به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 10 از 32 نخستنخست 123456789101112131415161718192030 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 314
    عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام خانم صبا

سلام آقا محمدرضا 164

بی زحمت به سوالات من پاسخ بدین:
    گفتین سوالات و شماره هم زدین ولی فقط یه دونه بود، خلاصه اگر بازم خواستین سوال بپرسید تعارف نکنیدا
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    1- اول کدامیک بوجود آمده اند؟

مرغ یا تخم مرغ؟

مرغ

از دو دیدگاه بررسی میکنم:

ادیان ابراهیمی: انسان (آدم و حوا) اول خلق شده و بعد از اون جنین بوجود اومده؛ همین تحلیل رو میشه در مورد بانو مرغ و همسرشونم کرد

دیدگاه تکاملی: جانداران فعلی از اول به این شکل نبودند، مثلا مرغ ممکنه در اثر تکامل و جهش ژنتیکی نوعی مارمولک!! تبدیل شده باشه به مرغ امروزی. مثلا فرض کنیم دایناسور جهش پیدا کرده به مرغ، اول در بخش هایی از بدنش پر در آورده؛ بعد در طرفین بال در آورده و دو دستش به مرور زمان کاربریشون رو از دست دادن و ... تا شد بانو مرغ امروزی!! پس بازم اول مرغ بوده از نظر من

2. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

m.reza91 (سه شنبه 08 اسفند 96), mohamad.reza164 (دوشنبه 07 اسفند 96), paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (دوشنبه 07 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,746

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام صبا جان. امیدوارم خوب و سر حال باشی.

سلام عزیززززم. ممنون ازت

آخ آخ... با توجه به اینکه به هنر فاخر علاقه مندی می خوام موسیقایی ات رو به چالش بکشم. همین ابتدا هم اعلام کنم دور زدن نداریم.
    یعنی قشنگ معلوم بود می خوای حالمو بگیری ولی فکر کردی من حالشو بردم

1. اپرای فلوت سحرآمیز (Die Zauberflöte) آمادئوس موتسارت رو دیدی؟
    رفتم هم در موردش خوندم و هم یه بخش هایی رو تو آپارات دیدم

- فلوتی که همه مصائب، وحشت و غم رو به شادی تبدیل کنه می شناسی؟
    جناب مولانا می فرمایند بشنو از نی چون حکایت می کند ------ وز جدایی ها شکایت میکند. کجا هم میگه؟ همون بیت اول دفتر اول مثنوی! مفسرین معتقدند اون نی همون وجود انسان هست ؛ سوز و گدازش هم بخاطر جداییش از اصل خویش هست

حالا این فلوتی که شما می فرمایید هم به تعبیر بنده حقیر همون نی حضرت مولانا می باشد که در واقع همون انسان هست. انسان اگر راز هستی و خلقتش رو درک کنه قادر همه مصائب؛ وحشت و غم ها رو تبدیل به شادی کنه. پس فلوت خودتی

- تامینو، شاهزاده بی تجربه کاراکتر اصلی اپرا هست که در پی عشق به حقایقی میرسه و به تمام باورهای قبلیش بی اعتماد میشه. دیگه نمیتونه از راهی که آمده برگرده، چون تمام مثبت ها براش منفی و تمام منفی ها براش مثبت شدن و ادامه مسیر مستلزم گذراندن آزمون های سخته. تا به حال چنین مسیری رفتی؟ برای حقیقت و عشق حاضری تمام باور ها و تعلقاتت رو از دست بدی؟ (منصفانه جواب بده لطفا)
    به نظر خودم در همچین مسیری هستم! حقیقت و عشق اصیل جاذبه داره؛ اینکه من الان بگم حاضرم همه چیزم رو بدم تا به اینها برسم شعار هست؛ ولی وقتی تو یه مسیری قرار بگیری و اون مسیر هم احتمالا به بلندای عمرت هست و از اول تا آخرش رو در نهایت ویدئوچک کنی می بینی خیلی جاها از باورها و تعلقات اولیه ت گذشتی تا به حقیقتی که بهت آرامش میده برسی.
    در نتیجه اگر بخوام منصفانه به سوالت جواب بدم روز آخر عمرم بیا با هم در موردش حرف می زنیم.

