سلام تمنای عشق عزیز
سعی میکنم سوالام ولرم باشه
سلام عزیز جان
1) وقتای فراغتت رو چیکار میکنی؟
میام همدردی ، گاهی اسک دین...میرم پیش خواهرزاده م باهاش بازی می کنم ، با پسرم بازی می کنم ، بازی bubble bird می کنم ، دعا و نیایش
2) برای تقویت اراده و کنترل ذهن چه پیشنهادی داری؟
برای تقویت اراده به هدفمون فکر کنیم ، تلقین مثبت کنیم ، به خودمون با حرف های مثبت انگیزه بدیم.
تمرین کنیم ، مثلا من تو اپارتمانمون با اسانسور نرم و با پله برم و تمرین های مختلف دیگه
کنترل ذهن هم افکارهای مزاحم رو تو یه کاغذ بنویسیم بعدش پاره ش کنیم. بازی های فکری انجام بدیم.هر وقت افکار مزاحم سراغمون اومد فکرمونو به سمت یه چیز مثبت منحرف کنیم
نمی دونم درست گفتم یا نه :))
3) چقدر برای تربیت فرزندت مطالعه می کنی و مشاوره میگیری؟ با اولیای مدرسه فرزندت در ارتباط هستی؟
صبا جان من خودم خیلی از نظر تربیتی احساس ضعف دارم ولی تمام تلاشمو برای فرزندم می کنم و همیشه باهاش صحبت می کنم !
ولی در کل هر وقت به مشکلی بر بخورم از فرشته مهربان کمک می گیرم چند باری در این مورد خیلی به من کمک کردند
با اولیاش در ارتباطم و گاهی انتقاد هم می کنم
4) تغذیه روح مهمتر یا تغذیه جسم؟چرا؟
به نظرم هر دو تاش به یک اندازه اهمیت دارند و به هم مرتبطند من اگر جسمم سالم نباشه روحمم آسیب می بینه و بالعکس
اگر روحم رو با گناه نکردن و تزکیه نفس تقویت کنم جسم منم از آسیب دیدن در امان می مونه
5) چطوری زیست دوست نداری ولی دوست داری پرستاری یا مامایی می خوندی؟ میانبر خاصی سراغ داری؟
اون موقع که جوان بودم دوست داشتم و راحت تر یاد می گرفتم خواهر جان ، الآن مغزم کشش نداره دیگه :)
6) تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردی؟
من خیلی دوست دارم
اما مطمئنم حامی ندارم و حتی ممکنه سرزنش هم بشم
7) تا حالا مرکز نگهداری معلولین، سالمندان، پرورشگاه رفتی؟ چرا؟
نه ، شرایطش پیش نیومد
8)به نظرت نذری رو باید به کی داد؟ و چی کار میشه کرد که نذرمون راحتتر قبول بشه؟
به مستمندان و گرسنگان
زیاد استغفار کنیم و به خدا امید داشته باشیم
9) وقتایی که شکست می خوری چطور حالت خوب میشه بعدش؟ و چقدر طول میکشه؟
مدل های مختلف :) مهم ترینش با خودم صحبت های مثبت می کنم ، نماز می خوانم ، ذکر میگم ، گریه می کنم ، میرم سر دیگ غذا :) با همسرم صحبت می کنم...اگر بخوام و خودخوری زیاد نکنم خیلی زود حالم خوب میشه
10)اگر تو یه خانواده مذهبی دنیا نمی اومدی به نظرت بازم آدم مذهبی می بودی؟
عزیزم ، خانواده من مذهبی هستند اما در رابطه با مذهبی بودن خودم من خودم راهمو پیدا کردم بیشتر با کمک همسرم ، یعنی کسی به من اجبار نکرد
پیشاپیش از اینکه با حوصله جواب می دی ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)