سلام دوست عزیز
همسر من الان ۱سال و خورره ایه تحت درمانه و هم مشاور روان درمانی اونجا تو کنگره۶۰داره هم ترکش پله پلس مثل دانشگله میمونه جایی که میرن ولی تا بحال تغییری نکردع و طوللنی ترین ترکش۱هفته بوده که اونم به دلیلی بوده که ترک کرده مثل الان که برای اینکه راهنمای خودش و کنکره رو گول بزنه مصرف نکرد که آزمایشاش درست و سالم در بیان من نمیدونم چقدر میخواد زملن ببره که خوب بشه دوسش دارم درسته ولی مطمئنن فردا بچه ای که میاد بینمون عذاب میکشه من به این جیزا دارم فکر میکنم
بخوبی و دعوا و همه جوره هم بش گفتم کنارام فقط خوب شو ولی نمیشه هر کار میکنم نمیشه حتی حاضر نیست کمپ بره بخوابه تازه اونروز میگه کی گفته شیشه توهم میاره اونایی که اینجور میشن بلد نیستن استفاده کنن احساس میکنم همسرم راهش رو انتخاب کرده و نمیخواد خوب بشه راهشم موادشه که از منم براش مهمتره وگرنه همت میکرد و ترک میکرد خدا شاهده تو این۱هقته ترکش همه جوره کنارش بودم مواظبش بودم عین نگهبان همه جا همراهش بودم تا فقط خوب بشه امیدوار شده بورمتا دوباره رفت سمت مواداونجایی هم که میره واسه درمان بشون گفتم میگن باید خودش بخواد ما نمیتونیم مجبورش کنیم که پاش از اینجا هم بریده بشه ما فقط میتونیم با صحیت و شستشوی مغزی و روانشون کاری کنیم موادشون رو کنار بزارن و معلوم نیست کی شاید ۱ماه دیگه شایدم ۱۰سال دیگه تو باید کنارش باشی هزاران خانواره و زن و دختر جوون هم اونجا هستن
ولی من واقعا از ادامه این زندگی میترسم از تهش میترسم مواد و اعتیاد کم چیزی نیست .....
تصمیمم رو تقریبا گرفتم و همش از خدا سر نماز میخوام راه رو واسم روشن کنه و توکل کردم بخودش شاید همین که دوباره مصرف کرد خدا میخواد نشونم بده که این آدم درست نمیشه نمیدونم
ولی خودم فک میکنم تصمیمم درسته و تو این ۱ماه که بخوام تصمیمم رو قطعیش کنم خیلی چیزای دیگه واسم روشن نیشه که به تصمیم گیریم کمک میکنه چون این آدم هرروز داره مصرفش بیشتر و اخلاقش بدتر میشه و همون چند تا خصوصیت خوبشم از بین میره مثلا قبلا هفته ای۲بار مصرف میکرد الان هرروز شده مخصوصا که بیکاره و بخودش زحمت نمیده دنبال کار هم بره مکر خانوادش کاری کنن و بسپارن که ببرنش سر کار یبار خواهرشوهرم بش گفت بیا برو تو میوه فروشی اشناس در صدی کار کن یه سوپری هم بود گفت نمیتونم بدم میاد کار اینجوری چجور میتونه مسئولیت بچه رو در اینده بپذیره؟الانم جدیدن دوستش اومده دم در بش گفت فست فودی زدم بیا اونجا حرف بزنیم که باهم کار کنیم بش گفتم اصلا بگو ماهی۸۰۰بدن بهتر از هیچه بروووو نرفت
من با این آقا آینده دارم؟؟تنها هنرش اینه یا چیزی بفروشه یا از خانوادش بگیره و خرج کنیم که تا حالا۶میلیون قرض کرده
دارم دیوونه میشم ......

علاقه مندی ها (Bookmarks)