتون برای دور ماندن از آسیب ها. برای حفظ شان و منزلت خودتون شخصیتتون و خانوادتون و آبروتون. اگه فقط و فقط بخاطر ازدواج این پاکیو سرمشق قرار میدید احتمال انحراف شما نه تنها الان بلکه بعد ازدواج هم دچار لغزش ممکنه بشه . خوب بودن باید دلی و محکم باشه. چه بسا یه انسان پاک این تردید رو در شما ببینه و حس کنه که فقط و فقط بخاطر ازدواج پاک هستید و دلی نیست از شما نا امید میشه. ازدواج هم فکر نکنید پایان همه مشکلات هست. زندگی طبق گفته خدا در قرآن توام با سختی هست و اینو بپذیرید. پاک هم نباشید و هر چقدرم دنبال خوشگذرانی باشید چیزی بهتر نخواهد شد. چه بهتر که زحمت و ارزشش رو آدم به باد نده سر هیچ.
اگه اینطور فکر کنید اگر ازدواج هم بکنید و طبق طبیعت زندگی هر ناراحتی یا نا ملایمتی در زندگی با همسرتون پیش بیاد باز هم خودتون رو ملامت میکنید که چرا امانت داری کردید یا چرا فلان کارارو نکردید که فلان شخص با فلان پول و تیپ یا ازدواج زودترو فلان نداشتید و باز هم دچار لغزش میشید چون اعتقادتون متزلزل میشه. پس در درجه اول پاس اعتقادتون محکم باشید تا خدا هم محکم به شما نظر کنه. با خدا گروگانکشی نکنید.
معمولا افرادی که چندان رعایت مسائلی رو نمیکنن و دنبال خوشگذرونی و .... هستن به اصطلاح بیشتر تابلو هستند و این تصور پیش میاد که اونها موفق ترند. و انسانهای پاک کمتر دیده میشن یا دنبال روابط هستند. در صورتی که کیفیت مهمه نه کمیت
مورد دیگه نگاه منفی به ازدواج سنتی و معرف هست اما نگاه مثبت به پسرهایی که پیشنهاد دوستی میدن یا دوستی منتهی به ازدواج. این نگاه بشدت اشتباه و خطرناکو خیلی دخترا دارن که مثلا پسری که سنتی میاد قبلا ندیده و نپسندیده و مثل رباط عمل داره میکنه و حس نداره یا حس ندارمو فلان. در صورتی که پسری که سنتی اقدام میکنه اولا آماده ازدواجه و تصمیم قطعی برای ازدواج داره دوما اشنایی و شناخت در این مورد هم انجام میشه منتها واقعی و بدور از آسیب. سوما زمان برای شناخت وجود داره. چهرما حمایت خانواده بیشتر هست. پنجما مطمئنید که قصد فریب و سو استفاده تقریبا صفره. ششما بجای ظاهر و بدن شما عاشق خود شما میشن و ظاهرو بدن شما رو هم در نظر میگیرن. هفتما حقوق و تضمینهایی دارید که در دوستی ندارید. هیچ کدوم از این هفت مورد در اشناییهای غیر سنتی وجود نداره
بنظرم چه بهتر که یه دختر پاک باشه و خیلی تو چشم و روابط وارد نشه تا وقتی انتخاب میشه مطئن باشه که خودش انتخاب شده نه جسمش و ظاهرش که بعدا حس تنهایی و خلاء بکنه یا اینکه یه مشت مگس و سراب دور خودش جمع کنه یا ازدواجی صورت بگیره که نباید میگرفت یا خسارتهای فراوان بخوره از دوستی و و و و
یه ضرب المثل ژاپنی داریم که میگه: اگر با تقلب از کوه بالا بری از اونی که پائین کوهه پست تری
در آخر افتخار میکنم که دختر های مثل شما هنوز وجود دارن و در درستی سبک زندگیتون شک نکنید و ارزش یک عمر اعتقاد و زندگیتون رو به این سادگی به باد ندید. مطمئن باشید شیطان روی شما هم زیاد کار میکنه و یکی از بهترین مسیرهای نفوذ شیطان و شروع مشکلات همین نا امیدی و عدم اعتماد به نفس و عزت نفسه.
بهترینننننن آرزوهارو براتون دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)