به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 32 نخستنخست 1234567891011121323 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 314
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها

سلام اقای اثر راشومون
    1-آیا در سویدای دلتون معتقدین که "هیچ خطا بر قلم صنع نرفت"؟ اگر خیر، یک الی سه تا از مهمترین باگهای این جهان رو از نظر خودتون بنویسید

...تا جایی که دست مستقیم خدا بوده میگم که خطا برقلم صنع نرفت...
    2-در 5 سال گذشته به کسی لسانا یا قلما ناسزا گفتین؟ لسانا گفتم اما کم وخفیف ...این چند سال اخیر تقریبا نگفتم تو دلتون چطور؟ ....توی دلم ناقص میگمش کسی به خودتون ناسزا گفته؟ توی رانندگی اگر بله چه ناسزایی بود؟ ناسزاهای مخصوص رانندگی در 15 سال گذشته به کسی لسانا یا قلما ناسزای رکیک و ناموسی گفتین؟ .نه تو دلتون چی؟ کامل نگفتم سریع حرفم توی ذهنم قطع میکنم که جمله معنی نداشته باشه به ندرت پیش اومده کسی به خودتون چنین ناسزاهایی گفته؟ یادم نیست در جمع های دوستانه و خیلی صمیمی با آقایون دیگه به هم به شوخی فحش و ... میدین؟ من به شوخی هم فحش نمیدم ولی کلماتی میگم که به اندازه کافی خنده دارهست ولی فحش نیست
    3-خودتون رو تا چه حد شجاع می دونین؟ بستگی به موضوع و تعریف شجاعت داره ولی احتمالا نمره ۶۰ تا ۷۰ بگیرم به نظر خودم احتیاط بوده مهمترین ترس در زندگی که آزارتون میده چیه؟ ترس از اتفاقاتی مثل زلزله تا چه حد از مرگ میترسین؟ .....یه چند ساله خیلی به مرگ فکر میکنم یعنی عینی تر فکر میکنم بیشتر هم از لحظه جان دادن میترسم حاضرین برای یه عقیده خاص یا هدف خاصی جانتون رو فدا کنین؟ .....تعدادش خیلی کم و معدوده اگر بله چه مواردی هستن که شایسته فدا کردن جان میدونین؟ خانواده...یه جاهای خاصی وطن ...یعنی اگه مطمئن باشم اون لحظه جان من جان چند نفر رو نجات میده احتمال زیاد این کار رو انجام بدم
    4-تا بحال شده از قضاوت پیشاپیش منفی نسبت به یک فرد پشیمان شده باشید؟ ....توی هشت سال اخیر نه کلا افراد رو قضاوت پیشاپیش میکنین؟ ...قبلا بیشتر هشت یا ده ساله خیلی کم شاید به جرات بگم نه اگر بله بر چه مبنایی معمولا؟ (مثلا بر مبنای میزان تدینشون یا ثروتشون یا ضریب هوشیشون)؟ ....اگر بنا باشد قضاوت کنم بیشتر بر اساس مردم آزار بودن یا نبودن.متعادل بودن
    البته با توجه به میزان متدین بودن شما حدس خودم اینه که طبق توصیه شارع اسلام افراد رو بر مبنای میزان تدینشون پیشاپیش قضاوت میکنین و منظور اصلی بنده هم از قسمت اول این سوالم همین بوده که از "این" قبیل قضاوتها هیچ وقت پشیمون شدین یا خیر؟
    ....براساس تدین قضاوت نمیکنم ولی اگر قضاوت باعث میشه با اون ارتباط داشته باشم سعی میکنم براین اساس باشه که هم انسانیت داشته باشه هم به یه اعتقاداتی پای بند باشه هر چند کم باشن
    5-از جسمی که دارین راضی هستین؟ ....بله از کدوم مشکلات(ژنتیکی و ...) و ناتوانیهای خاص جسمیتون ناراضی هستین؟ از ریزش موی سر میترسم اونم تا ازدواج نکردم میتونین حتی مواردی مثل ریزش مو یا قد و وزن و ... رو هم نام ببرین. تا بحال شده به توانایی های جسمی افراد خاصی غبطه بخورین؟ نه برام مهم نیست به تواناییهای ذهنی افراد خاص چطور؟ ...اگه کسی صفت خوبی داشته باشه بیشتر سعی میکنم از اون صفت لذت ببرم وبه دیده مثبت نگاه کنم این باعث اثر مثبت اون صفت در ذهن آدم میشه کلا از حدت ذهن و ذکاوتی که دارین هم راضی هستین؟ بله
    6-در 15 سال گذشته کسی رو کتک زدین؟
    بله کم ولی ..در حد خواهر زاده و برادرزاده زمانی کوچکتر بودن شیطنت میکردن
    در همین مدت از کسی کتک خوردین؟ ( منظورم بیشتر افرادی غیر از خانواده خودتونه ولی اگر نبود حتی اگر پدر و مادر و برادر بزرگتر هم باشن قبوله ) اگر بله، دلیل اون اتفاق یا اتفاقها رو بگین نه کتک نخوردم
    7-تا بحال شده کالا یا خدمتی که برای کسی انجام میدین و در قبالش درآمد کسب میکنین رو دولاپهنا حساب کرده باشین؟
    نه
    اگر بله میشه بگین که اون کالا یا خدمت چی بود؟ تا بحال شده بعد از اینکه کسی خواسته چیزی رو باهاتون دولا پهنا حساب کنه زیر بار نرین و لفظا و ... باهاش درگیری پیدا کنین؟ نگرفتم .درگیری لفظی نبوده بیشتر توجیحات فروشنده و تبلیغات بوده اگر بله این رو هم تعریف کنین. برای تکمیل این سوال بفرمایید که از نظر آشنایانتون و افرادی مثل ارباب رجوع و مشتریانتون چقدر پول دوست و خسیس به حساب میاین(از نظر خودتون نپرسیدم چون معمولا قضاوت افراد در این مورد با بقیه فرق داره) همه میگن میانه و منطقیه
    8-آیا در حال حاضر از اطرافیان و آشنایانتون کسی از دست شما دلگیر نیست؟ یکی دو نفر هستن دلیلش چیه؟ از خانواده وفامیل نیستن ...یا دروغ گفتن یا اونی نبودن که از اول نشون دادن منم سطح صمیمتم کاهش دادم اونا هم دلگیر شدن اصلا براتون مهم هست که بقیه از دستتون دلگیر باشن؟ بله مهمه حتما پی گیری میکنم تا حد ممکن حلش میکنم بعضیشونم دیگه کاریش نمیشه کرد چون ممکنه انتظاری داشته باشن که نتونم انجام بدم کلا با چند نفر در حال حاضر قهر هستین؟ خداروشکر با کسی قهر نیستم ...کار آسونی هم نبوده حفظ این وضعیت شده تا بحال برای رفع کدورت با کسی که قهر هستین، غرورتون رو زیر پا بگذارین؟
    بله خیلی سخته .

