به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 61
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 مرداد 90 [ 22:24]
    سطح
    51
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    82

تشکرشده 85 در 57 پست

Array

RE: مزایای مجرد بودن برای آقایان(جدی)

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    مزایای مجرد بودن

1-خونوادتون
    اولین چیزیه که دارید و قدرش رو نمی دونید. معمولا هر موقع دلتون گرفته خودتون رو برای مادر لوس کردید و با یک زنگ به خونه می بینید مادر چقدر دلسوزانه و عاششقانه منتظر دیدن پسرشه. بدون ذره ای توقع.
    اولین چیزی که از دست می دید و الان نمی دونید اننه
    2-شما نیاز ندارید در شرایطی که بزرگترین مشکلات مالی و دغدغه های فکریتون درک نمی شه اینو درک کنید که خانمتون به این که خواهرتون با شما درد دل کنه حساسه!!!و خوب باید درکش کنید.
    3-پولتون رو؟
    همونقدری کار کنید که ازش لذت می برید.رستورانی که می رید رو می تونید بدون نگاه کردن به اسم غذاهای عجیب و غریب و محیط رمانتیکش برای سیر شدن!! تشریف ببرید و برای تنوع. همین.

4-آخرین باری که از سر کار خسته اومدید نتونستید با خیال راحت پاتون رو روی دسته کاناپه بذارید لم بدید و فوتبالتون رو نگاه کنید کی بوده؟ فکر می کنم نبوده!! تصور نکنید امکان امتحان همچین خطای نابخشودنی در زندگی مشترک هم وجود داره!!
    5-با دوستاتون سفر رفتید؟ دیدید هیچی نیاز نیست با خودتون ببرید غیر یه چادر؟ رزرو بلیط هتل..؟ شوخی می کنید. آخرین باری که نیاز بوده برای یک شمال رفتن بالای 30هزارتومان خرج کنم و به جاش تا ساعت 11 شب اضاف کاری کنم رو یادم نمی یاد.
    6-خوب شما هنوز نیاز نیست که بدونید مسائلی مثل توجه نکردن به تغیر مدل موی یک نفر چقدر زندگی رو ممکنه به خطر مرگ نزدیک کنه!! تصور نکنید این قابلیت رو پیدا می کنید که بتونید انتظار داشته باشید که خستگی یک روزی کاری پرمشغله براتون درک بشه! خوب فکر می کنم الان شما به زندگی هنوز می تویند لبخند بزنید.
    7- شما افکارتون به هم ریخته است؟ خوب میاید خونه یه لیوان رو می شکنید آروم می شید. بعد ازدواج؟ حتما دیشب رو خوب استراحت نکردید یک مقدار از رویا هنوز تو چشماتون مونده!!

ادامه دارد....
    سورنای عزیز گفتین که خانوما بگن کدوم یکی ازین توقعات رو ندارن . من به عنوان بک دختر هیچ کدوم از موارد بالا رو از همسر آیندم انتظار ندارم . حالا شما اگه میخوای همه رو جمع ببندی دیگه خودت می دونی .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 مرداد 90 [ 22:24]
    سطح
    51
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    تشکرها
    82

تشکرشده 85 در 57 پست

Array

9-شما در شرایطی قرار دارید که وظایفتون کسری از حقوقی که دارید هم نیست. ازدواج کنید تا به راحتی عکس این قضیه رو متوجه بشید.
    10-در ازدواج معمولا حرفهای خانومها، گریه هاشون، غر زدنشون، ... همش از حساسیت و اختلاف خانومها با آقایون!!! و ... تعبیر می شه. غیرت مرد نشونه بدبینی ، حرف مرد نشونه دیکتاتوری و...
    خیانت یک زن بدون علت نیست هیچ وقت و حتما مشکل اول از مرد بوده!!! خیانت یک مرد از هوسبازی و کثیفیشه که زن مثل پنجه آفتابشو نمی بینه و می ره خیانت می کنه(حتی اگر کسی داخل زندگی رو هم نبینه محکومه که این نظرو بده)
    دوستان مجرد شما اینم ندارید.

ادامه دارد...
    صادقانه گفتم خدمتتون من به عنوان یه دختر به غیر از مورد 8 و 12 هیچ کدوم از مسائلی که ذکر کردی رو در خودم نمی بینم که البته مطمئنم اکثر خانمای تالار اینطوری هستن و فقط ممکنه در یکی دو مورد ضعف داشته باشن که اونم طبیعیه دیگه مگه مردا عیب و نقص ندارن ؟

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

PARMIS بانوی گرامی بسیار عالیه. اما امیدوارم بعد از ازد.واجتون هم این منش بزرگوارنتون رو حفظ بتونید کنید. چون بالاخره تحت تاثیر محیط اطراف قرار نگرفتن سخته. باز هم از اینکه شما چیزی رو گفتید که منتظرش بودم بسیار ممنونم.