- اولین آزمون معرفت در معبد ساراسترو (زرتشت) سکوت و بی توجهی به جاذبه های اطراف هست. (آزمونی که تامینو برای رسیدن به عشقش باید از آن سربلند بیرون بیاد). چرا؟
    سکوت به تنهایی خیلی چیزها رو به چالش می کشه! و کسی که قدرت سکوت داره، یعنی از پس خیلی کارها می تونه بربیاد. پس به عنوان اولین آزمون معبار خوبی هست. توجه به جاذبه های اطراف ما رو از تمرکز بر هدفمون باز می داره، اینکه قدرت داشته باشی رو یه موضوع خاص تمرکز کنی و در کنارش سکوت کنی یعنی قاطعیت و مصمم بودنت رو برای رسیدن به اون هدف داری نشون میدی

- پامینا معشوق تامینو همواره با وجود تمام خطرات، حتی به قیمت از دست رفتن عشقش، حقیقت رو انتخاب میکنه. حقایقی که بارها او رو تا کام مرگ میفرسته. اما در نهایت همان حقایق او رو نجات میده و به تامینو میرسونه. برام تفسیر کن. این عشق ارزشمنده یا اون عشقی که به خاطرش حقایق کتمان میشن؟
    میگن ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه، به فرض که کتمان حقایق در ابتدا منجر به آرامش بشن و عشق ولی در نهایت آشکار میشن و ممکنه زمانی که آشکار میشن شدت تخریب شون اونقدر زیاد باشه که نشه اوضاع رو کنترل کرد و اون عشق رو تبدیل به نفرت کنه. ولی خب اینکه از اول حقایق آشکار باشه خلوص اون عشق رو نشون میده. کلا هم جنگ اول به از صلح آخر

- در مقابل عشق تامینو و پامینا که با مشکلات و مصائب بسیاری همراه هست، دو کاراکتر دیگه وجود داره به نام پاپاگنو و پاپاگنا که این مشکلات رو تحمل نکردن، پس به حقیقتی هم نرسیدن. اما همدیگرو دوست دارن و کنار هم شادن. همین که کنار هم باشن براشون کافیه. کدوم عشق رو ترجیح میدی؟

سیستم زندگی من کلا اینه برای بدست آوردن چیزهای خیلی ساده هم باید هفت خوانی رو طی کنم. تو شرایطی که 7 خوان طی نشده حسم این بوده که حتما چیز بیهوده یا پیش پا افتاده ای بوده! پس قاعدتا تامینو و پامینا رو ترجیح میدم.

2. کنسرتو ویولن در سی مینور اسکار ریدینگ، اپوس 35 رو گوش بده. تجسم کن. براش یک کاراکتر به دلخواه خودت در نظر بگیر. (میتونه هر جاندار و بی جانی باشه) برای هر موومان شرح حالی متناسب اثر ، از آنچه بر کاراکترت میگذره ارائه بده. (مفصل)
    اینم لینکش در آپارات اگر نداری:
    https://www.aparat.com/v/vDjKV/%D8%A...D9%88%D8%B3_35

کاراکتر: دختر بچه ای که در کودکی پدر و مادرش رو از دست میده و مجبور میشه با پدربزرگ و مادربزرگش زندگی کنه.

پارت اول:
    بهار و تابستان و پاییز و زمستان هایی که بر اون دختر می گذره، سختی هایی که میکشه، تنهایی هایی که تحمل میکنه ، آرزوها و حسرت هایی که در مقایسه با زندگی دوستانش تو دلش هست و تلاش شبانه روزی ش برای اینکه پیشرفت کنه.

پارت دوم:
    دخترک ما بزرگ میشه و میره دانشگاه شهر دیگه ای، ولی برای پرداخت هزینه های دانشگاهش مجبور هست کارهای سختی انجام بده؛ مثل زمین شستن و کار کردن تو رستوران و ... شب ها که میاد به اتاقش درس می خونه و همین طور حرف های دلش و آرزوهاش رو تو دفتری یادداشت میکنه، گاهی وقتا هم وقتی می خواد بره دانشگاه ، از مسیر دریاچه ای که در کنارش پر از شکوفه هست گذر میکنه، و توی سرش به رویاهاش فکر میکنه.

پارت سوم:
    یک روز دخترک وقتی که برمیگرده نامه ای رو توی اتاقش میبینه که پیشنهاد کار در یک شرکت معتبر و معروف شهرشون هست، دخترک از خوشحالی چرخ زنان و رقص کنان برای خودش آواز می خونه و خودش رو برای کار جدید آماده میکنه.
    دو ماه از شروع کارش تو شرکت جدید گذشته، که یکی از همکارانش بهش پیشنهاد ازدواج میده

اینجا دیگه میره رو دور تند و آخرش هم مراسم ازدواجشون تو کلیسا رو نشون میده که پدربزرگ و مادربزرگش هم اومدن.

3. برای کاراکتر صبا به ترتیب اتفاقات زندگیش و شرایط روحیش از کودکی تا به امروز آهنگ بذار. (میتونه کلاسیک باشه، ایرانی باشه، ترانه، رپ، جز، بلوز فرقی نمیکنه) نامشون رو لیست کن.

