به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 314

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام
    علیکم سلام

2- چقدر تو زندگی تون به بیشته و تاریخچه وقایع و اتفاقات اهمیت میدین و ریز میشین ( منظور مثل همین مرغ و تخم مرغ )؟
    تا جایی که وقتم اجازه بده و اون موضوع برام اهمیت داشته باشه و نقش محوری تو زندگیم داشته باشه سعی میکنم ریز بشم. مثلا پیدایش اولیه مرغ تخم مرغ اصلا اهمیتی نداره تو زندگی من؛ یا مارمولک، وال و ...

3- نوعی از دانش که به شما دانایی میده از اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ چه کمکی در زندگی تون میکنه؟
    آورده اند که:
    در معبدی گربه ای وجود داشت که هنگام مراقبه ی و تمرکز راهب ها مزاحم تمرکز آنها میشد . بنا بر این استاد بزرگ دستور داد هر وقت زمان مراقبه می رسد یک نفر گربه را گرفته و به ته باغ ببرد و به درختی ببندد . این روال سالها ادامه پیدا کرد و یکی از اصول کار آن مذهب شد . سالها بعد استاد بزرگ در گذشت . گربه هم مرد . راهبان آن معبد گربه ای خریدند و به معبد آوردند تا هنگام مراقبه به درخت ببندند تا اصول مراقبه را درست به جای آورده باشند . سالها بعد استاد بزرگ دیگری رساله ای در باره ی اهمیت بستن گربه به درخت در هنگام مراقبه نوشت!!!

معتقدم خلق را تقلیدشان بر باد داد ؛و معتقدم کمک میکنه که تا حدودی بر باد نرم ؛ به خرافه ها دامن نزنم؛ کرکره عقلم رو نکشم پایین؛ به کارهایی که کورکورانه در حال حاضر انجام میدم مطمئن نباشم و روشون تعصب نداشته باشم؛ پذیرای نقد باشم؛ رفتار خرافه گونه دیگران رو مورد تمسخر قرار ندم چرا که خودم هم بارها در چنین جایگاهی بودم و هستم.

4- اگر جواب سوال 2 مثبت هست، یک مثال از بررسی پیدایش یا تاریخچه بیشینه موضوعی که به اصل و نوع پیدایش وجودیت ات اش پرداختین بگید ( مثلا طریقه پیدایش گندم، کره زمین، مارمولک دفتر، انرژی هسته ای و .....)
    حکایتی که در جواب سوال قبلی آوردم رو به عنوان جواب این سوال بپذیرید.

کاش آخر سوالاتون می نوشتید ادامه دارد... البته اگر ادامه داره! اینجوری مثل این سریال ها آدم ها را تهییج می کنید که منتظر قسمت بعدی باشه
    ویرایش توسط صبا_2009 : دوشنبه 07 اسفند 96 در ساعت 23:33

2. 5 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

m.reza91 (سه شنبه 08 اسفند 96), paiize (دوشنبه 07 اسفند 96), گیسو کمند (سه شنبه 08 اسفند 96), باغبان (سه شنبه 08 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)