RE: همش داریم دعوا میکنیم
سلام من فکر میکنم یه چیزی داره ادیتش میکنه که اینطوری رفتار میکنه وگرنه هیچ زن و نه هیچ مردی بی دلیل شروع به ازار طرف مقابلش نمیکنه که اگه می خواست به عمد و بی دلیل زندگیش رو خراب کنه اصلاً ازدواج نمی کرد یه پیشنهاد کوچولو هم دارم هم واسه شما هم واسه آقای memo6067البته اگه قابل بدونین اونم اینه که یه روز که از صبحش با خانومتون صحبتی نکردید ( منظورم اینه که برخوردی بینتون نبوده تا از اول روز ذهنتون به هم ریخته باشه ) عصر یا شبش یه لباس مرتب (ترجیحاً بهترین لباستون یا لباسی که می دونین خانمتون خوشش میاد بپوشین ) رو تنتون کنین یه دسته گل مرتب و شیک تهیه کنین والبته یه هدیه کوچولو ( بستگی به جیبتون داره ولی سعی کنید چیزی باشه که می پسنده ) برین دم در خونه دنبالش و ازش بخواین شب رو با هم برید بیرون اگه هر حرفی زد حتی ناپسند با لبخند جواب بدین و دنبال انتقام و ناراحتی نباشین یه رستوران یا هر محل دیگه ای که می تونین اروم باشین رو انتخاب کنید و وقتی رسیدین دستاشو بگیرین و بهش بگین عزیزم می خوام مثل روز اول عاشقت باشم و از اول شروع کنیم اگه هر بهانه ای گرفت فقط یه این شب رو لا اقل کوتاه بیاین و بگذارید راحت حرف بزنه و تو حرفش نپرید و همش بگین تو درست میگی عزیزم ( مطمئن باشید اگه ایشاا.. اوضاع درست شه میتونید به مرور زمان اونو متوجه کنید که شاید حرفای اون شبش همش درست نبوده )و ازش بخواین مثل روزاول باشه و.. شاید این روش یه کمی غرور شکنش و البته خرج داشته باشه اما یه چیز محشر داره اونم اینه که شما حداقل به خودتون ثابت کردید تمام تلاشتون رو برای آرامش زندگیتون کردید حتی به قیمت شکستن غرورتون . موفق باشید
خدایا بی پناهم به جز تو کس نخواهم ....اگر عشقت گناه است ببین غرقه ی گناهم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)