سلام
پیشاپیش ممنونم که به سوالاتم پاسخ میدهید .
سلام.خواهش ميكنم.
1- دوتا شغل داشتید ، آزاد و دولتی ، نهایتا الان در کدام شاغلید ? چرا این انتخاب را داشتید ?
در هر دو .كار من شيفت هست خوشبختانه و كارم سنگين نيست كه خسته بشوم.من از بچه گي كار ميكنم و تقريبا مستقل بودم دليل انتخاب هم فلسفه اي داره كه ميشه ازش شاهنامه نوشت.به صورت خلاصه بخام بگم من بيش فعالي داشتم در كودكي و زيادي شيطون بودم . همين موضوع باعث شده كه الان نتونم ي جا ساكت و راكد بمونم. كار باعث ميشه انرژيم تخليه بشه.
چگونه در آن ارگان دولتی استخدام شدید ?
كاملا اتفاقي.
من اصلا پيگير كار دولتي نبودم چون بند پ نداشتم و از كار تكراري و... متنفرم.
جاتون خالي با خانواده رفته بوديم بيرون كه يكي از آشناها زنگ زد و گفت فلان ارگان آزمون استخدامي داره و پسر من هم كارت اعتباري گرفته اما شرايط سنيش اجازه نميده كه شركت كنه حالا كارت اعتباري ثبت نامش مونده اگ ميخاي بدمش شما ثبت نام كني و تا امشب هم بيشتر وقت نداره براي ثبت نام .
منم چند روزي بود كه كارت كذايي پايان خدمت رسيده بود دستم براي سرگرمي هم كه شده بود وسوسه شدم و ثبت نام كردم.
آزمون كه دادم از امتحانات دانشگاه خيلي راحتر بود و من رتبه من بدون سهميه جزء نفرات برتر شد.
بعد طي كردن 7 خان رستم استخدام شدم .
2 - وجدان کاری در کار دولتی شما چقدر و تا کجا فعال بود ?
من طبق چارت سازماني وظيفه اي كه بهم محول شده را انجام ميدم و چون به حلال و حرام معتقدم وجدانم هميشه بيداره.
بین همکارانتان چهطور ?
متاسفانه در جايگاهي نيستم كه در اين مورد اظهار نظر كنم.ببخشيد
اگر نیازمند باشید و یه کار دولتی گیرتون بیاد بعدش ببینید کل کار مفیدتون 2ساعته ،
حقوقش به شما................نهایتا ..........................
متوجه منظورتون نشدم بيشتر توضيح بدهيد لطفا
3 - قبلا در یکی از تاپیکهایتان نوشته بودید
"
آیا كسي رو انتخاب كنم كه مثل خودم قبلا شكست خورده باشه تو زندگي؟
كسي رو انتخاب كنم كه قبلا كسي تو زندگيش نبوده باشه(منظورم اينه ك ازدواج نكرده باشه)
ازدواج به هر كدوم از موارد بالا چه محاسن و معايبي داره؟ "
امروز پاسخ شما در جمع بندی این سوال چیست ? به چه نتایجی رسیدید .
به نتيجه اي نرسيدم خوشبختانه يا متاسفانه.
اما از قديم گفتن كبوتر با كبوتر باز با باز . اگه روزي شرايط ازدواج فراهم شد و كيس مناسب پيدا شد هيچ فرقي براي من نداره كه قبلا چيكار كرده باشه و....
اگه معيار ها و اهداف و.... يكسو باشه از خيلي از قضيا و... ميشه گذشت كرد يا معيارها را تغيير داد.
من به شخصه دنبال يك زندگي آروم و بي اعصاب خوردي هستم.
4 - قبلا نوشته بودید که
" -قبلا زياد برام فرقي نداشت خانمم مانتويي باشه (البته متعارف) يا چادري اما الان ميگم فقط چادر و مانتو اصلا برام قابل قبول نيست
و موردي كه رفتم صحبت كردم همگي متفق القول گفتن ميخان مانتويي باشن(درصورتي كه خونه پدرشون چادري هستن) "
الف . چرا فقط چادری ? آیا خانم مانتویی محجبه ندیدید ?
خانواده من به شدت سنتي هستن و زيادي مذهبي. نميخام بخاطر اين موضوع با خانواده كل كل كنم.يعني حوصله بحث بي مورد با خانواده ندارم.
حجاب به چادر و مانتو نيست به فطرت انسان هست.(البته نظر شخصيه من هست)
تعريف هر كس از حجاب متفاوت هست مثلا تعريف خانواده من از حجاب، حجاب كامل هست و اگ بگي مانتويي محجبه ميگن پاردوكس جديد ميگي. اما در اين مورد خاص من نظرم باخانواده متفاوته و خيلي سعي كردم طرز ديد خانواده تغيير بدهم كه موفق نشدم .
ب .چرا منزل پدر چادر داشتن حالا میخوان مانتویی بشن ، این تصمیم از کجا میاد ?
اين سوال را شما به عنوان يك خانم بهتره جواب بدهيد.