تولد: آهنگ زاده فصل تابستون (اسم خواننده و ... با خودت دیگه)
    کودکی تا 6 سالگی: هر آهنگ شاد و بندری و ... که ممکنه به ذهنت برسه.
    از 6 سالگی تا 17 سالگی: گل آفتابگردون گروه آرین
    از 17 سالگی تا الانم: شونصد تا آهنگ (کلیه آلبوم های محمدرضا و همایون شجریان و ... )

سخت هم نبود که. موفق باشی.
    چالش خوبی بود عزیزم؛ مخصوصا اپرایی که معرفی کردی رو خیلی دوست داشتم و ممنون ازت که باعث شدی باهاش آشنا بشم

4. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

m.reza91 (سه شنبه 08 اسفند 96), mohamad.reza164 (دوشنبه 07 اسفند 96), paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (دوشنبه 07 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,746

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها

سلام خانم صبا ،،
    سلام جناب باغبان

ممنون که در صندلی داغ شرکت کردید.
    ممنون از شما که زحمت طرح سوال رو کشیدین

1- اگر یه حکمی به شما بدند که باید برید یه روستای سرسبز جنگلی زندگی کنید،،، ،یه جایی دور از شهر ،جایی که زندگی شهری نباشه ،، چه برنامه ای دارید برای زندگی این چنینی ؟
    ( کامل شرح بدید در مورد برنامه هاتون : شغل در اونجا - هزینه زندگی و..... )

من دربه در دنبال همچین حکمی هستم. یعنی 2-3 سال دیگه احتمالا خودم برم درخواست انتقالی بدم به جنگل و دهاتی و روستای بکری. انتقالی هم ندادن ول میکنم میرم.
    اول که یه مقدار پس انداز با خودم می برم، بعد هم قبلش بررسی میکنم اگر بشه پروژه ای کار میکنم تا یه مدت، بعد از چند وقت هم که با محیط آشنا شدم میرم سراغ کارآفرینی و استفاده از پتانسیل اون روستا.
    احتمالا بیشتر سرمایه گذاریم رو می گذاریم روی گردشگری و جذب توریست.
    اگه بتونم از تخصصم هم استفاده کنم خب یه کارایی واسه روستا می کنم. کشاورزی و گلکاری و پرورش مرغ و خروس هم تو برنامه م هست.

2- اگر یه گل فروشی داشتید اسم گل فروشی را چی می ذاشتید ؟
    بهشت کوچک یا بهشتک

3- به نظر شما کدامیک از موارد زیر برای یه مرد برای ازدواج واجب تره :

-بلوغ عاطفی
    -بلوغ اجتماعی
    -بلوغ معنوی
    -بلوغ شخصیتی

مرد و زن که نداره، هر 4 تاش واجبه اصلا هم نمیشه گفت کدومش اول و بیشتر در عرض هم هستند

4 – یکی از بهترین بیت شعرهای حضرت حافظ که خوندید و لذت بردید را برای ما بگذارید ( به جز امضاتون )

در این بازار اگر سودی ست با درویش خرسندست
    خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

5 – یه دختر بچه ی 10 ساله پدرش را از دست میده ،،،و میاد برای شما این درد و دل را می خونه :

صبا خانم،، دلم پر از درده،،
    بعضی شبا می ترسم ،، ولی بابام نیست،،
    بی حوصله ام و تنها ،،
    دیگه حسی برا ، بازی با عروسکام نیست ،،،

بابا جان :
    بیا مرا با خودت ببر،،
    منم ،،کبوترم ،
    کبوتری با بال های شکسته و کوچک ،،،

شما بهش چی میگید و چطوری دلداریش میدید ؟
    ازش می پرسم وقتی پدرش زنده بود، دوست داشت دختر کوچولوش شاد باشه یا غمگین؟ دوست داشت بازی کنه یا گریه کنه ناراحت باشه؟ اگر باباش الان اینجا بود دخترمون دوست داشت بابایی شاد باشه یا غمگین باشه و غصه دخترک رو بخوره؟
    باز با سوال ازش میخوام به کارهایی که باعث خوشحال شدن مامانش یا باباش میشه فکر کنه! کدوماشون رو خودش تنها می تونه انجام میده، برای کدوماش به کمک نیاز داره؛ چطور می تونه مامانش رو خوشحال کنه و با هم بازی کنند؛ من هم می تونم کمکشون کنم یا خودشون تنهایی از پسش برمیان، سعی میکنم کمکش کنم برنامه ریزی کنیم روزهاش شلوغ بشه و خسته بشه که شب ها هم بتونه راحت بخوابه.

6 ) فلسفه زندگی شما ؟
    خیلی سوالتون کلی هست. کاش واضح تر بپرسید.