9-خودتون رو والد (اگر فرزند ندارین بالقوه و اگر دارین بالفعل) بهتری میدونین یا والدینتون رو؟ ...کلی نمیتونم بگم نسبت به هیچکدوم از رفتارهای مادرم نه بهترنمیشم...رفتارهای پدرم بعضیشون نمیتونم مثلش یا بهتر از اون بشم ..بعضیشون به نظرم من نظرم متفاوت خواهد بود از پدر و مادرتون رضایت دارین؟
    بله در حد توانشون ازشون انتظار دارم

بزرگترین دلخوری که ازشون دارین چی هست؟

از پدرم که میتونست زندگی رو برای خودش و دیگران شادتر کنه بدون هیچ هزینه ای
    صلا فرزند رو محق میدونین که از والدینش شکوه و دلخوری داشته باشه؟ بله طبیعیه ولی ضمن حفظ جایگاه پدر و مادر
    10-دو بار آخری که از شدت شرم و خجالت خواستین(زبانم لال) وجود نداشته باشین یا به قول معروف زمین دهان باز کنه و قورتتون بده چه موقع بوده؟ اگر مساله های خلاف عفت نبوده تعریف کنین.
    .....راستش یادم نمیاد فقط یه بار سوار یه ماشین بودم وایساد نفری که جلو بود پیرمرد بود تقریبا پیاده شد من رفتم جلو دیدم راننده حرکت نمیکنه وهی نگام میکنه برگشتم دیدم مسافرش پیاده شده که چیزی بخره الانم منتظره من برم سرجام خجالت کشیدم

با تشکر از آقای اثر راشومون ...موفق وپیروز باشید
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط ammin : شنبه 28 بهمن 96 در ساعت 01:08

2. 11 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 28 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), paiize (جمعه 27 بهمن 96), sia518 (جمعه 27 بهمن 96), گیسو کمند (جمعه 27 بهمن 96), اقای نجار (جمعه 17 فروردین 97), اثر راشومون (جمعه 27 بهمن 96), باغبان (جمعه 27 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96), صبا_2009 (جمعه 27 بهمن 96)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها

سلام آقا امین
    ان شاالله که خوب باشی دوست من

سلام جناب باغبان ...متشکرم

اینا سئوال های من ،،
    ممنون که وقت میذاری .

1 – زندگی شاید برای بعضی از ما آدم ها یه مسابقه باشه ،، مسابقه ای برای رقابت،، اون هم با جایزه های رنگارنگ ،،،
    تا حالا شده تو دوران های زندگیت توان اول شدن را داشته باشی،،ولی خودت نخوای اول بشی و بذاری قهرمان یکی دیگه باشه ؟
    بله بعضی وقتا این اتفاق افتاده البته موضوعش هم خیلی مهم نبوده فکر کنم

2- دوست دارم اندیشه خودت را در مورد جمله زیر بدونم :
    " برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت "

.....رها کن تا بدست بیاری گاهی تمرکز روی چیزی باعث میشه کمتر بهش دست پیدا کنیم مبنای ما آزادگی باشه بهتره

3- یه راهکار بفرمایید برا ی رهایی از اندیشه کامل گرایی ( کمال گرایی ناسالم ) ؟

به نظرم میانه روی و اینکه انسان نخواد خیلی خاص باشه ریشه خیلی از مشکلات این چنینی رو حل میکند

4 - می خواستم بدونم به نظرتون انسانها چطوری عقل و احساس را در تصمیم های خودشون به تعادل می رسونند؟
    ( ازدواج - کار و ....)
    به نظر شما باید تعادل ایجاد بشه و یا اینکه اول عقل لحاظ بشه و بعد احساس؟

بستگی به موضوعش داره عقل و احساس هر دو لازمه ولی توی انتخاب همسر اول عقل اما توی زندگی هر دو

5 - حضرت حافظ می فرماید :
    سال ها دل طلب ِ ، جام جم از ما می کرد
    آنچه خود داشت ، ز بیگانه تمنا میکرد

حضرت حافظ اشاره میکنه :
    یه بنده خدایی همیشه به من میگه خدا را بهم بده – منم بهش میگم خدا درونت هست ،،، چرا از من می خوای !
    به قول دوست عزیزم آقای حافظ ، خدا درون ما هست ،،،
    شده شما ، گمش کنید ؟؟ ( مثلا تو سختی ها و خوشی ها و ...)

بله گاهی که خیلی درگیر مسائل زندگی میشم این اتفاق کمابیش میفته تا آخرش مجبور میشم حال و هوای معنویم رو به روزرسانی کنم

6 ) برا شما چند تا الگو رفتاری می نویسم ، میشه بر اساس اولویت خودتان مرتب کنید : ( مثلا دوست دارید اول کدام باشید ...الی آخر )

ماجراجویی – سلامتی - عشق – امنیت – راحتی و آسایش - شور و شوق – قدرت – موفقیت – رشد - تغییر – درستکاری – بهترین بودن

سوال جالبی بود
    عشق..درستکاری..سلامتی..امنیت ...موفقیت...راحتی وآسایش....تغییر....ماجراجویی ..شوروشوق...بهترین بودن...