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بال تكين
    من همه مواردی که شما عنوان کردید رو قبول دارم اکثر خانومها این موارد رو انجام میدن . مثلا خود من تو زندگیم حداقل یکبار این کارها رو انجام دادم ولی این باعث نشده که همسر من نسبت به من دیدش عوض بشه
    همسر شما يك فرشته خو هستند كه با اين رفتارها بازم ديدش عوض نشده. من نيستم حتي اگر باشم هم ديگر نمي خواهم به اين روش ادامه بدم. شما مگه مردتون رو درك مي كنيد؟ عكس اين قضيه اتفاق بيفته دو ماهه ازش سير مي شيد.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 آبان 88 [ 19:25]
    سطح
    39
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 22 در 14 پست

Array

سلام به همه .سورنای عزیز حداقل تو میتونی به خودت افتخار کنی که توی این روزگاره بوقلمون پاک زندگی کردی و خودت رو از خیلی مسائل دور نگه داشتی از جوونی خودت خوب استفاده کردی ودرس خوندی وکارکردی از این بابت واقعا باید به خودت افتخار کنی .و بدون که دیگران هم به دیده احترام به تو نگاه میکنن .چی از این بهتر شرایط زندگی آدم ها تغییر میکنه دنیا همینطور نمی مونه درسته شرایط مالی امروزه حرف اول رو میزنه توی تحصیل کار ازدواج و........اما یه چیزی هست که از همه ی اینا مهمتره و امروزه متاسفانه کمتر به چشم میاد و اون انسانیته.

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

فايدش چي بوده تكه يخ گرامي؟ فايده اين قضيه چي بوده. خيلي از دوستان من كه هزاران كثافت كاري كردند دارند شاد مي گردند شاد زندگي مي كنند و من رو بابت اصولا تفكر در مورد همچين مسائلي و حقوق زنان و مردان و تفاوتها و حرص خوردن در اين مورد يك احمق كامل مي دونن.
    ازدواج كنم با چي؟
    براي چي؟ براي اين همه مصيبت كه رو سر مردهاي متاهله؟
    تا آخر عمر هم كه نمي تونم به دونه دونه نيازهام پشت پا بزنمم.

تو اين يكي دو ماهه خيلي سعي مي كنم مثل اونها بشم.ارتباطم رو با اونها زياد كنم و... خيلي . بدبختيم اينه كه نمي تونم.هميشه موقع عمل مثل يه بزدل كم ميارم..(به تاپيك مرتبط نيست واسه همين باز نمي كنم)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 دی 91 [ 21:11]
    سطح
    45
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 286 در 92 پست

Array

sorena_arman سلام
    وقتی صفحه ی تالار رو باز میکنم میبینم در اکثر موضوعات داغ شرکت دارین!آفرین به همت شما
    میخواستم بهتون بگم که من در عرض چند ماه تجربیات زیادی کسب کردم که میخوام یک نکته ای رو به شما بگم(این صحبتم نمیخواد بگه شما درسته نمیگی ،بلکه یه واقعیته ،یه راز...)
    میدونی چرا هر چی درباره ی ازدواج و توقعات غیر عاقلانه و بدی خانوما میگی ودر اکثر تاپیکها 99درصد باهات مخالفت میکنند،باز هم نظرت عوض نمیشه؟
    من باور کردم هر چیزی تو این دنیا هم میتونه خوب باشه هم بد(از 20+ تا 20-) مثلا ازدواج
    خوب حالا کی به اون 20+ میرسیم کی به اون 20-؟؟؟
    موقعی که از ته قلب باور کنیم ما لیاقت 20+رو داریم و برای رسیدن بهش تلاش کنیم و از کارایی که مارو از مسیر رسیدن دور میکنه پرهیز کنیم و در آخر اگه خدا بهمون در برابر تلاشی که کردیم رحم کنه مطمئن باش به آرزومون میرسیم.
    ولی اگر مدام روی چیزای منفی که واقعا وجود داره تمرکز کنیم و همیشه بگیم این کار منفی است و دردسر داره و... مطمئئن باش همون منفیه گیرمون میاد.(این حرفه قدیمیا واقعا درست: از هر چی بدت بیاد به سرت میاد)
    شما باید باورتو عوض کنی تا به آرامش برسی.اگه فکر کنی آره،ازدواج این بدی و اون بدی و... داره خوب این دیگه معلومه همه ی کائنات و ضمیر ناخودآگاهت دست به دست هم میدن آرامشتو میگیرن و اگه خدایی نکرده در این باور بمونی معلوم نیست که چه اتفاقی میفته!مطمئنا خوشایند نیست.
    واقعا قانون جذب وجود داره،مثلا من یه مدت به خاطر تجربه ی دوست دخترم(و نامزدش) فکر میکردم که همه ی مرد ها دروغ میگن و فیلم باز ی میکنن و چند تا بدیه دیگه!و متاسفانه یه نفر اینطوری سر راهم قرار گرفت،چون باور کرده بودم مردها اینطوریند ولی بعدش که با این قانون طبیعت آشنا شدم فهمیدم که نه من خیلی پرت بودم .من بدی ها رو به طرف خودم جذب کردم.از اون به بعد افکارمو عوض کردم اینطوری آرامشم بیشتره،و فهمیدم واقعیت رو ذهن ما میسازه .پس چرا وقتی چیزی هم خوبش هست هم بدش ،رو اون بده تمرکز کنیم ؟چرا؟
    چون همچین چیزی دیده شده و فلانی وفلانی و اکثریت جامعه این ها رو تجربه کردند!
    فرق آدما این جا مشخص میشه دوست من
    اگر همه ی دوستان در تاپیک های مختلف سعی میکنن تا شما متوجه این موضوع بشی برای اینه که دوستون دارند.
    [align=justify][align=center]
    [size=large]عشق یکسان ناز درویش و توانگر میکشد
    این ترازو سنگ و گوهر را برابر می کشد[/size][/align]
    [/align]