7) فرض کنیم حیوانات هم با ما می تونستند به راحتی حرف بزنند
    به سئوالات پاسخ بدید : ( واکنش شما )

* یه مارمولک از کنار شما و بهترین دوستتون رد میشه و بهترین دوست شما را مسخره میکنه : بهش چشم غره میرم

* یه موش می یاد پیش شما میگه : بیا با هم پنیر بدزدیم : میگم من پول دارم؛ بیا بریم برات بخرم

* یه کروکودیل می یاد و به شما مگه بیا با هم درد و دل کنیم : بهش میگم من اینجا میشینم (5 متر اون ورتر) تو بگو من میشنوم، اشک تمساح هم ریخت جعبه دستمال کاغذی رو واسش پرت میکنم (مجبورم می فهمید، مجبور) کروکودیله الکی که نیست

* دارید از کوچه رد میشید ، یه مورچه می یا ی میگه ، این دونه برنج خیلی سنگینه ! میشه کمکم کنید،،؟ مرسی. (عجب مورچه با ادبی)
    میگم آره عزیزم خونت کجاست؟ بیا اصلا برسونمت "

8 ) کدام را انتخاب می کنید :

این گزینه : با یک گل سرخ ، صد ها باغ گل سرخ بخری

- با صد ها باغ گل رز ، یه گل سرخ بخری

9) چرا مار نمي تواند به مسافرت برود ؟
    - چون دست ندارد که برای خداحافظي تکان دهد
    - چون درون گراست
    - چون مشغله زیاد داره
    - چون میترسه
    خودش به شما گفته نمی ره سفر؟ من خودم باهاش چند تا سفر رفتما!! اتفاقا خیلی خوش سفره، موقعی هم که تو شرایط بحرانی طناب نیاز داشتیم، کمکمون کرده!
    حتی یادمه یه بار رفتیم یه جایی شلوغ بود جای نشستن نبود؛ گفت من یه دقیقه میرم و بر میگردم؛ مثل اینکه رفته بود ماریتش!! رو نمایش داده بود؛ اونجا خلوت شد؛ ما رفتیم نشستیم.
    بی زبون ساکتم هست. میخواین باهاش هماهنگ کنم باهاتون یه سفر بیاد؟

:)

10 ) یه زبان جدید اختراع کنید و با اون زبان برای ما بنویسید :

زندگی زیباست

یگدنز تسابیز

11) به نظرتون حجاب می تونه عاملی باشه برای حفظ سلامت خانواده ها ؟ چرا؟

اگر آزادی در مسئله حجاب باعث لطمه به زندگی ها بشه ،، آیا می تونیم بگیم فلسفه حجاب برای بشر مفیده ؟ اگر این فلسفه مفیده،، به نظرتون چطوری باید انجام بشه ؟

حجاب از نظر من فقط پوشش بدن نیست اون هم برای خانم ها، حجاب یعنی کنترل نگاه؛ کنترل فکر؛ کنترل زبان، حیا در رفتار و ...

قطعا کسی که همه این موارد رو رعایت کنه به فرض که موهای سرش هم پیدا بشه، فکر نمیکنم خانواده ای بخطر بیافته؛ و سلامت جامعه ای تامین نشه! و اگر چنین شد باید ریشه ای تر مسائل اون خانواده و جامعه بررسی بشه.

ممنون از وقتی که میگذارید
    ممنونم از شما بخاطر دمیدن در تنور این صندلی داغ

6. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

2- چقدر تو زندگی تون به بیشته و تاریخچه وقایع و اتفاقات اهمیت میدین و ریز میشین ( منظور مثل همین مرغ و تخم مرغ )؟

3- نوعی از دانش که به شما دانایی میده از اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ چه کمکی در زندگی تون میکنه؟

4- اگر جواب سوال 2 مثبت هست، یک مثال از بررسی پیدایش یا تاریخچه بیشینه موضوعی که به اصل و نوع پیدایش وجودیت ات اش پرداختین بگید ( مثلا طریقه پیدایش گندم، کره زمین، مارمولک دفتر، انرژی هسته ای و .....)

8. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

m.reza91 (سه شنبه 08 اسفند 96), paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96), صبا_2009 (دوشنبه 07 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,746

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام
    علیکم سلام

2- چقدر تو زندگی تون به بیشته و تاریخچه وقایع و اتفاقات اهمیت میدین و ریز میشین ( منظور مثل همین مرغ و تخم مرغ )؟
    تا جایی که وقتم اجازه بده و اون موضوع برام اهمیت داشته باشه و نقش محوری تو زندگیم داشته باشه سعی میکنم ریز بشم. مثلا پیدایش اولیه مرغ تخم مرغ اصلا اهمیتی نداره تو زندگی من؛ یا مارمولک، وال و ...

