شما من رو تیلیاردر فرض کردی؛ بعد حالا یه BMW2018 میخوام بخرم میگی شوخی می کنی یا جدی میگی؟؟ نکنه توقع داشتی برم یه پراید مدل 85 بردارم 10 تومن. خب پول دارم دلم میخواد BMW داشته باشم. شوخیش کجا بود آخهصبا بی ام دبلیو رو جدی گفتی یا شوخی ، لحن ات رو نفهمیدم ؟
بستگی به سن اون نوگل خندان داره؛ اگه کودک زیر یکسال باشه، که باهاش حرف میزنم و دست و پاش رو تکون میدم و واسش شعر می خونم و شعر می سازم و دیگه جینگولک بازی های مناسب اون سن.یعنی چی خاله بدی نیستم!!! چی بازی میکنید ؟ خاله بازی ؟ براشون خونه میسازی ؟ قصه میگی ؟
آواز میخونید ؟ براشون کارتون تهیه میکنی ؟ اشتباهاشونو میگی ؟ بیرون میبریشون ؟ براشون خوراکی میخری ؟
هیچ کاری نمیکنی و میندازیشون توی یه اتاق و میگی همینجا واسه خودتون بازی کنید ؟
ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووو.... ؟
بزرگتر باشه؛ براش شعر میخونم؛ کمکش میکنم تکرار کنه؛ اسباب بازی هم داشته باشه باهاش بازی میکنم. نداشته باشه یه مشت نخود و لوبیا میارم با یه سری ظرف؛ هی از تو این میریزیم تو این ؛ می ریزیم تو اون
بزرگتر باشه؛ نقاشی می کشیم؛ حرف می زنیم؛ بازی اختراع می کنیم. قصه می سازیم و ...
سواد هم داشته باشه، کلمه بازی و جمله بازی میکنیم. ازش میخوام چیزی که بلد هست رو به منم یاد بده، بخوام غذا درست کنم میارمش کمکم کنه و ...
1- عینک آفتابی چون چشمم به شدت به نور حساسه نهایتا 200 تومنبالاخره که بابت همین نیازهات پول میدی ، حالا فرض کن قیمت پایه وسایل زیر یکسانه ( به این نکته دقت کن )
یعنی همه وسایل قیمتشون از درجه 1 تا درجه 3 بین 100 تا 400 هزار تومانه
1- عینک آفتابی
2- کفش
3- مانتو مناسب مجالس خاص
4- کیف
5- ساعت
6 - شال و روسری
7 - پاوربانک
8- کرم ضدآفتاب یا آب رسان یا شستشوی روزانه یا هر چی که برای مراقبت پوستت همیشه استفاده میکنی
9- دستبند یا انگشتر طلا
حالا شما 1میلیون تومان پول داری یا اگه سخت بود 1.5 پول داری
هیچ کدوم از وسایل بالا رو نداری
به ترتیب انتخاب کن چی میخری ؟ و جلوش بنویس چقدر پول میدی
2- کرم ضدآفتاب 100 تومن
3-کفش نهایتا 200 تومن
4- مانتو نهایتا 200 تومن
5- پاوربانک 150 تومن
6- کیف 150 تومن
7- شال و روسری - 100 تومن
8- ساعت - 400 تومن
9- انگشتر و دستنبد هم نمی خرم
نادان در مقابل دانا هست، و البته کسی که تعصب و اصرار به ندانستن داره و اتفاقا خودش رو دانا می دونه. شما اسم این آدم رو چی میگذارین؟چرا اون آدم نادانه ( از نظر شما ) ؟
تصنیف چه آتش ها همایون شجریان؛ آسمان عشق محمدرضا شجریان ؛ تا کی به تمنای وصال مختاباد ؛ هر که دلارام دید جمال الدین منبری ؛ رسوای زمانه با صدای هر کی !! ؛ خدا بهنام صفوی؛ علی مولائی شب طولانی؛ my heart will go on سلن دیون و ....نپرسیدم که گوش میدی یا گوش نمیدی ، خواستیم معرفی بفرمایید
چه ترانه یا ترانه هایی رو دوره ای ممکنه فایلاهاتو سرچ کنی که فقط همونو پیدا کنی گوش بدی و معرفیش کن
میگن مال استرسهمن که نگفتم چی صدات میزنن یا لقب داشته باشی
گفتم چی میگن ؛ .... حق با توعه صبا جان ، من بیشتر توضیح میدم
وقتی خانواده از دستت تعجب میکنن یا ناراحت میشن (انتقاد ، نصیحت ، توصیه ، (مثل آقای امین که میشنیده : بهم بیشتر توجه کن) )
یا ذوق زده میشن یا تحسین میکنن ( جمله عاطفی جمله هیجانی جمله تحسینی )
مطالعات نشون داده در هر یک ازین شرایط جملات در یک گروهن![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)