7 ) با کلمات زیر یه قصه تعریف کنید :

شنگول و منگول – دزدان دریایی – جزیره گنج - خاله قزی - m.reza91

خاله قزی و محمدرضا رفتن جزیره ای دنبال گنج توی راه گیر دزدان دریایی افتادند،شنگول و منگول اومدن نجاتشون دادن

8 -رفتی سفر ، تو جاده وقت نماز میشه ،،، میزنی کنار تا نماز بخونی ،،،
    از قضا یه گوشی موبایل 8 iPhone، هم داری که میذاری جلوت ،،،( کنار سجاده )
    موقع قنوت یه نفر پیدا میشه موبایلتو جلوی چشمت بر میداره و فرار میکنه ،،، :)
    چکار میکنی :

1 ) تو قنوت نماز فارسی میگی : جون مادرت بر ندار - وایسا
    2) در هنگام قنوت می بینیش و بی خیالش میشی و میگی نوش جانت ( خدا واجب تره )
    3 ) اصلا متوجه نمیشی که طرف برداشته چوت غرق نمازی
    4) نماز را می شکونی و میری دنبالش

احتمالا گزینه ۴ انجام میدم

متشکرم .

سپاسگزارم آقای باغبان در پناه حق

4. 8 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 28 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), paiize (شنبه 28 بهمن 96), sia518 (شنبه 28 بهمن 96), باغبان (جمعه 27 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96), صبا_2009 (شنبه 28 بهمن 96)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
    سلام امین اقا.انشالله خوب و سالم و سرحال باشی برادر خوبم
    سلام تشکر میکنم مریم خانم...انشالله که بهترید؟
    اینم سوالات من :

1.دست خط شما چه جوریه؟( از ایناست که بذاری تو افتاب.....)؟! دست خطم وقتی باحوصله ننویسم خوب نیست .بیشتر وقتها هم سریع مینویسم

2.بیشترین تاپیکی که تو همدردی ناراحتت کرده؟
    تایپیکهای زیادی بودن اولین تایپکی که یادم میاد تایپیکی بود که یه دختر از سمت پدرش احساس ناامنی میکرد البته استارتر تاپییک خودش نبود بستگانش بودند
    3.به نظرت ظاهر این افراد چه شکلیه؟

مدیر همدردی
    میانسال قد وزن متوسط ..ته ریش ...سرشون کاملا مو داره
    تمنای عشق قد بلند

صبا-2009 متوسط وکمی متمایل لاغر

مریم 123 قد متوسط و با لبخند

اقای باغبان عکس آواتارشون میاد توی ذهنم
    اثر راشومون کمی درشت هیکل وکمی از متوسط کوتاه تر
    گیسو کمند دختری متوسط و میانه

4.اخرین خوابی که دیدی چی بود؟ خواب زمینهای سرسبز

5.دوست داشتی زن بودی؟چرا؟ زن روحیات خاص وپیچیده ای داره جنس عشقی که در وجودش هست عمیق وکمی اسرار آمیزه ...روحیاتم به زن بودن نمیخوره ...

6.چرا تاپیک منو قفل نکردین تا حالا؟ تایپیک شما فرق میکرد راهکارخاصی نمیخواست که بعد از مدتی بگیم راهنمایی ها رو جمع بندی کنید مرحله به مرحله نیاز به هم صحبتی با اعضا داشتید ..چون تجربه حضور در تالار داشتید هر گزارش یا صحبتی برای مدیریت تایپیکتون لازم بود خودتون مطمئنا میگفتید

7.یه ضرب المثلی که قبولش نداری؟ اتفافا چنتایی بود الان یادم نمیاد ولی این الان به ذهنم میاد مهریه رو کی داده کی گرفته

8.یک انتقاد ازم بکن زیادی از خودت انتظار داری گاهی آرامشت رو نادیده میگیری

ممنونم خانم مریم گرامی ان شاالله سلامت وشاد باشید
    ویرایش توسط ammin : شنبه 28 بهمن 96 در ساعت 00:22

6. 7 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 28 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), sia518 (شنبه 28 بهمن 96), باغبان (شنبه 28 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96), صبا_2009 (شنبه 28 بهمن 96)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sia518 نمایش پست ها

سلام امين جان سلام جناب siaگرامی
    خوبي دادش نسوزي روي صندلي؟ ممنونم...دیگه سوختنم
    ببخشيد الان دارم وسط تاپيك سوالاتم ميپرسم ديشب نت خسته بود خودمم خسته بودم ..... اختیار دارید...امید که خستگی از تن هر دو تاتون در بیاد
    1- تاحالا خوابي ديدي كه فرداش تعبير بشه ميشه درصورت امكان بگي كه چه خوابي بوده؟ بله ...خواب دیدم دارم شیرینی میخورم...فرداش خبر خوبی بهم رسید
    2-وقتي از دست چيزي عصباني ميشي چه كار ميكني؟

تا حد امکان خودم رو درگیر موضوع نمیکنم

3-به نظرت پول مهمتره يا عشق؟ هر دو .یه زمانی اولویت پوله اون پول رو هم ممکنه انسان در راه های عاشقانه ای خرج کنه یا ازدواج کنه باهاش یا ازش برای کار خیری هزینه کند...یه زمانی اولویت با عشقه مثلا مردی که باید در کنار همسر و فرزندانش باشه
    4-نظرت راجعبه رشوه دادن براي پيش برد كارت چيه؟
    فکر میکنم رشوه دادن یه نوع ضعفه ..اما به نظرم اگر جان کسی که بیگناهه نجات بدی با رشوه اشکال نداره

5-فرض كن ي جايي كار ميكني كه مديرات بالا دستيت سوادشون زير صفر هست و معمولا نظراتي كه ميدن نظرات درستي نيست . نسبت به نظرات آنها چه عكس العملي داري؟ سعی میکنم طوری که احساس نکنن من از اونا بالاترم بهشون بفهمونم که تصمیم بهتر چیه

6- فرض كن مبلغ قابل توجهي پول داري ترجيح ميدي باش خوش بگذروني يا جايي سرمايه گذاري كني؟ اینم هر دو البته اول سرمایه گزاری اگه ازش باقی موند خرج تفریح میکنم

7-رابطه ات با پدرت و مادرت چطوره؟ خوبه خداروشکر

8-ميشه بگي خرج ماهيانت چقدره؟ بستگی داره بعضی وقتها که باید لباس بخرم بیشتر میشه فکر کنم از ۳۰۰ تا ۷۰۰ متغیر باشه تا حالا حساب نکردم دقیق
    9- با رفقا دانشگاهت در ارتباطي؟چقدر؟ دوستان صمیمی هستیم اگه ازت كمك بخان چيكار ميكني؟ همیشه کمکشون کردم البته تا حدی که از کارهای خودم عقب نیفتم
    10-ميشه بگي چه تفريحاتي داري؟ طبیعت زیاد دوست دارم..کوهنوردی...سینما...فوتب ال...والیبال
    برات بهترين ها آرزو ميكنم
    متشکرم امیدوارم موفق باشی
    ویرایش توسط ammin : شنبه 28 بهمن 96 در ساعت 00:46

8. 9 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 28 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), paiize (شنبه 28 بهمن 96), sia518 (شنبه 28 بهمن 96), اثر راشومون (شنبه 28 بهمن 96), باغبان (شنبه 28 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96), صبا_2009 (شنبه 28 بهمن 96)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام آقا امین

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به سئوالات پاسخ دادی ،،

از این پاسخ ها و درد ودل ها استفاده کردیم ،،

متشکرم .