3- نوعی از دانش که به شما دانایی میده از اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ چه کمکی در زندگی تون میکنه؟
    آورده اند که:
    در معبدی گربه ای وجود داشت که هنگام مراقبه ی و تمرکز راهب ها مزاحم تمرکز آنها میشد . بنا بر این استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه می رسد یک نفر گربه را گرفته و به ته باغ ببرد و به درختی ببندد . این روال سالها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کار آن مذهب شد . سالها بعد استاد بزرگ در گذشت . گربه هم مرد . راهبان آن معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام مراقبه به درخت ببندند تا اصول مراقبه را درست به جای آورده باشند . سالها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای در باره ی اهمیت بستن گربه به درخت در هنگام مراقبه نوشت!!!

معتقدم خلق را تقلیدشان بر باد داد ؛و معتقدم کمک میکنه که تا حدودی بر باد نرم ؛ به خرافه ها دامن نزنم؛ کرکره عقلم رو نکشم پایین؛ به کارهایی که کورکورانه در حال حاضر انجام میدم مطمئن نباشم و روشون تعصب نداشته باشم؛ پذیرای نقد باشم؛ رفتار خرافه گونه دیگران رو مورد تمسخر قرار ندم چرا که خودم هم بارها در چنین جایگاهی بودم و هستم.

4- اگر جواب سوال 2 مثبت هست، یک مثال از بررسی پیدایش یا تاریخچه بیشینه موضوعی که به اصل و نوع پیدایش وجودیت ات اش پرداختین بگید ( مثلا طریقه پیدایش گندم، کره زمین، مارمولک دفتر، انرژی هسته ای و .....)
    حکایتی که در جواب سوال قبلی آوردم رو به عنوان جواب این سوال بپذیرید.

کاش آخر سوالاتون می نوشتید ادامه دارد... البته اگر ادامه داره! اینجوری مثل این سریال ها آدم ها را تهییج می کنید که منتظر قسمت بعدی باشه
    ویرایش توسط صبا_2009 : دوشنبه 07 اسفند 96 در ساعت 23:33

10. 5 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

m.reza91 (سه شنبه 08 اسفند 96), paiize (دوشنبه 07 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام صباخانوم
    خب صباجان دمای صندلی الان چنددرجه شده؟راضی هستی؟
    گفتم بیکارنمونی وتفریح کنی اینجاصندلی داغه زنگ تفریح نیست که!!اِهه
    خب اول میرم سراغ یکی ازسوالهای 7 خانم:ازت پرسید که چطورمیشه خوب بودن کسی روفهمید کلی گفتی!مثلا توی یه موقعیتی تونیازداری که فردی روبیشتروزودتربشناسی نمیتونی هم صبرکنی تازمان بگذره وکشفش کنی اون وقت چه چیزهایی واست مهمه؟چطوربهش شناخت پیدامیکنی؟

وبازدوباره ازسوالهای خانم 7
    درموردمعیارهایی که گفتی واسه ازدواج؛آیاشخصی تاحالا پیدانشده که معیارهای مدنظرت روداشته باشه؟

سوالهای m.reza
    اون بعضی هاکه توی سفر زیادازدستش حرص خوردین کی بود؟بازهم باهاش مسافرت میرید؟

گیسوکمند
    فکر کنم میونه ات بابچه هاخوبه.به نظرت مادرخوبی میشی؟یه مامان خوب بایدچکارکنه؟

بی نهایت
    به نظرت چه مسئله ای یاچه ویژگی ای باعث میشه که داستان زندگیتون تقریبا جذاب باشه واسه بقیه؟توضیح بده

کمک گرفتنون ازبقیه خیلی خاصه پس!اگه یه مشکلی پیش بیادکه متخصص اون مشکل دردسترس نباشه چکارمیکنید؟مثلا دلتون بگیره؟یایه مسئله عاطفی نه فنی واستون پیش بیاد

خودم
    اون یه چیزکه عاشقشی چیه؟

من ملت عشق روسفارش دادم چون زیادازش شنیده بودم هنوز دستم نرسیده توهم ازش یه کم بگو میدونم که راجع به عشق مولاناست که بایه عشق امروزی درقیاسه.کتاب خوبی بود؟

محمدرضا
    جوابشوتخصصی دادی!رشته تحصیلیت زیست نبوده آیا؟

عشق آفرین
    !!!!!
    لذت بردم هم ازپاسخ های خودت وهم ازسوالهای ناب عشق آفرین.
    باغبان

خودِآقای باغبان گفتن که منظورشون ازفلسفه زندگیتون هدفتون هست.توضیح بده عزیزم.