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

مريم سلام
    ممنونم از بابت لطفت
    من از تو به عنوان يه دختر شروع مي كنم اولين سوالم رو مي پرسم. ديدت راجع به وظايف خودت و همسرت چيه؟ چقدر به اين معتقدي كه يك زن به هر حال زن است و نياز به توجه بيشتر دارد؟ چقدر به اين معتقدي كه يك مرد به هر حال مرد است و نياز به اقتدار بيشتر دارد. اصولا چقدر واقعا بر وظايف وحقوق خودت واقفي؟

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

به هر حال مريم خانوم من تصور نمي كنم اينقدرها هم بدبينانه باشه. ببينيد فقط اين قضيه احساسي بودن شما خانومها توجيه كننده هر كاري توسط شماست. هر كاري
    شما( نه شماي مريم -شما= يك زن) يك چيزي رو از همسرتون مي خوايد انجام نمي شه گريه مي كنيد. اون عصبي مي شه و فرياد مي كشه. شما قهر مي كنيد. دلتون شكسته از دادش.مقصر اونه. اون بايد مي دونست كه شما زن هستيد و احساساتي!
    شما و ايشون منزل مادرتون هستيد. اون از شما مي خواد برگرديد چون فردا صبح كار داره.شما ازش مي خوايد كه اون بمونه!نمي تونه. اون مي ره و منزل مادرش(اين موضوع يكي از تاپيكهاست) شما به اين دليل كه بهتون نگفته بودمي ره خونه مادرشون ديگه برنمي گرديد! اون دل شما رو شكونده بايد مي دونست شما خانوم هستيد و حساس! ايشون بايد بياد دنبال شما!!! چون شما به عنوان يك خانوم حساس هستيد!!
    بابا برده كه نيستيم ما مردها. ما هم نيازهايي رو داريم كه برآورده شدنشون پرررومون نمي كنه!!!
    ببينيد به نظر من عمده مردهايي كه ازدواج كردند يه مشكلي مثل كمبود محبت -كمبود شخصيت و... داشتند!! لااقل در اين دوران!
    كم كم درست مي شه. حرص خوردن من هم چيزيو حل نمي كنه. ايشالله وقتي شديم مثل كشورهاي ديگه اين غرور شما زنها هم كم ميشه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 دی 91 [ 21:11]
    سطح
    45
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 193
    دستاوردها:
    تشکرها
    277

تشکرشده 286 در 92 پست

Array

مريم سلام
    ممنونم از بابت لطفت
    من از تو به عنوان يه دختر شروع مي كنم اولين سوالم رو مي پرسم. ديدت راجع به وظايف خودت و همسرت چيه؟ چقدر به اين معتقدي كه يك زن به هر حال زن است و نياز به توجه بيشتر دارد؟ چقدر به اين معتقدي كه يك مرد به هر حال مرد است و نياز به اقتدار بيشتر دارد. اصولا چقدر واقعا بر وظايف وحقوق خودت واقفي؟
    شما در جای دیگر هم سوالاتی شبیه اینو از من پرسیدی!!منم گفتم...
    1.دیدم خوبه
    2.معتقدم،مقدارش زیاده
    3.معتقدم،مقدارش زیاده
    4.فکر کنم زیاد.تو زندگی مشخص میشه
    [align=justify][align=center]
    [size=large]عشق یکسان ناز درویش و توانگر میکشد
    این ترازو سنگ و گوهر را برابر می کشد[/size][/align]
    [/align]

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)