نوشته اصلی توسط
mohamad.reza164
سلام
علیکم سلام
2- چقدر تو زندگی تون به بیشته و تاریخچه وقایع و اتفاقات اهمیت میدین و ریز میشین ( منظور مثل همین مرغ و تخم مرغ )؟
تا جایی که وقتم اجازه بده و اون موضوع برام اهمیت داشته باشه و نقش محوری تو زندگیم داشته باشه سعی میکنم ریز بشم. مثلا پیدایش اولیه مرغ تخم مرغ اصلا اهمیتی نداره تو زندگی من؛ یا مارمولک، وال و ...
3- نوعی از دانش که به شما دانایی میده از اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ چه کمکی در زندگی تون میکنه؟
آورده اند که:
در معبدی گربه ای وجود داشت که هنگام مراقبه ی و تمرکز راهب ها مزاحم تمرکز آنها میشد . بنا بر این استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه می رسد یک نفر گربه را گرفته و به ته باغ ببرد و به درختی ببندد . این روال سالها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کار آن مذهب شد . سالها بعد استاد بزرگ در گذشت . گربه هم مرد . راهبان آن معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام مراقبه به درخت ببندند تا اصول مراقبه را درست به جای آورده باشند . سالها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای در باره ی اهمیت بستن گربه به درخت در هنگام مراقبه نوشت!!!
معتقدم خلق را تقلیدشان بر باد داد ؛و معتقدم کمک میکنه که تا حدودی بر باد نرم ؛ به خرافه ها دامن نزنم؛ کرکره عقلم رو نکشم پایین؛ به کارهایی که کورکورانه در حال حاضر انجام میدم مطمئن نباشم و روشون تعصب نداشته باشم؛ پذیرای نقد باشم؛ رفتار خرافه گونه دیگران رو مورد تمسخر قرار ندم چرا که خودم هم بارها در چنین جایگاهی بودم و هستم.
4- اگر جواب سوال 2 مثبت هست، یک مثال از بررسی پیدایش یا تاریخچه بیشینه موضوعی که به اصل و نوع پیدایش وجودیت ات اش پرداختین بگید ( مثلا طریقه پیدایش گندم، کره زمین، مارمولک دفتر، انرژی هسته ای و .....)
حکایتی که در جواب سوال قبلی آوردم رو به عنوان جواب این سوال بپذیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)