دوباره محمدرضا
    باپاسخی که دادی به سوالهاش میشه بگی کدوم نظریه روقبول داری؟چرا

صباجان شانس آوردی هنوز اثرراشمون نیومده البته توراباکی نیست میدونم!وقتی ازپس سوالهای عشق آفرین براومدی فهمیدم که ازاین صندلی هم گرمایی حس نمیشه!!

راستی درحدچندخط واسمون یه نامه به خدابنویس وباهاش دردل کن.

ممنون عزیزم
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...
    ویرایش توسط paiize : دوشنبه 07 اسفند 96 در ساعت 23:58

12. 6 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

m.reza91 (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), بی نهایت (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96), صبا_2009 (سه شنبه 08 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,746

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام عزیزم
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام صباخانوم

خب صباجان دمای صندلی الان چنددرجه شده؟راضی هستی؟
    شما چند درجه می پسندید؟ شکر؛ راضیم

گفتم بیکارنمونی وتفریح کنی اینجاصندلی داغه زنگ تفریح نیست که!!اِهه
    من که مرتب و منظم دارم جواب میدم؛ دعوا نداریم خووو؛

خب اول میرم سراغ یکی ازسوالهای 7 خانم:ازت پرسید که چطورمیشه خوب بودن کسی روفهمید کلی گفتی!مثلا توی یه موقعیتی تونیازداری که فردی روبیشتروزودتربشناسی نمیتونی هم صبرکنی تازمان بگذره وکشفش کنی اون وقت چه چیزهایی واست مهمه؟چطوربهش شناخت پیدامیکنی؟
    ازش می خوام در مورد علاقه مندی هاش، وقت فراغتش، خاطراتش در دوران های مختلف زندگی و ... واسم تعریف کنه.

وبازدوباره ازسوالهای خانم 7
    درموردمعیارهایی که گفتی واسه ازدواج؛آیاشخصی تاحالا پیدانشده که معیارهای مدنظرت روداشته باشه؟
    که هم من به معیارهای اون بخورم و هم اون به معیارهای من؟؟ لابد پیدا نشده که من اینجا هستم دیگه

سوالهای m.reza
    اون بعضی هاکه توی سفر زیادازدستش حرص خوردین کی بود؟بازهم باهاش مسافرت میرید؟
    بعضی هاشون مال همون جا بودن؛ حتی اگر بخوام هم نمی تونم که باهاشون سفر برم

گیسوکمند
    فکر کنم میونه ات بابچه هاخوبه.به نظرت مادرخوبی میشی؟یه مامان خوب بایدچکارکنه؟
    تمام تلاشم رو میکنم که مادر خوبی بشم. مامان خوب باید اول تلاش کنه آدم خوبی باشه، بعدش هم باید یه دنیــــــــــــــــــــــ ـا صبور باشه، پر از مهر و محبت باشه؛ کنترلگر نباشه، با اینکه بعضی جاها سخته ولی به پاره تنش سخت بگیره و ...

بی نهایت
    به نظرت چه مسئله ای یاچه ویژگی ای باعث میشه که داستان زندگیتون تقریبا جذاب باشه واسه بقیه؟توضیح بده
    موج سینوسی زندگیم و تجربه کردن محیط های مختلف کاری

کمک گرفتنون ازبقیه خیلی خاصه پس!اگه یه مشکلی پیش بیادکه متخصص اون مشکل دردسترس نباشه چکارمیکنید؟مثلا دلتون بگیره؟یایه مسئله عاطفی نه فنی واستون پیش بیاد
    کار خاصی نمیکنم؛ بهش زمان میدم خودش خوب میشه؛ تازه یادشم می ره بیشتر موقع ها البته ذهنم رو منحرف میکنم.

خودم
    اون یه چیزکه عاشقشی چیه؟
    همون چیزیه که عاشقشم

من ملت عشق روسفارش دادم چون زیادازش شنیده بودم هنوز دستم نرسیده توهم ازش یه کم بگو میدونم که راجع به عشق مولاناست که بایه عشق امروزی درقیاسه.کتاب خوبی بود؟
    بلی، کتاب خوبی بود؛ کشش داشت داستانش برای من. خب کلیاتش رو که می دونی؛ جزئیاتش هم که قرار بخونی.

