با سلام و احترام
بنده تشکر و قدردانی دارم از همه اعضاء محترم که وقت و انرژی می گذارند و از دید خود قصد کمک به مراجع دارند.
البته مراجع هم این را در نظر دارد که هر کس در بضاعت خود کمک می کند. و حتی ممکن است افراد مختلف بر اساس تجارب خود حرفهای متفاوتی بزند.
خواهش می کنم نحوه نوشتن طوری نباشد که در خود بی ارزش کردن زحمت های کسی را در بر داشته باشد.
گاهی به نظر بزرگواری می رسد که دیگری نکته ای اشتباه بیان می کند. در این صورت ضمن قدردانی و تشکر از زحمات آن فرد می توان مودبانه گفت که نظر شما در این خصوص را به دلایل ذیل قبول ندارم.
و حتی اگر جایی آسیبی هست می توان گزارش کرد.
بنده نظرات sahar.66 را در بالا مطالعه کردم. نکات آموزنده و مهمی در آن بود.
لیکن بعضی قسمتهایش هم صحیح نبود.
مثلا اینکه افراد جامعه را به عادی و مذهبی تقسیم کردند.
در حالیکه افراد عادی جامعه گروه های مختلفی را تشکیل می دهند که بعضی اعتقادات ضعیف دارند یا رعایت مرز محرم و نامحرم را نمی کنند و مثلا پسرها با دخترها راحتند و حتی اگر ازدواج کنند این مرزها نیست. و بعضی ها هم منحصر به همسر خودشان هستند و خارج از همسر لذت از دیگری نمی برند یا حداقل سعی در حفظ حریم می کنند.
خلاصه اینکه اگر نکته ای به ذهنمان آمد که به مراجع کمک می کند می گوییم. و ممکن است نظرات برای مراجع تعارض ایجاد کند که خود مراجع باید بپرسد.
در ضمن مراجعی که قصد اخذ کمک تخصصی مشاوره داشته باشد خودش می داند این مهم فقط با یک مشاور متخصص امکان پذیر هست.
پس اگر مراجعی در تالار گفتگو مشکلش را مطرح می کند حتما احتمال اینکه بعضی مراجعان دیگر نقطه نظرات شخصی و غیر تخصصی خود را ابراز کنند را خواهد داد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)