نوشته اصلی توسط
omid12
سلام
یا ایشون اهل روابط دیگرند
یا شاید برای حتی یکبار هم ایشون از اینکه همسرشون یا فردی در گوشیشون سرک بکشه اسیب دیدن یا فکر میکنه که اسیب میبینه
در حد فقط گوشی مهار نزدیک نباش دارند
ارتباط برای او کل زندگی میشود و از آنجایی که مهار نزدیک نباش را دارد نمیتواند ارتباط سالم راحت صمیمی داشته باشد. مدام چشمش دو دو میزند که بلاخره من کجا احساس امنیت میکنم؟ کجا بتوانم صمیمیت را تجربه کنم؟ نمیتواند پله های بعد را طی کند و عزت نفس، دانش، زیبایی شناسی و آگاهی، خود شناسی و خود شکوفایی را تجربه کند
کسی که اجازه نزدیک شدن را نداشته است {به ریشه های آن در ادامه بحث خواهیم پرداخت} یعنی اینکه در زمان بچگی او نمیتوانسته به دیگران نزدیک شود. این دیگران چه کسانی هستند؟
در کودکی کسی نیستند جز پدر و مادر و اعضای اولیه خانواده. بنابراین دوری میگزیده تا بتواند بقا حاصل کند. تمامی مهارهایی که ما در سطح کودکی درون تصمیم گیری میکنیم نوعی راه حل جادویی و به اشتباه و غلط از طریق پرفسور کوچولوی درون است که برای رسیدن به بقا عمل میکند. تصمیم اشتباه او این است که تصمیم می گیرد که نزدیک نشود تا بقای او تضمین شود.
از ایشون بپرسید صمیمیت یعنی چی؟
حالا کدام یک از این افراد که اطراف من هستند. میتوانند در این تعریف بگنجند که من برای ایجاد رابطه صمیمی با آنها اقدام کنم ؟
ممنون از شما.
اقای امید مشکل از اینجاس که من همه ی این حرفا رو بهشون گفتم .در هر زمینه ایی باهمیگه صحبت کردیم .شوهرم حرفای منو قبول داره ولی سکوت میکنه .خودش دوست داره فاصله بگیره درصورتیکه قبلا حتی واسه یک روز هم طاقت دوری منو نداشت ولی الان واسش فرقی نداره.ما حتی یکروز نبود بصورت کلامی بهم ابراز علاقه نکنیم ولی الان خیلی کم پیش میاد که شوهرم بگه.
من چجوری میتونم دیگه بهش بکم از هر راهی باهاش صحبت کردم ولی اثری نداشت.خوب الان تکلیف من چیه؟؟از نگرانیهام گفتم از رفتاراش که تغییر کرده .تنها جوابی که میده با خنده موضوع رو عوض میکنه یا اینکه سکوت میکنه.واقعا درمونده شدم.اگه واقعا پای نفر سومی وسط باشه من چجوری باید متوجه بشم ؟؟؟الان نزدیک زایمانم هست سه ماهه تلاش کردم که موضوع کاملا حل بشه اما ننها تغییری که صورت گرفت اینکه کمتر با گوشیش چت میکنه ولی بازم متوجه میشم .حتی نمیزاره ببینم سریع صفحه ی گوشیشو قفل میکنه.
فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …
علاقه مندی ها (Bookmarks)