از اونجایی که من مجری صندلی داغ شما هستم ،،ممنون میشم این سئوالات و شبهات را هم پاسخ بفرمایید :

خانم تمنای عشق در سئوال 10 خودشون در مورد نقاط قوت و ضعف تالار پرسیدند ،،
    شما در مورد نقطه ضعف فرمودید که تالار نیاز به تغییر و جذابیت بیشتری داره ،،
    میشه 2 دو مورد بگی چطوری تغییر و جذابیت بیشتری داشته باشه ؟ ( پیشنهاد خودت )
    ممنون .

...............................

خانم عشق آفرین در سئوال هفتمشون اشاره داشتند که :
    قراره فیلم زندگیتون رو بسازن. نام این فیلم چی میتونه باشه؟
    شما پاسخ دادید:
    "" .خیلی فکر کردم روی این سوال .... جامانده""

می تونم بپرسم چرا جامانده؟
    مگه از چیزی جاموندی ؟

خانم 7 در سئوالشون پرسیدند :

دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببیندید که تا به حال ندیده اید؟
    شما فرمودید : پدربزرگم

خب اگر همین الان که داری این متن را می ببنی ،،،پدربزرگتون را ببنید چی بهشون میگی؟
    یه درد ودل باهاش بکن :

خانم پاییزه فرمودند سئوال 1 و 7 را درست جواب ندادید :
    حالا اولی را باز می کنم :

آخرین باری که باتمام وجودگریه کردید وهمچنین خندیدیدکی بود؟چرا؟
    شما فرمودید :
    " گریه فکر کنم دو ماه پیش بود .خنده سه چهار روز پیش با یکی از دوستام سر میز ناهار بود "

بفرمایید برای چی خندیدید و گریه کردید ( دلیل چرا را بفرمایید - تشریح کنید )

خانم صبا در مورد اینکه آیا شک داشتید به فلسفه زندگی ،، از شما سئوال داشتند ،،

اگر بگیم فلسفه زندگی هر شخص ،اصلی ترین هدف زندگی شخص هست ،،
    ممنون میشم برامون بگی اصلا فلسفه زندگی خودت چیه؟( اصلی ترین هدف زندگیت )

خانم گیسوکمند از شما پرسیدند :
    دوست داشتید سال 93 ازدواج کنید ، وسع مالی ،موقعیت شغلی و بلوغ و نبوغ فکری هم الحمدلله بوده،
    چی باعث شد بعد از حدود4سال ازون سال هنوز این مهم محقق نشه ؟ کامل لطفا .

شما فرمودیذ :
    "" علاوه برمعیارهایی که تقرییا هر کسی مد نظر دارد و با اونها طرف مقابلش رو انتخاب میکند من همون معیارها رو دارم اما علاوه بر اونها یه معیارهای خیلس خاصی دارم که به زبان آوردنشون برام سخته یعنی وقتی خودم اون شخص رو ببینم متوجه میشم که اون معیارها رو دارد یا نه یه جور اخلاق خاصی هست که من دارم توصیه نمیکنم بقیه داشته باشن انتخاب های مهم زندگیم رو با این شیوه انجام میدم مثلا اگر اون معیار خاص رو به زبان بیارم معرف یا خانواده یا خود شخص ممکنه خب اینم از این معیاری که مد نظر شماست میبینی که هست ...اما من خودم تشخیص بدم که اون معیار در وجودش نیست....در این صورت کنترل انتخاب از دست من در میاد یا ضعیف میشه...در نتیجه معتقدم اون کسی که مناسب من هست زمان مناسب پیدا میشه ...چون تقریبا میدونم با چند جور شخصیت میتونم زندگی مشترک داشته باشم ""

تو سئوال های خودم از شما پرسیدم یه راهکار بگید برای کامل گرایی ،، شما فرمودید :
    " به نظرم میانه روی و اینکه انسان نخواد خیلی خاص باشه ریشه خیلی از مشکلات این چنینی رو حل میکند "

- به نظر خودتون در انتخاب همسر وسواس یا دیدگاه کامل گرایی ندارید ؟ ،،نظرت چیه؟

- چند تا ویژگی می نویسم در معیار انتخاب همسر ،،، با توجه به اولویت خودتون برایمان مرتب کنید ( مهم ترین تا کم اهمیت ترین ) ؟

شباهت در اعتقادات - مشترک بودن در مسائل سیاسی – مهربونی – مدرک دانشگاه – اخلاق - زیبایی خاص – دل نشینی –
    شباهت خانواده ها و فرهنگ ها - سازگاری در سختی ها - صداقت - همشهر و هم کشور بودن - هم هدف بودن -
    سن – عزت نفس و اعتماد به نفس – مهارت های ارتباطی – هوش احساسی - هوش علمی

............................................

دیگه زیاد اذیت نکنیم آقا امین
    ممنون که وقت میذاری و پاسخ میدی،،،

آقا امین،،
    میگن آدم ها همه عبور می کنند ،
    و فقط مقصد هست که می ماند ،،
    پس تو را می سپارم به دل های خسته،،
    نظرت چیه؟ ( اینو دیگه لازم نیست پاسخ بدی)

موفق باشی.

........................................

