به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Threaded View

  1. #20
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 شهریور 00 [ 17:32]
    تاریخ عضویت
    1396-1-29
    نوشته ها
    193
    امتیاز
    7,864
    سطح
    59
    Points: 7,864, Level: 59
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    373

    تشکرشده 325 در 136 پست

    Rep Power
    45
    Array
    ممنونم اقا امین

    حقیقتش تا چند سال پیش روابطمون بیشتر بود بیشتر سر میزدیم ولی از چند سال پیش که همسرم ارتقای شغلی پیدا کرد تقریبا تمام هفته از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 6 صبح تا 9 شب محل کارشون هستند.البته این حرف همسرمه. ممکنه این مدت جای دیگه های غیر از محل کارشون هم باشند.

    جمعه ها را هم معمولا استراحت میکنند. به همین دلیل ارتباطاتمون کم شد.

    قبلا همسرم را خیلی تشویق میکردم که رفت و امد را بیشتر کنیم ولی خب ایشون معمولا خستگی و استراحت را بهانه میکردند که خونه باشند من هم دیگه زیاد اصرار نکردم.

    ممنون از پیشنهاداتی که دادید .خودم هم فکر میکنم این دوری از خانوادش روی بدتر شدنش تاثیر زیادی داشته.

    درباره اینکه پرسیده بودید در مسائل دیگه با همسرم مشکل ندارم. اگر چه اخلاق و رفتارهای همسرم روز به روز بدتر میشه ولی اون مشکلی که مد نظر شماست نه دیگه مشکلی ندارم.


    ممنون سحر جان

    1.سحر جان خانواده من شهرستان هستند ولی خانواده همسرم تهرانند با این حال با هر دو خانواده رابطه کمی داریم. اما اگر بخواهم کلی بیان کنم من بیشتر با خانواده خودم در ارتباطم تا خانواده همسرم اگر چه با خانواده همسرم هم رابطه خوبی دارم.

    2.هیچوقت با حالت سرزنش یا تحقیر با همسرم صحبت نکردم مگر زمان دعوا. ولی حالت دستوری پیش اومده که بصورت ناخواسته این کار را کرده باشم.

    3.نه هیچوقت نشده. کلااز نت خیلی کم استفاده میکنم. فامیلم که اصلا دور هستند . ارتباط با دوستانم هم محدوده به پارک و گردش برای زمانیه که همسرم محل کارشه.

    4.مادیات نه خیلی پررنگه نه خیلی کمرنگ. اگر بخوام اولویت بندی کنم در اولویت سوم زندگیمونه

    5.بله مخصوصا این اواخر.



    خیلی ممنون امیر اقا

    چه خوب شد که برام نوشتید چون تصمیم داشتم بعد از تعطیلات به خانه پدرم برم.

    الان همین کاری را که شما فرمودید انجام میدهم.

    درباره پنهان کردن مدارکش هم واقعا نمیدونم چی پشت پرده داره که اینقدر محتاطه.

    گفته بودم که وقتی بعد از قهر به خونه برگشتم مشخص بود که همسرم چند شب خونه نبوده و چون بسته کاندوم را هم برده بود احتمال خیلی زیاد خونه یک زن بوده.

    خیلی وقتها فکر میکنم شاید یه زن صیغه ای داره.

    حتی در باره رابطه جنسی بعضی وقتها شک میکنم که شاید از جای دیگه ای هم تامین میشه.

    متاسفانه من خیلی ساده بودم و اونم خیلی محتاط بود. مثلا تا مدتها میفهمیدم که همسرم محل کارش نبوده.ولی خب حتی نمیتونستم به خودم ثابت کنم که اشتباه میکنم.

    بعد از مدتها متوجه شدم ایشون سه سال با یه خانمی بودن که با هم شرکت زدن ولی وقتی شرکت به سود رسیده بود خانم به شوهرم کلک زده بود و حقشو خورده بود. اینو از ایمیلهاشون متوجه شدم.

    ایشون حتی شماره مستقیم محل کار خودش را هم به من نداده که متوجه نشوم چه زمانهایی سرکار هست و چه زمانهایی نیست. هر چقدر هم که اصرار کردم فایده نداشته.

    در مورد حضانت فرزندم اتفاقا چندین بار این مسئله پیش اومده که بخواهد حضانت بچه را از من بگیره.

    اون دو ماهی که من قهر بودم همسرم بجای اینکه دنبال درست کردن اشتباهش باشه دنبال وکیل بوده که چطور حضانت بچه رابگیره یا چطور بزور منو برگردونه.

    باز هم ممنونم امیر اقا حتما به حرفهای شما عمل میکنم.


    ممنونم اقا امین.

    بله من همین کار را خواهم کرد. دیگه اصلا به زندگی با ایشون فکر هم نمیکنم.

    ممنون اقای یه دوست.

    حقیقتش اون خانم مال چند سال پیشه . همون زمان هم فکر کردم شخصیت من اینجور نیست که با همچین دخترای بی حیایی هم کلام بشم. به همین دلیل دیگه هیچوقت سراغ هیچکدومشون نرفتم.


    ممنونم گیسو کمند عزیز و میس بیوتی عزیز و رهای عزیز

    زندگی من بعد از طلاق تا سالها اصلا راحت نخواهد بود. میدونم دنیایی از سختیها در انتظارمه. میدونم تنهایی با خیلی چیزها باید بجنگم. ولی اینا همه تاوان اشتباه خودمه. تاوان نادانی و سادگیمه. اینا منو از جدایی نمیترسونند .

    میتونم کار پیدا کنم میتونم حتی درس بخونم مثل سابق. میتونم گلیم خودم را از اب در بیارم. ولی نمیتونم برای فرزندم پدر بشم. اینه که منو دو دل میکنه. اینه که منو میترسونه.


    ممنونم گیسو کمند جان از سوالهایی که نوشتید ولی اگر جواب همه انها منفی باشه باز هم راه دیگه ای غیر از جدایی دارم؟

  2. 2 کاربر از پست مفید آنه ماری تشکرکرده اند .

    Amir A (چهارشنبه 15 فروردین 97), گیسو کمند (چهارشنبه 15 فروردین 97)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: دوشنبه 04 اردیبهشت 96, 00:33
  2. درخواست راهنمایی در خصوصی شدت بالای حساسیت بین فردیی (راه حل پرسشنامه کمالگرایی هیل)
    توسط آقای ام در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: پنجشنبه 13 خرداد 95, 19:05
  3. برای گرفتم تصمیم نهایی برای جدایی دور شدن کوتاه مدت مفید است یا مضر؟
    توسط فرخ رو در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: چهارشنبه 21 خرداد 93, 22:39
  4. تنهایی - 24 سالمه، نمی خواهم با کسی دوست بشم، تنهایی اذیتم می کنه
    توسط sara19 در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 30
    آخرين نوشته: پنجشنبه 23 آذر 91, 01:10

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 04:26 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.