سلام،
تمنای عشق عزیز،خواستم در تاپیک مرخصی این پست رو بذارم اما دسترسی نبود. امید که این پست رو ببینی . فکر خیلی خوبی کردی.
مسئله اصلی شما و شاید بشه گفت کلید این مسائل اینه که خودت برای خودت ارزش و احترام کافی قائل نیستی و در واقع خودت رو چندان قبول نداری. خودت رو دوست نداری.
وقتی محبت و عشق کافی رو از خودت و از همه مهمتر خدای خودت دریافت کنی، دیگه اصلا محبت و توجه کردن یا نکردن دیگری اینقدر آزارت نمیده چون تو در بند اونها نیستی و آزادی و اینقدر درونا غنی هستی که وقت خودتو صرف این قبیل موارد نکنی.
خدا به ما عزت داده و میخواد که ما عزتمندانه رفتار کنیم.
این به نظرم مهم ترین علت مسائل شماست.
همچنین بهت پیشنهاد میدم کمتر اینجا بیای و اصلا به مدت نیایی، و در کل ، بودن در دنیای مجازی رو تا حد امکآن کم کنی و وقت خودت رو با کار کردن و بالا بردن آگاهی خودت از اینکه چطور روز به روز بیشتر به انسانی که خدا می پسنده، پر کنی. باور کن دنیای واقعی اینقدر موضوعات واقعی و مهم داره که اصلا وقت چندانی واسه دنیای مجازی نمی مونه.
مشغول یه کاری شو که دوست داری، اینطور احساس ارزشمندی بیشتری میکنی و در این راه میتونه بسیار بهت کمک کنه.
حیف نیست وقتت رو صرف این کنی که اینجا کی بهت محبت و توجه میکنه یا نمیکنه؟ واقعا فکر کردی آدمهای اینجا کی هستن که اینقدر برای خودتت مهم و بزرگشون کردی؟ همه انسان هستیم و پر از ایراد و اشکال.(البته با احترام به سایر دوستان، منظورم چیزی دیگر است وگرنه همه گل هستند.)
به همین دلیله که خدا فقط یه دونست و از ما خواسته فقط او را بپرستیم. چون بقیه همه انسان هستیم و خودمون در نحوه تفکرمون، قدرت بدنیمون، قدرت استدلالمون و چه و چه و چه در مقایسه با اون هیچی نیستیم. حالا من بیام از بقیه طلب محبت و توجه کنم؟ پس عزتی که خدا برای نفس انسانی من قائل شده چی میشه. خدا هم اصلا خوشش نمیاد. (احساس عزت و ارزشمندی پایه همه رشدها و بزرگی ها و موفقیت هاست.)
مطالعه کن، سکوت کن، فکر کن، کار کن.
هرجا ندونستی نحوه رفتار صحیح چیه سوال کن.
برای شروع کردن هنوز دیر نشده.
گذشته هرچه که بوده، امروز دست توئه.
به خدا نزدیک شو و در همه حال به دنبال جلب رضایت اون باش.مطالعه کن که از تو چی خواسته.(البته خدا هرچه که از ما خواسته، فقط برای رشد و تکامل خودمون هست).
در زمینه احساس عزت نفس و ارزشمندی و خودباوری و دوست داشتن خود و ... مطالعه داشته باش.
امیدوارم هوشمندانه و سربلند و با درونی آرام و شاد زندگی کنی عزیزم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)