به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

  1. #5
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    جمعه 02 خرداد 99 [ 15:30]
    تاریخ عضویت
    1395-12-19
    نوشته ها
    25
    امتیاز
    2,791
    سطح
    32
    Points: 2,791, Level: 32
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    63

    تشکرشده 32 در 18 پست

    Rep Power
    0
    Array
    برداشتی که من داشتم اینه که دارید از موقعیت سواستفاده میکنید و با ناراحت کردن مادر و باخبر کردن خواهر و... از پدرتون باج میخواید.

    این که شما احساس عدم امنیت میکنید به علت ارتباط پدرتون نیست. چون شما نه سه-چهار ساله هستید که از رها شدن توسط پدرتون بترسید و نه اصلا پدرتون مسئول تامین امنیت شماست. گذشته از اون بعید میدونم هیچ مردی حاضر باشه با تهدید و باج‌خواهی چیزی به کسی بده.

    با این کارها فقط باعث ایجاد کدورت میشید. اگر بر فرض محال پدرتون به گفته خودشون بزارن و برن مادرتون هم هرگز شما رو نمیبخشه و حمایت عاطفی هر دو طرف رو از دست میدید. ضمن اینکه حمایتی که به گفته خودتون باعث شده همسرتون رفتارش با شما بهتر بشه رو هم نخواهید داشت و برعکس با اطلاع از این موضوع گستاختر هم میشه.

    من باشم توی مسائل دو نفره پدر و مادرم دخالت نمیکنم چون اصولا به من ارتیاطی نداره. حتی با مادرم هم دیگه صحبتی نمیکردم چون غرور و شخصیت محکم مادرانش رو زیر سوال میبره و به طبع از توجه و علاقش به بچه‌هاش کم میکنه. در نهایت اونم شوهری که تامینش میکنه رو به دختری که نمک به زخمش میپاشه ترجیح میده.

  2. 3 کاربر از پست مفید آیـدا تشکرکرده اند .

    mastanehh (چهارشنبه 15 فروردین 97), tavalode arezoo (سه شنبه 14 فروردین 97), آدم (چهارشنبه 15 فروردین 97)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 23:29 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.