محمدرضا
    جوابشوتخصصی دادی!رشته تحصیلیت زیست نبوده آیا؟
    نه زیست نبوده ولی مجبور بودم مطالعه زیست شناسی داشته باشم

عشق آفرین
    !!!!!
    لذت بردم هم ازپاسخ های خودت وهم ازسوالهای ناب عشق آفرین.
    قابلی نداشت؛ البته باید از عشق آفرین جانم تشکر ویژه کنیم

باغبان

خودِآقای باغبان گفتن که منظورشون ازفلسفه زندگیتون هدفتون هست.توضیح بده عزیزم.
    تو پشت صحنه صندلی داغ توضیح دادم

دوباره محمدرضا
    باپاسخی که دادی به سوالهاش میشه بگی کدوم نظریه روقبول داری؟چرا
    چی کدوم نظریه عزیزم؟

صباجان شانس آوردی هنوز اثرراشمون نیومده البته توراباکی نیست میدونم!وقتی ازپس سوالهای عشق آفرین براومدی فهمیدم که ازاین صندلی هم گرمایی حس نمیشه!!
    هر کی هر سوالی داره بیاد بپرسه؛ خودتون نمیاید بپرسید بعدش میگید صبا مرموزه! خب تو دلتون نگه ندارید

راستی درحدچندخط واسمون یه نامه به خدابنویس وباهاش دردل کن.

خدای خوب و دوست داشتنی
    کارت درسته اساسا! بعضی موقع ها هم که خیلی سخت میگیری و گلایه می کنم منظوری ندارم، فقط دلم میخواد دنیات کمی خوشرو تر باشه همین.
    لطفا لبخند فراموش نشه.
    با تشکر
    صبا

ممنون عزیزم

14. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), sia518 (سه شنبه 08 اسفند 96), tavalode arezoo (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    حکایتی که در جواب سوال قبلی آوردم رو به عنوان جواب این سوال بپذیرید
    متاسفانه نميتونم بپذيرم.

چون پاسخ 3 مناسب براي سوال 3 بود و من ازتون تشكر ميكنم/

ولي براي سوال چهار، به نظرم اگر مثالي شيبه پاسخ سوال سه رو هم بياريد نميپذيريم ( به نكته اش توجه كنيد)

16. 5 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96), صبا_2009 (سه شنبه 08 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو کمندسلام صبا
    سلام خانم مدیر گل

مدتیه خیلی نامحسوس فعالیت میکنی ، حس میکنم تو ام از سران فتنه ای ،
    جــــــــان؟؟؟
    فرزندم بدان و آگاه باش که برگرد سنگر خودمون
    اشتباه نگرفتی خانم مدیر؟ سوء تفاهم نشده آیا؟

1-

صبا تیلیاردر شده ( چیزی نیست ، تور مجازیه )
    صبا یک الگوست .
    او به صرفه جویی و دوری از اسراف معتقد است .
    او به حفظ شأن مسلمین معتقد است .

میخواهد یک دستگاه اتومبیل خریداری کند ، چی میخرد ? چرا ? کلا شرح دهید .
    ( اگه مثل من ماشینهای خارجی رو نمیشناسی میتونی رنج قیمت بدی )
    قیمت پرایدم که معلومه، خیلی انعطاف پذیره این پراید از 2 تا 22 تومن
    من به یه BMW2018 قانعم؛ چه کاریه آدم پول بده پورشه سوار بشه مثلا! کجا پارکش کنم آخه؟ می مالن بهش؛ خط می اندازن روش

صبا بی ام دبلیو رو جدی گفتی یا شوخی ، لحن ات رو نفهمیدم ؟

همیشه هم کیفم پرآشغاله واسه همین
    عجب مسئولیت اجتماعی خوبی بود ، آفرین آفریــــــــــــن دوست من ، شهروند خوب شهر من

4 - دردانه های فامیل را برای ساعاتی یا شبی به شما میسپارند ? ( برای خانوادشون مساله ای پیش میاد )
    بله شده بیان خونه مون و من و اونا باشیم ساعت ها

خود بچه ها اصرار دارند پیش شما بمونند ? اگر بله و خیر ، چرا ? ( فکر کنم از خاله صبا بترسند یا شایدم دوستش دارند !! )
    این بچه ها میشن نوه های اقوام! خاله بدی نیستم کلا

یعنی چی خاله بدی نیستم!!! چی بازی میکنید ؟ خاله بازی ؟ براشون خونه میسازی ؟ قصه میگی ؟
    آواز میخونید ؟ براشون کارتون تهیه میکنی ؟ اشتباهاشونو میگی ؟ بیرون میبریشون ؟ براشون خوراکی میخری ؟
    هیچ کاری نمیکنی و میندازیشون توی یه اتاق و میگی همینجا واسه خودتون بازی کنید ؟

ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووو.... ؟

6- چقدر خرید میکنید ، برای کدام پوشاک یا اکسسوری پول بیشتری میپردازید و چرا ?
    زیاد خرید نمی کنم کلا! آدم مصرف گرایی نیستم ، چیزی لازم داشته میرم می خرم

بالاخره که بابت همین نیازهات پول میدی ، حالا فرض کن قیمت پایه وسایل زیر یکسانه ( به این نکته دقت کن )
    یعنی همه وسایل قیمتشون از درجه 1 تا درجه 3 بین 100 تا 400 هزار تومانه

1- عینک آفتابی
    2- کفش
    3- مانتو مناسب مجالس خاص
    4- کیف
    5- ساعت
    6 - شال و روسری
    7 - پاوربانک
    8- کرم ضدآفتاب یا آب رسان یا شستشوی روزانه یا هر چی که برای مراقبت پوستت همیشه استفاده میکنی
    9- دستبند یا انگشتر طلا

حالا شما 1میلیون تومان پول داری یا اگه سخت بود 1.5 پول داری
    هیچ کدوم از وسایل بالا رو نداری
    به ترتیب انتخاب کن چی میخری ؟ و جلوش بنویس چقدر پول میدی

7 - جنگ درونی شما ?