​​
    ویرایش توسط باغبان : شنبه 28 بهمن 96 در ساعت 08:49

10. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 28 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), paiize (شنبه 28 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96), صبا_2009 (شنبه 28 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام جناب مدیر
    حالتون خوبه؟

بریم سر اصل مطلب

1. تا حالا شده قوانین همدردی رو نقض کنید؟

2. تو صف خودپرداز ایستادین و نوبت بعدی مال شماست یه نفر همین طور خودشو میذاره جلوی شما و کارتشو میبره سمت دستگاه که عملیات انجام بده، چیکار میکنید؟ نظرتون در مورد اون شخص چیه؟

3. سر مساله ای با کسی دعوا میکنید بعد میبینید مساله اونقدرها هم حاد نبوده و میشد با گفتگو حلش کرد، حالا دعوا رو ادامه میدید و میگید آب ریخته رو نمیشه جمع کرد یا اینکه برمیگردید و مساله رو با گفتگو حل میکنید؟ در واقعیت همچین چیزی براتون اتفاق افتاده؟ اگه بله و دوست داشتین، برامون توضیح بدید.

4. اگه مجبور بشید بچه ی کوچیکتونو (سنش حدود 6 سال فرضا، دقیقا سن بچه(ها)تونو نمیدونم) ببرید دفتر کارتون، و در حین ملاقات با یک مراجع اونجا رو بهم بریزه ؛ چیکار میکنید؟

5. اگه روانشناس نمیشدین چه کار دیگه ای رو دوست داشتید انجام بدید؟

6. چه چیزی بیشتر از همه تو زندگیتون باعث رنجتون شده؟

7. دفعه ی پیش که گفتگوی فرضی باهاتون داشتم ( برای دوستانی که نمیدونند: http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post400719) نتیجش شد تکمیل ماده 15 ( http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post401333 ) ، اینبار که واقعیه، قرار چه اتفاقی بیافته؟ ابطال و بازنویسی قوانین همدردی یا بستن سایت!؟ ولی واقعا چرا یک سال طول کشید تا ماده ی 15 رو تکمیل کنید؟ یادتون رفته بود؟
    حالا بماند که این پست منم...

8. اگه بخواید خودتونو خوشحال کنید چیکار میکنید؟

9. وَ أَوفُوا بِالعَهدِ إنَّ العَهدَ كانَ مَسئُولـاً
    نظرتون در مورد این آیه چیه؟ فکر میکنید چنددرصد روابط زندگیتون بر مبنای این آیه هست؟
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

ویرایش توسط m.reza91 : یکشنبه 29 بهمن 96 در ساعت 00:53

12. 5 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 29 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 تیر 05 [ 12:34]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.reza91 نمایش پست ها
    سلام جناب مدیر
    حالتون خوبه؟
    بریم سر اصل مطلب
    1. تا حالا شده قوانین همدردی رو نقض کنید؟
    با سلام و احترام
    ممنون حالم خوب شکر خدا
    بله

2. تو صف خودپرداز ایستادین و نوبت بعدی مال شماست یه نفر همین طور خودشو میذاره جلوی شما و کارتشو میبره سمت دستگاه که عملیات انجام بده، چیکار میکنید؟ نظرتون در مورد اون شخص چیه؟
    ممکن حواسش نباشه، لذا بهش یادآوری می کنم که نوبتش نیست.
    نظر خاصی ندارم. انسانها تحت هزارتا فشار هستند خب ممکنه به هزار دلیل عجله داشته باشه قابل درکه

3. سر مساله ای با کسی دعوا میکنید بعد میبینید مساله اونقدرها هم حاد نبوده و میشد با گفتگو حلش کرد، حالا دعوا رو ادامه میدید و میگید آب ریخته رو نمیشه جمع کرد یا اینکه برمیگردید و مساله رو با گفتگو حل میکنید؟ در واقعیت همچین چیزی براتون اتفاق افتاده؟ اگه بله و دوست داشتین، برامون توضیح بدید.
    فرض اولیه مسئله در مورد من صدق نمی کند.
    لیکن اگر اتفاق بیفتد من زور گفتگو و مذاکره ام از زور بازویم بیشتر هست

4. اگه مجبور بشید بچه ی کوچیکتونو (سنش حدود 6 سال فرضا، دقیقا سن بچه(ها)تونو نمیدونم) ببرید دفتر کارتون، و در حین ملاقات با یک مراجع اونجا رو بهم بریزه ؛ چیکار میکنید؟
    باز اینجا فرض مسئله صدق نمی کند چون با توجه به شرایط دفاتر مشاوره بنده فرزند شش ساله نمی برم.
    مخصوصا پرجنب و جوش باشد.
    ولی اگر همه این اتفاقات افتاد معذرت خواهی برای همین جور جاهاست و باید اونو برگردونم.

5. اگه روانشناس نمیشدین چه کار دیگه ای رو دوست داشتید انجام بدید؟
    معلمی

6. چه چیزی بیشتر از همه تو زندگیتون باعث رنجتون شده؟
    فاصله بسیار زیاد دانستن هایم و توانستن هایم

7. دفعه ی پیش که گفتگوی فرضی باهاتون داشتم ( برای دوستانی که نمیدونند: http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post400719) نتیجش شد تکمیل ماده 15 ( http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post401333 ) ، اینبار که واقعیه، قرار چه اتفاقی بیافته؟ ابطال و بازنویسی قوانین همدردی یا بستن سایت!؟ ولی واقعا چرا یک سال طول کشید تا ماده ی 15 رو تکمیل کنید؟ یادتون رفته بود؟
    حالا بماند که این پست منم...
    بسیاری از بندهای قوانین همدردی به کمک خود کاربران برای بهسازی فضای تالار و طی سالها فعالیتش به روز شده است. این بند به پیشنهاد یکی از مدیران همدردی و براساس پستی که بنده در سال 93 ایجاد کرده بودم و شما نقل قول در مصاحبه ذهنی گرفته بودید تکمیل گردید. احتمال دارد در اینجا هم نکات مهمی کاربران اشاره کنند که قوانین بهتر و کامل شوند.

8. اگه بخواید خودتونو خوشحال کنید چیکار میکنید؟
    یک لیوان دوغ می خورم.
    فیلم و سریال از تلویزیون می بینم.و
    می خوابم.
    ولی اگر خیلی خیلی بخواهم خودم را خوشحال کنم حتما مثنوی می خوانم.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

14. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 29 بهمن 96), m.reza91 (سه شنبه 01 اسفند 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

تمنای عشق
    مهمان
    سلام...وقت همگی به خیر و خوشی

سلام آقای مدیر ، ان شاءالله سلامت و شاداب باشید.خیلی خوشحال شدم که شما هم شرکت کردید.ممنون که وقت می گذارید و پاسخ میدید.

