به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام آقا سینا
    درباره دختر خانمی که اول دیدین مطلبی رو عرض کنم.
    ایشان جسته و گریخته با شما ارتباط داشتن و این ارتباط در ذهنتون مونده چون کسی تو زندگیتون نبوده و منبعی احساسی نداشتین. نمیشه با دو تا پیامک رد و بدل کردن درباره نیات افراد اطلاع حاصل کنیم، یا بهشون دل ببندیم.
    زمانی که فرمودین از قبل جدا شدین من فکر کردم روزهای رؤیایی و رمانتیکی با هم داشتین، حرف های عاشقانه و کلی قول و قرار..‌اما چنین چیزی نبوده .پس دوست دخترتون نبوده و همون همکلاسی بوده... شما خیلی بال و پر به موضوع دادین.
    من بشخصه خیلی نمیپسندم دختری خیلی پیگیر باشه و پیامک بازی کنه و شماره بخواد چون کمی متانت و وقار برای هر دختری لازم هست.جزوه گرفتن یک بحث و ارتباط بحثی دیگست.

اما درباره ی چهار مورد

مورد اول
    مناسب نیست بهیچ عنوان. ایشون سنشون کمه پس به همین میزان هم از دنیای پیرامون اطلاعات داره، شاید با آمدن نت و ارتباط با مردم نسبت به نسل های قبل بیشتر بفهمن اما برای شروع زندگی مشترک آماده نیستن چون اولا در دنیای هیجانات و افکار رؤیایی بسر میبرن و در ثانی هنوز دانشگاه نرفتن و دنیایی بزرگتر و مردهای بیشتری ندیدن. قطعا چند سال دیگه پشیمون میشن چون از روی احساسات تصمیم میگیرن. بلوغ فکری و آمادگی با گذشت زمان میسر هست و سن مناسب ۲۵ یا بالای ۲۵ هست.

مورد دوم
    این خانم بنظرم مناسبن چون با روحیات شما جورتر هست و راحت تر ارتباط برقرار میکنه. گرایش به مذهب و مسایل اون در افراد متفاوته میتونین بگین من موسیقی گوش میدم ، تفریح دوست دارم ، دلم میخواد زنم فلان باشه و ببینیند که چی میگن شاید موافق نظر شما بودن! ( اما درباره سن فرمودین این افکار بشدت اشتباه هست که من فرضمو برای ازدواج به این بگیرم یکی سنش یکسال ازم بزرگتره.. در مورد اون خانم هجده ساله واقعا بلوغ فکری و آمادگی زندگی مشترک نیست ولی برای این خانم هست. از طرفی شما میفرمایین بچه ... اگر بخواین به امید زندگی خوب باشین شما پیرتر میشین و کسی حاضر نیست با این شرایط همسرتون بشه دیگه چه برسه بچه بخواد. هر چه سن بیشتر موقعیت ازدواج کمتر. / برای بچه داشتن وقت هست و اکثر خانواده های مذهبی زود فرزند دار میشن.

مورد سوم
    از طرفی نزاع ها و مسایل قدیمی خانوادگی چیزی نیست که راحت بشه گذشت کرد و ممکنه اثرات بدش رو بر زندگی شما بگذاره..(مخصوصا مسئله ی پول که به پدر و مادر کشیده شده) در اینجا چادری بودن مسئله نیست... اولا ایشون ممکنه بدلیل محدودیت و فشار ازدواج کنه و ثانیا سنشون هم که زیر ۲۵ سال هست.

مورد چهارم
    سطح مالی... ایشون اگر سطح مالیشون بالاست مناسب شما نیستن چرا که مرد در ازدواج باید یک پله از زن بالاتر باشه و این سطح بعد ازدواج آفت زندگی شما در بحث ها خواهد بود. هنر دوست بودن با دنیای هنر تفاوت زیادی داره. ایشون موسیقی کار میکنن و ... همین باعث ارتباطشون با دختران و پسران زیادی هست که ممکن هست با افکار شما جور در نیاد. اکثر هنرمندان محفلی برای مسایل هنری دارن یا جایی دعوت میشن برای ارائه ی کار...که آقایون شرکت میکنن و شاید برای شما غیر قابل هضم باشه. چادری بودن ملاک خوبی نیست.
    قطعا بدلیل وضعیت مساعد مالی خواستگاران بهتری دارن که امر ممکنه بعدها اثر خودشو نشون بده . ما در دینمون داریم که با کسی هم سطح خودمون ازدواج کنیم.

در کل گزینه ی دوم مناسب تر هستن و با سؤال و جواب میتونین ببینین آیا مثل شما فکر میکنن یا نه.
    اما حتما از اخلاق و افکار طرفتون مطلع بشین .
    اینو عرض کنم یک خانواده ی خوب پشت سر یک دختر بسیار مهم هست و اینو باید در نظر داشته باشین چون خانواده های آزاد و یا کسانی که رفتار و افکار نادرستی دارن مثل ترکش به بدنه ی زندگی شما اصابت میکنن.
    (
    درباره مسایل مالی خرجی دست خودتون باشه فقط مبلفی بعنوان ماهیانه به همسرتون برای رفع نیازش بدین و خرجتون رو بر طبق نیازهای منزل و خودتون قرار بدین.)
    (در ازدواج هرگز نگین من کچلم که دیگران سوء استفاده کنن . از طرفی نگین من نیاز عاطفی دارم، همه ی آدمها همینطورن حتی کسی که دورش شلوغه ... اینا میتونه ابزار و اهرمی برای فشار همسرتون و توهین و درگیری و قهر باشه تا با درخواستش موافق باشین)

ویرایش توسط sahar.66 : جمعه 20 بهمن 96 در ساعت 20:17

2. کاربر روبرو از پست مفید sahar.66 تشکرکرده است .

سینای تنها (شنبه 21 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)