سلام بر تمامی اعضای نابِ تالارِ نازنین همدردی
گیسو کمند گرامی و عزیز
اولا) خیلی خرسند شدم که این ایموجی خوشگل رو جای من گذاشتید دی:![]()
دوم)بعدش به قول خودت " میره که میره "
هنوز نمی دونم چرا میرم که میرم
خیلی پیشترها اصلا تصور اینکه نیام تالار برایم امکان پذیر نبود ، یه کابوس وحشتناک می شد اگر یه روز می اومدم و می خوردم به این پیغام که سایت از دسترس خارج شده .. یه دقیقه یک بار چک می کردم تا تالار دوباره برقرار بشه
خدایی اش خیلی توی تالار بودم و چقدر مقاله می خوندم و نت برداری می کردم
ولی نمی دونم چرا الان نمی تونم پست بذارم
....
اگرچه می بایست در پیام خصوصی بهتون جواب می دادم ، در مقابل هزار و یک بهانه که سبب میشه نیام تالار ، همین پیام های خصوصی شما و الزامی که گذاشته بودی واسه پاسخ دادن ،بهانه شد بیام اینجا و چاق سلامتی کنم
البته پستم ، باید بره توی حال و احوال ... فرشته جان مددی بفرما و با خط کش مدیریت ت این پست را منتقل بفرما
....
گیسو کمند جان الان خداییش چی می خواهید بپرسید؟ قبلا خیلی خودم پایه این دست تاپیک ها بودم ولی نمی دونم چه اتفاقاتی در من رخ داده که خیلی فرق کرده ام ، یه جورایی همه چیز رو همین طور که هست پذیرفته ام ...کمتر سراغ چالش میروم و به زندگی روزمره و آرامشی که الان دارم خو گرفته ام ، شاید هم قوه هیجاناتم رو از دست داده باشم
به هرحال باعث خیر شدی که یه حال و احوالی هم از دوستان داشته باشیم
سلام نازنین های تالار
از shad و نقاب و ani و کیوان و سارا بانو و بینهایت و مامفرد و جی اچ ثنا یا همون غزاله و گل مریم و کیوان و باران68 و حامد65و موعود و کامران2007 و فیلوسارا و ستاره و ... خیلی قدیمی های تالار که ذهنم یاری نمی کنه تا عزیزانی که بچه های امروز تالار هستند
دم همگی تون گرمِ گرم ، کاسه های دلتان لبریز از امید
یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)