1.متولد چه سالی هستید؟ اصالتا اهل کجایید؟ جنسیت فرزندان شما به ترتیب سن چیه؟ عروس یا داماد دارید؟ نوه چطور؟

2.عصبانی میشید؟ موقع عصبانیت چه عکس العملی از خودتون نشون میدید؟

3. از مرگ می ترسید؟ فکر می کنید نامه اعمال تون رو به دست راست تون میدند یا دست چپ؟

4..جایگاه خدا در زندگی شما؟ آیا تا به حال از خدا نا امید شدید؟

5.کربلا رفتید؟ سفر حج چطور؟ اگر کسی با تمسخر به شما بگه به جای رفتن به این جور سفرها به اروپا بروید شما چه جوابی بهشون میدید؟(جوابش خیلی برام مهمه)

6.ظاهرا شما جبهه رفتید ، چرا رفتید؟ در چه عملیات هایی شرکت داشتید؟ از هم رزمان شما جلوی چشمان شما شهید شدند؟ چه احساسی داشتید؟ چرا حالا مدافع حرم نشدید؟

7.تا به حال دست پدر و مادرتونو بوسیدید؟ چه احساسی داشتید؟ چقدر بهشون سر میزنید؟

8.با کلمات زیر داستان کوتاه بسازید

همدردی، قرمه سبزی ، تمنای عشق ، صبوری ، خرس ، جنگل ، بی نهایت

9. لطفا نظرتون رو بیان بفرمائید :

خدا
    کربلا
    خشم
    صبر
    رهبر (سیدعلی)
    تمنای عشق
    «7»
    شیدا
    اثر راشومون
    مریم۱۲۳
    شهید ابراهیم هادی
    دروغ
    نماز
    توبه
    قضاوت

10..در مورد آیه ( الَّذِينَ آمَنُوا وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ ) از نظر روان درمانی نظر شما چیست؟

11اگر بخواهید دو تا از خصلت تونو حذف کنید اون چیه؟

12.به صورت مختصر وصیت نامه بنویسید

13.با دیدن تصاویر زیر چه چیزی تو ذهن تون میاد؟

الف)

ب)

ج)

16. 4 کاربر از پست مفید تمنای عشق تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 29 بهمن 96), miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
    سلام آقا امین

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و به سئوالات پاسخ دادی ،،

از این پاسخ ها و درد ودل ها استفاده کردیم ،،

متشکرم .

سلام جناب باغبان من هم از شما و بقیه اعضای گرامی که من رو تحمل کردند تشکر میکنم .از همه به خاطر دیر ارسال کردن جوابها پوزش میخوام.کمبود وقت اجازه نمیده زیاد در خدمتتون باشم

از اونجایی که من مجری صندلی داغ شما هستم ،،ممنون میشم این سئوالات و شبهات را هم پاسخ بفرمایید :
    شبهههه؟؟!!!

خانم تمنای عشق در سئوال 10 خودشون در مورد نقاط قوت و ضعف تالار پرسیدند ،،
    شما در مورد نقطه ضعف فرمودید که تالار نیاز به تغییر و جذابیت بیشتری داره ،،
    میشه 2 دو مورد بگی چطوری تغییر و جذابیت بیشتری داشته باشه ؟ ( پیشنهاد خودت )
    ممنون .

البته من شش سال بعد از ایجاد همدردی عضو این سایت شدم قطعا قبلش یه تجارب و پشنهاداتی داشته پس ممکنه من پیشنهادی بدم ولی قبلا تجربه شده باشه و مورد قبول نشه اما:به دلیل اینکه بعضی موضوعات تصورم نیاز به روزرسانی داره و همچنین بین اعضا زیاد اختلاف در مورد راهکارها دیده میشه،برای حل این نوع مسائل من پیشنهادم این بود هر چند وقت یک بار یه تایپیک نظر سنجی با چهارچوب مشخص و قوانین خاص خودش داشته باشیم و در مورد موضوعات و راهکارهایی که تصور میشه کمتر به ثمر میرسه بحث بشه.و از همه اعضا در مورد بهتر شدن فضای تالار بازخورد وپیشنهاد دریافت بشود. البته تعداد پستها برای هر کسی محدود بشود.دوم مقالات بیشتری با راهکارهای جدیدتری از طرف اعضا ارسال بشود مخصوصا اعضایی که بیشتر وقت دارند

خانم عشق آفرین در سئوال هفتمشون اشاره داشتند که :
    قراره فیلم زندگیتون رو بسازن. نام این فیلم چی میتونه باشه؟
    شما پاسخ دادید:
    "" .خیلی فکر کردم روی این سوال .... جامانده""

می تونم بپرسم چرا جامانده؟
    مگه از چیزی جاموندی ؟ احساس جاماندگی یه دلیلش اینه که بسیاری از دوستان قدیم و هم سن و سالان رو خیلی کمتر میبینم...دوم اینکه فکر میکنم کمی کند عمل کردم باید زودتر ازدواج میکردم

خانم 7 در سئوالشون پرسیدند :

دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببیندید که تا به حال ندیده اید؟
    شما فرمودید : پدربزرگم

خب اگر همین الان که داری این متن را می ببنی ،،،پدربزرگتون را ببنید چی بهشون میگی؟
    یه درد ودل باهاش بکن : من هیچ وقت پدر بزرگم ندیدم خیلی دوست داشتم از نزدیک ببینمش که چه شکلی بوده ازش بپرسم الان دوست داشتی با ما زندگی میکردی

خانم پاییزه فرمودند سئوال 1 و 7 را درست جواب ندادید :
    حالا اولی را باز می کنم :