اما به نظر من نوع نگرش خانواده ها به اين موضوع و فرهنگ جامعه از جمله عوامل تاثير گذار هست
ج . اگر از بعضی خانمها یا آقایان بپرسیم چرا چادر حجاب برتر است ، علمش رو ندارن بگن فلان آیه فلان کلمه فلان ریشه ،
بلکه اذعان دارند که " دلی است " ،
این " دلی است " درسته ?
از نظر من نه.
من سعي كردم تا اين لحظه به اعتقادات كسي انتقاد نكنم و به اعتقادت همه احترام ميزارم.
درسته واسه دلمون عمل کنیم یا باید برای اطاعت از خدا باشه بریم ببینیم دستور چیه ?
سوالات سخت داريد ميپرسيدها....
به عقيده من طبق دستور خدا عمل بشه بهتره. در كشورهاي غير اسلامي طبق فتواي مراجع تقليد و متناسب با فرهنگ آن كشور عمل بشود.
( نمیگم دنبال
چراش باشیم ، چون ما گنجایش فهم چرا رو نداریم ، خدا خودش میدونه و بس ،
منظور شناخت دستور است) نظر شما ؟
به عقيده من طبق فتواي ولايت فقيه باشه.
خودتون چقدر روی این موضوع مطالعه داشتید ? صرفا معنای ظاهری یک آیه بوده ?
مطالعه من چند سال پيش در درس معارف دانشگاه بوده و بيشتر در اين موضوع بررسي نكردم .
5 - اون خانمهای عجیب و غریبی که در تاپیکتون بهتون معرفی شده بود برای ازدواج ، چه شخصی معرفی کرده بودن ?
" ماشین شاسی میخواست،
قطع ارتباط با خانواده ،
زندگیم باید از خواهرم سرتر باشه و.. "
خدا خوب كنه عمه بابام و دختر ها فاميلشون . يعني مواردي معرفي كرد كه كلا بيخيال ازدواج بودم بيخيال تر شدم.
الف - آیا در بررسی اولیه (ظاهر خانم ، خانواده) مشخص نبود معیارهاشون خیلی پرت هست اصلا نیاز به صحبت نیست ?
من شناخت دقيق و كامل روي خانواده هاي معرفي شده نداشتم و از طرفي اگر نميرفتم جنگ اعصاب بيمورد براي خودم راه مينداختم.
ب - به نظرتون چه چیز در خانواده و فامیل شما هست که به گروهی افراد و خانواده ها جذب میشن که نهایتا اینطور از آب در میاد ؟
خانواده ها از خانواده ها سرشناسي هستن اما متاسفانه دخترهاشون تو زرد هستن يا قيافه من شكل قول چراغ جادو هست.
و اینکه این گروهی که شما باهاشون وارد صحبت شدید متفقا چه ویژگی داشتند ؟
ويژگي مشترك همه شون تو خانوده خيلي محدود بودن. زيادي تو رويا بودن .
6 - نوشته بودید
"سوال مهمي كه دارم اينه كه براي زندگي خوب و آروم چه معيارهايي بايد داشت ؟ "
اکنون در مورد شخص خودتون به چه نتیجه ای رسیدید ?
جيب پر پول + يك گوش در باشه يكي دروازه با زن جماعت بحث نكنم چون نتيجه اي نداره.
7 - نوشته بودید
" چه مسايلي هست كه تو شروع زندگي ممكنه كم رنگ به نظر بياد ولي بعدها مشكل ساز ميشه "
امروز در مورد خودتون به چه نتیجه ای رسیدید ?
ازدواج قبليم
اولويت هام عوض كنم اول خانواده بعد كار
شاغل بودن همسر
....
8 - دیگران شما را چگونه توصیف میکنند ،
خانواده ...
ي پسر شيطون و بازي گوش. 
همکاران ....
زيادي زبون بازي 
دوستان ....
وقت كردي يكم سر كار برو
اهالی محل ...
نميدونم چون با كسي سلام عليك هم ندارم ولي در كل نظرشون خيلي مثبته بخاطر احترام به خانواده ام
9 - چند خصلت منفی و مثبت شما ، از دید خودتان ?
و.....
منفي:
- به افراد انگشت شماراعتماد دارم
- زيادي اقتصادي هستم
- دوست رفيق صميمي انگشت شمار دارم
- اعصابم خورد نميشه اما اگر خورد شد غيرقابل كنترل ميشوم
- .....
مثبت:
- خوش اخلاقم
- همه از دستم راضين
- خوش حسابم
- هميشه صداقت داشته و دارم
- اهل هيچ برنامه اي خارج از عرف نيستم
- پشت كار بالايي دارم
- كمك به هم نوع از اهدافم هست
- از معامله با من پشيمان نخواهيد شد
- ..........
10 - از عکس پروفایل خانم گیسوکمند چند سطر بنویسید ، اولین چیزهایی که به ذهنتون میرسه .
تازه الان بهش دقت كردم.
صداقت خاكي بودن شاد بودن با كمترين امكانات .
خودتون توضيح بديد بهتره.....
ممنون
از اينكه در صندلي داغ من شركت كرديد ممنونم براتون بهترين ها آرزو دارم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)