سلام و عرض احترام آقای محمدرضا
سلام و عرض ادب
سؤالات من :
1 - زمانیکه شخصی یک داستان مینویسد و شما میخوانید میتوانید متوجه روحیات شخص بشوید ؟ برامون مثال میزنید از چند نمونه داستان که خوندید و متوجه روحیات فرد شده اید.
بسته به نویسنده اش داره، داستان نویس اگر داستان دلش و یا خودش رو بنویسه، شاید بشه فهمید، ولی اگر داستان نویس پیشه و کسبش باشه، خیلی سخته.
مثلا داستان شازده کوچولو، ایا میشه از نویسنده داستان فهمید که چه آدم مهربون، ساده و خوش قلبی بوده؟
2- چرا اغلب سؤالات صندلی داغ که از دیگران میپرسید داستان نویسی هست؟
اغلب که نبوده، یکی دو بار این کار رو کردم.
به نظرم یک داستان، روی یک خط زمانی حرکت میکنه. ابتدا و انتها داره و در میان راه بالا و پایین داره، مثل زندگی.
3- تا حالا شده هدفی بزرگ در زندگیتون داشته باشین و بهش رسیده باشین ؟ چگونه؟
نه تا حالا نشده به معنای واقعی هدف تعیین کنم و برای رسیدن بهش حرکت کنم، ولی خوب برنامه و چیز هایی بوده که تعیین کردم و نمیدونستم اسمش هدفه. و بهش رسیدم یا در میانه راه شکست خوردم
تازه یه مدتی کوتاهی هست که فهمیدم هدف چیه
4-
اگه یه قدرت ماورای طبیعی می تونستید داشته باشید ، چی بود و چرا ؟
قدرت ماورائی رو نمیدونم چی تعبیر میکیند، اگر منظور قدرتی هست که پا تو کفش خدا نکنیم و از انسان های عادی فراتر باشه، دوست دار به علمی دست پیدا کنم تا معنای علوم دیگر رو بفهمم.
5-چه عاملی باعث میشه به طرف شخصی جذب بشید؟ ( مثلا خوشتون بیاد ازش خیلی )
سادگی
6-مهمترین معیارهایی که فکر میکنید توی ازدواج موفق تأثیرگذار هستند چیه؟
از نظر من، کفویت و احترام طرفین
7- داستان فرشته ی بی نشان میتونه زندگینامه ی آقای باغبان باشه ؟
اگر با داستان همراهی کنید متوجه خواهید شد، من باغبان رو زیاد زیاد زیاد که نمیشناسم، ولی هر باغبانی، میتونه جز دایره داستان قرار بگیره، شاید شما هم باشید.
8- چقدر به دعا اعتقاد دارین ؟ چه دعاهایی در زندگیتون معجزه کرده که خوندین ؟ به ما هم بگین .
مناجات یا دعا؟
فلسفه دعا برای من، حکم آرامش رو داره، تو نوع دعا هام متوجه میشم چقدر از زندگی میفهمم و چقدر رشد کردم. دعای پارسالم با الانم فرق داره.
9- یک نصیحت و یا پیشنهادی به من که در زندگی به کارم بیاید.
من در حدی نیستم که نصیحت کنم ( یعنی اینو تازه فهمیدم، چون تا چند وقت پیش راحت نقد میکردم و راحت نصیحت) ولی چیزی که از همدردی و دوستانش یاد گرفتم، همون سوال سه هست. هدفتون چیه؟
فعلا سؤال هایم همین ها بود اگر دوباره به ذهنم رسید حتما میام میگم با اینکه میدونم خلاف قوانینه .خخخخخ
خواهش میکنم ممنون از شما
ان شاءالله همیشه سلامت و تندرست باشین و خدا در زندگی همیشه شما را در مسیر درست هدایت کند و عمیقا احساس آرامش داشته باشین 
سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)