آخرین باری که باتمام وجودگریه کردید وهمچنین خندیدیدکی بود؟چرا؟
    شما فرمودید : خنده با یکی از دوستام در مورد غیبت های که پشت سرش شده یود و به گوشش رسیده بود و چنتا موضوع دیگه بود .....گریه بر میگرده به اون قضیه ای که توی جواب فکر کنم خانم تمنای عشق گفتم .کسی فهمید من واسه ازدواج زیر نظر دارمش...اومد با لحنی سرد گفت تو منو انتخاب نمیکنی یه مشکل پزشکی داشت رو گفت ..خیلی ناراحت شدم .... بعدا براش گریه کردم. (تا منو آتیش نزنید روی این صندلی که دست برنمیدارید)
    " گریه فکر کنم دو ماه پیش بود .خنده سه چهار روز پیش با یکی از دوستام سر میز ناهار بود "

بفرمایید برای چی خندیدید و گریه کردید ( دلیل چرا را بفرمایید - تشریح کنید )

خانم صبا در مورد اینکه آیا شک داشتید به فلسفه زندگی ،، از شما سئوال داشتند ،،

اگر بگیم فلسفه زندگی هر شخص ،اصلی ترین هدف زندگی شخص هست ،،
    ممنون میشم برامون بگی اصلا فلسفه زندگی خودت چیه؟( اصلی ترین هدف زندگیت ) توی کشاکش زندگی گاهی یه دلتنگی خاص بهم دست میده که خیلی دوستش دارم یه دلتنگی که میگه جنس مااز این دنیا نیست میگه جنس تو یه جنس خدایی و الان دور افتادی اگر خطایی توی زندگیم انجام بدم این حس دلتنگی مدت زیادی نمیاد سراغم حتی ممکنه اون خطا در حد این باشه ناخواسته واسه یه هدف یا وسیله یا کار روزمره ای ارزشی بیش از خدا قائل شده باشم باید حتما خودم اصلاح کنم سریع تا اون حس خاص بیاد سراغم.اون حس واینکه احساس کنم به کسی مدیون نیستم و سبکبار باشم فلسفه زندگیمه باعث میشه از تمام لحظات زندگیم یه لذت خاص ببرم چه تنهایی چه توی جمعهایی که دوست دارم چه طبیعت و...

خانم گیسوکمند از شما پرسیدند :
    دوست داشتید سال 93 ازدواج کنید ، وسع مالی ،موقعیت شغلی و بلوغ و نبوغ فکری هم الحمدلله بوده،
    چی باعث شد بعد از حدود4سال ازون سال هنوز این مهم محقق نشه ؟ کامل لطفا .

شما فرمودیذ :
    "" علاوه برمعیارهایی که تقرییا هر کسی مد نظر دارد و با اونها طرف مقابلش رو انتخاب میکند من همون معیارها رو دارم اما علاوه بر اونها یه معیارهای خیلس خاصی دارم که به زبان آوردنشون برام سخته یعنی وقتی خودم اون شخص رو ببینم متوجه میشم که اون معیارها رو دارد یا نه یه جور اخلاق خاصی هست که من دارم توصیه نمیکنم بقیه داشته باشن انتخاب های مهم زندگیم رو با این شیوه انجام میدم مثلا اگر اون معیار خاص رو به زبان بیارم معرف یا خانواده یا خود شخص ممکنه خب اینم از این معیاری که مد نظر شماست میبینی که هست ...اما من خودم تشخیص بدم که اون معیار در وجودش نیست....در این صورت کنترل انتخاب از دست من در میاد یا ضعیف میشه...در نتیجه معتقدم اون کسی که مناسب من هست زمان مناسب پیدا میشه ...چون تقریبا میدونم با چند جور شخصیت میتونم زندگی مشترک داشته باشم ""

یکی از مهم ترین معیارهام اینه که اون دختر روحیه ظریفی داشته باشه یعنی اگر الان شرایط برای دختر وپسرها واسه ازدواج فراهم نیست برام خیلی ارزشمنده که اون دختر از ته قلبش حاضر نشه به هر قیمتی ازدواج کنه یا مصلحتی ازدواج کنه حتی یک ذره یعنی "آزادگی" داشته باشه اگر زیاد درس خونده این باعث نشده باشه غیراجتماعی باشه و برعکس....اون معیار اصلیه اصلی خیلی سخته بیانش برام.یه صفت اسرارآمیزی هست که خدا در وجود زن قرار داده به نظرم جوهر اصلی زن داشتن اون صفت هست .آرامشی که مرد قراره از کنار زن دریافت کنه به نظرم از ناحیه اون صفت هست.امیدوارم تاحدودی موفق شده باشم منظورم رو برسونم

تو سئوال های خودم از شما پرسیدم یه راهکار بگید برای کامل گرایی ،، شما فرمودید :
    " به نظرم میانه روی و اینکه انسان نخواد خیلی خاص باشه ریشه خیلی از مشکلات این چنینی رو حل میکند "

- به نظر خودتون در انتخاب همسر وسواس یا دیدگاه کامل گرایی ندارید ؟ ،،نظرت چیه؟ البته تاحدوی در این زمینه انتخابم یک انتخاب کمالگراست اما خودم نه ...یه دکتر متخصص وجراح دیدم که کارش توی ایران نمونه بود حساس ترین جراحی ها رو میدادن به او ،هر بار چندتا جراح میومدن زیر نظرش با افتخار جراحی میکردن ...اما خود این دکتر یسیار معمولی و بی شیله پیله بود.به نظرم اگر انسان توی زندگیش میانه رو و عادی باشه دریافتهاش از دنیای بیرون بیشتر میشه.

- چند تا ویژگی می نویسم در معیار انتخاب همسر ،،، با توجه به اولویت خودتون برایمان مرتب کنید ( مهم ترین تا کم اهمیت ترین ) ؟

شباهت در اعتقادات - مشترک بودن در مسائل سیاسی – مهربونی – مدرک دانشگاه – اخلاق - زیبایی خاص – دل نشینی –
    شباهت خانواده ها و فرهنگ ها - سازگاری در سختی ها - صداقت - همشهر و هم کشور بودن - هم هدف بودن -
    سن – عزت نفس و اعتماد به نفس
    – مهارت های ارتباطی – هوش احساسی - هوش علمی
    دل نشینی.اخلاق.صداقت.هوش احساسی.شباهن در اعتقادات.مهارتهای ارتباطی.عزت نفس.هم هدف بودن.شباهت خانواده.هوش علمی.زیبایی خاص.مشترک بودن مسائل سیاسی

............................................