چه چیز پیروز شده یا باید پیروز شود ?
    ( مثال صرفه جویی و اسراف / خودنمایی و فروتنی / خواستگار معمولی و خواستگار متدین / جراتمندی و انفعال ووووو....)
    سکوت در جاهایی که فکر میکنم حق با من هست ولی جدال با آدم نادانه؛ یا به هر حال سکوت بهتر جواب میده، پیروز میشم ان شالله

چرا اون آدم نادانه ( از نظر شما ) ؟

9 - ترانه ای که هر از گاهی گوش میدید (دلتون تنگ میشه ) ، ؟ ترانه ای که گوش میدی اشک میریزی ولی نه اشک غم . معرفیشون کن .
    من هر موقع دارم با لب تاپ کار میکنم در حال نیوشیدن به موسیقی هستم. اشک و اینا هم تو کارم نیست

نپرسیدم که گوش میدی یا گوش نمیدی ، خواستیم معرفی بفرمایید
    چه ترانه یا ترانه هایی رو دوره ای ممکنه فایلاهاتو سرچ کنی که فقط همونو پیدا کنی گوش بدی و معرفیش کن

10- خانواده همیشه بهت میگن : اسممو صدا می زنن دیگه

من که نگفتم چی صدات میزنن یا لقب داشته باشی
    گفتم چی میگن ؛ .... حق با توعه صبا جان ، من بیشتر توضیح میدم

وقتی خانواده از دستت تعجب میکنن یا ناراحت میشن (انتقاد ، نصیحت ، توصیه ، (مثل آقای امین که میشنیده : بهم بیشتر توجه کن) )
    یا ذوق زده میشن یا تحسین میکنن ( جمله عاطفی جمله هیجانی جمله تحسینی )
    مطالعات نشون داده در هر یک ازین شرایط جملات در یک گروهن

ممنون از حضور پررنگت دوست خوبم
    صبا جان یه دوست خوبی دارم که هر گاه طرف مقابل منظورشو نمیرسونه ، او بهش کمک میکنه
    یا حتی حدس میزنه ، گاهی هم او توضیحات کامل رو میده تا طرف مقابلش بتونه از توضیحاتی که داده ، هدف رو استخراج کنه

صبا ببخشید که اگر احیانا دارم اذیتت میکنم
    میتونی سر پاییزه تلافی کنی

و اینکه از نوشته ها و تجربیاتت استفاده کردیم
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

ویرایش توسط گیسو کمند : سه شنبه 08 اسفند 96 در ساعت 09:55

18. 5 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), فکور (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96), صبا_2009 (سه شنبه 08 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    سلام
    راستش من نه فرصت کردم پستهای صندلی داغ رو بخونم و نه پشت صحنه اش رو
    صبا جان اگر احیانا فرصت سوال پرسیدن تمام شده که سوالهای منو با پارتی بازی جواب بده اگر هم زمان تمام نشده که در قالب چهارچوب قانونی جواب بده

1- حاضری زندگیت از دوباره شروع بشه؟یعنی تازه الان سال اول تولدت بود و ... چرا؟

جوابت به سوال فوق هرچی که باشه کار ندارم جواب سوال بعدی رو درهر حال باید بدی
    2- اگر به گذشته برگردی مثلا به هفت سالگیت و ... ، به چه شکل زندگی می کنی آیا همین راهی که تا الان اومدی رو دوباره میری یا نه تغییرات جزیی داری یا اینکه بازنگری کلی داری؟

3- به نظرت قیمت دلار مثلا تا خردادماه چند میشه؟
    4- اگر جای رییس جمهور بودی با توجه به امکانات و محدودیتهای موجود چه سیاست اقتصادی رو در پیش می گرفتی؟

5- اشکالات من رو از دیدگاه خودت بگو؟
    جرات داری بگو
    نه بگو کاریت ندارم
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

20. 5 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

paiize (سه شنبه 08 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96), صبا_2009 (سه شنبه 08 اسفند 96)

صفحه 10 از 32 نخستنخست 123456789101112131415161718192030 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)