دیگه زیاد اذیت نکنیم آقا امین
    ممنون که وقت میذاری و پاسخ میدی،،،

اختیار دارید
    آقا امین،،
    میگن آدم ها همه عبور می کنند ،
    و فقط مقصد هست که می ماند ،،
    پس تو را می سپارم به دل های خسته،،
    نظرت چیه؟ ( اینو دیگه لازم نیست پاسخ بدی)

سپاسگزارم قشنگ بود

موفق باشی.

........................................

امیدوارم پاسخهای من بدآموزی نداشته باشه .میخواستم توی پاسخ به دوستان جنبه شوخی هم حفظ بشه و احساس شعارگفتن برداشت نشه...ازشما و همه دوستان شرکت کننده در این تایپیک تشکر میکنم
    ویرایش توسط ammin : یکشنبه 29 بهمن 96 در ساعت 01:30

18. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

miss seven (یکشنبه 29 بهمن 96), paiize (یکشنبه 26 فروردین 97), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام آقای مدیر. از سوالات زیر بسته به مقداری که دوست دارید کباب بشید هر کدوم رو که خواستین جواب بدین:
    1-آیا در سویدای دلتون معتقدین که "هیچ خطا بر قلم صنع نرفت"؟ اگر خیر، یک الی سه تا از مهمترین باگهای این جهان رو از نظر خودتون بنویسید
    2-در 5 سال گذشته به کسی لسانا یا قلما ناسزا گفتین؟ تو دلتون چطور؟ کسی به خودتون ناسزا گفته؟ اگر بله چه ناسزایی بود؟ در 15 سال گذشته به کسی لسانا یا قلما ناسزای رکیک و ناموسی گفتین؟ تو دلتون چی؟ کسی به خودتون چنین ناسزاهایی گفته؟ در جمع های دوستانه و خیلی صمیمی با آقایون دیگه به هم به شوخی فحش و ... میدین؟
    3-خودتون رو تا چه حد شجاع می دونین؟ مهمترین ترس در زندگی که آزارتون میده چیه؟ تا چه حد از مرگ میترسین؟ حاضرین برای یه عقیده خاص یا هدف خاصی جانتون رو فدا کنین؟ اگر بله چه مواردی هستن که شایسته فدا کردن جان میدونین؟
    4-تا بحال شده از قضاوت پیشاپیش منفی نسبت به یک فرد پشیمان شده باشید؟ کلا افراد رو قضاوت پیشاپیش میکنین؟ اگر بله بر چه مبنایی معمولا؟ (مثلا بر مبنای میزان تدینشون یا ثروتشون یا ضریب هوشیشون)؟ البته با توجه به میزان متدین بودن شما حدس خودم اینه که طبق توصیه شارع اسلام افراد رو بر مبنای میزان تدینشون پیشاپیش قضاوت میکنین و منظور اصلی بنده هم از قسمت اول این سوالم همین بوده که از "این" قبیل قضاوتها هیچ وقت پشیمون شدین یا خیر؟
    5-از جسمی که دارین راضی هستین؟ از کدوم مشکلات(ژنتیکی و ...) و ناتوانیهای خاص جسمیتون ناراضی هستین؟ میتونین حتی مواردی مثل ریزش مو یا قد و وزن و ... رو هم نام ببرین. تا بحال شده به توانایی های جسمی افراد خاصی غبطه بخورین؟ به تواناییهای ذهنی افراد خاص چطور؟ کلا از حدت ذهن و ذکاوتی که دارین هم راضی هستین؟
    6-در 20 سال گذشته کسی رو کتک زدین؟ در 25 سال گذشته از کسی کتک خوردین؟ ( منظورم بیشتر افرادی غیر از خانواده خودتونه ولی اگر نبود حتی اگر پدر و مادر و فرزند برادر بزرگتر هم باشن قبوله) اگر بله، دلیل اون اتفاق یا اتفاقها رو بگین
    7-تا بحال شده کالا یا خدمتی که برای کسی انجام میدین و در قبالش درآمد کسب میکنین رو دولاپهنا حساب کرده باشین؟ اگر بله میشه بگین که اون کالا یا خدمت چی بود؟ تا بحال شده بعد از یک جلسه مشاوره و گرفتن مبلغ حق الزحمه مصوب سازمان نظام روانشناسی، در دلتون این حس رو داشته باشین که واقعا کاری که من کردم و انرژی و توانی که گذاشتم ارزش این مقدار پولی که گرفتم رو نداشته؟ تا بحال شده بعد از اینکه کسی خواسته چیزی رو باهاتون دولا پهنا حساب کنه زیر بار نرین و لفظا و ... باهاش درگیری پیدا کنین؟ اگر بله این رو هم تعریف کنین. برای تکمیل این سوال بفرمایید که از نظر آشنایانتون و افرادی مثل ارباب رجوع و مشتریانتون چقدر پول دوست و خسیس به حساب میاین(از نظر خودتون نپرسیدم چون معمولا قضاوت افراد در این مورد با بقیه فرق داره)
    8-آیا در حال حاضر از اطرافیان و آشنایانتون کسی از دست شما دلگیر نیست و بر عکسش شما از دست کسی دلگیر نیستین؟ دلیلش چیه؟ اصلا براتون مهم هست که بقیه از دستتون دلگیر باشن؟ کلا با چند نفر در حال حاضر قهر هستین؟ شده تا بحال برای رفع کدورت با کسی که قهر هستین، غرورتون رو زیر پا بگذارین؟
    9-خودتون رو والد بهتری میدونین یا والدینتون رو؟ از پدر و مادرتون رضایت دارین؟ بزرگترین دلخوری که ازشون دارین چی هست؟ اصلا فرزند رو محق میدونین که از والدینش شکوه و دلخوری داشته باشه؟
    10-دو بار آخری که از شدت شرم و خجالت خواستین(زبانم لال) وجود نداشته باشین یا به قول معروف زمین دهان باز کنه و قورتتون بده چه موقع بوده؟ اگر مساله های خلاف عفت نبوده تعریف کنین.
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

20. 4 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

paiize (یکشنبه 26 فروردین 97), باغبان (یکشنبه 29 بهمن 96), عشق آفرین (یکشنبه 29 بهمن 96)

صفحه 3 از 32 نخستنخست 1234567891011121323 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)