به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 22 از 32 نخستنخست ... 21213141516171819202122232425262728293031 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 314
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

سلام خانم مریم 123
    چند وقته همدردی نیستید ،،
    ان شالله هر جا هستید سلامت باشید ،،
    و ان شالله حضور شما را بیشتر ببینیم .

اینا سئوال های من :

1) محیط مجازی رو دوست دارید یا محیط زندگی واقعی - و دلیلش ؟

1.1 ) برداشت شما از زندگی چی هستش ؟

1.2 ) دوس دارید به کدوم سال از زندگیتون برگردید؟

1.3 ) از آینده چه تصویری دارید؟

1.4 ) میشه کسی به خودش دروغ بگه؟ اگر آره تا حالا به خودتان دروغ گفتید ؟

1.5 ) قشنگترین تجربه زندگیتون؟

1.6 ) وقتایی که دلتون میگیره چیکار میکنید؟

1.7 ) فاصله بین خنده و گریه چقدره؟

1.8 ) آشپزیتون خوبه ؟ چه غذایی را بهتر از همه ، درست می کنید ؟

1.9)بهترین سفری که داشته اید به کجا بوده؟چرا؟

..............................

2) خانم مریم 123 چه شخصی هست ؟ ( هر چه دل مهربانت خواهد بگو )

.............................

3) اولین چیزی که به ذهنتون میرسه از تصویر زیر :

........................................

4 -آخرین کتابی که خوندید و خلاصه ی چند خطی از اون کتاب برای ما ؟
    ممنون.

..............................

5 ) اولین چیزی که به ذهنتون میرسه :

مدیر همدردی :
    فرشته مهربان :
    شیدا :
    گیسوکمند :
    صبا _2009 :
    باغبان :
    خاله قزی :
    قورباغه تو خورشت قیمه :
    کباب کوبیده درجه 1 با گوشت خر :
    خلبان نظامی :
    معلم :
    دندون پزشک :
    شنا :

...............................

6 )
    اگر بگیم فلسفه زندگی ، یعنی اصلی ترین هدف زندگی ،،فلسفه زندگی شما چیه ؟ اگر بهش نرسید مهمه ؟

به نظر شما : کار – همسر – ثروت و .... اینا می تونند فلسفه زندگی باشند ؟ یا باید به چیزهای بزرگ تری فکر کنیم ؟

...........................

ممنون از وقتی که می گذارید.

​​
    ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 20 فروردین 97 در ساعت 18:56

2. 5 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (سه شنبه 21 فروردین 97), paiize (دوشنبه 20 فروردین 97), tavalode arezoo (دوشنبه 20 فروردین 97), گیسو کمند (دوشنبه 20 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

پیشاپیش ممنونم که به سوالاتم پاسخ میدهید .

1- دوتا شغل داشتید ، آزاد و دولتی ، نهایتا الان در کدام شاغلید ? چرا این انتخاب را داشتید ?

چگونه در آن ارگان دولتی استخدام شدید ?

2 - وجدان کاری در کار دولتی شما چقدر و تا کجا فعال بود ?
    بین همکارانتان چهطور ?
    اگر نیازمند باشید و یه کار دولتی گیرتون بیاد بعدش ببینید کل کار مفیدتون 2ساعته ،
    حقوقش به شما................نهایتا ..........................

3 - قبلا در یکی از تاپیکهایتان نوشته بودید

"
    آیا كسي رو انتخاب كنم كه مثل خودم قبلا شكست خورده باشه تو زندگي؟
    كسي رو انتخاب كنم كه قبلا كسي تو زندگيش نبوده باشه(منظورم اينه ك ازدواج نكرده باشه)
    ازدواج به هر كدوم از موارد بالا چه محاسن و معايبي داره؟
    "

امروز پاسخ شما در جمع بندی این سوال چیست ? به چه نتایجی رسیدید .

4 - قبلا نوشته بودید که

" -قبلا زياد برام فرقي نداشت خانمم مانتويي باشه (البته متعارف) يا چادري اما الان ميگم فقط چادر و مانتو اصلا برام قابل قبول نيست
    و موردي كه رفتم صحبت كردم همگي متفق القول گفتن ميخان مانتويي باشن(درصورتي كه خونه پدرشون چادري هستن) "

الف . چرا فقط چادری ? آیا خانم مانتویی محجبه ندیدید ?
    ب .چرا منزل پدر چادر داشتن حالا میخوان مانتویی بشن ، این تصمیم از کجا میاد ?

ج . اگر از بعضی خانمها یا آقایان بپرسیم چرا چادر حجاب برتر است ، علمش رو ندارن بگن فلان آیه فلان کلمه فلان ریشه ،
    بلکه اذعان دارند که " دلی است " ،

این " دلی است " درسته ?
    درسته واسه دلمون عمل کنیم یا باید برای اطاعت از خدا باشه بریم ببینیم دستور چیه ?
    ( نمیگم دنبال چراش باشیم ، چون ما گنجایش فهم چرا رو نداریم ، خدا خودش میدونه و بس ،
    منظور شناخت دستور است) نظر شما ؟

خودتون چقدر روی این موضوع مطالعه داشتید ? صرفا معنای ظاهری یک آیه بوده ?

5 - اون خانمهای عجیب و غریبی که در تاپیکتون بهتون معرفی شده بود برای ازدواج ، چه شخصی معرفی کرده بودن ?

" ماشین شاسی میخواست،
    قطع ارتباط با خانواده ،
    زندگیم باید از خواهرم سرتر باشه و.. "

الف - آیا در بررسی اولیه (ظاهر خانم ، خانواده) مشخص نبود معیارهاشون خیلی پرت هست اصلا نیاز به صحبت نیست ?

ب - به نظرتون چه چیز در خانواده و فامیل شما هست که به گروهی افراد و خانواده ها جذب میشن که نهایتا اینطور از آب در میاد ؟
    و اینکه این گروهی که شما باهاشون وارد صحبت شدید متفقا چه ویژگی داشتند ؟

6 - نوشته بودید

"سوال مهمي كه دارم اينه كه براي زندگي خوب و آروم چه معيارهايي بايد داشت ؟ "

اکنون در مورد شخص خودتون به چه نتیجه ای رسیدید ?

7 - نوشته بودید

" چه مسايلي هست كه تو شروع زندگي ممكنه كم رنگ به نظر بياد ولي بعدها مشكل ساز ميشه "

امروز در مورد خودتون به چه نتیجه ای رسیدید ?

8 - دیگران شما را چگونه توصیف میکنند ،
    خانواده ...
    همکاران ....
    دوستان ....
    اهالی محل ...

9 - چند خصلت منفی و مثبت شما ، از دید خودتان ?
    و.....

10 - از عکس پروفایل خانم گیسوکمند چند سطر بنویسید ، اولین چیزهایی که به ذهنتون میرسه .

ممنون .
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

4. 6 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (سه شنبه 21 فروردین 97), paiize (سه شنبه 21 فروردین 97), sia518 (سه شنبه 21 فروردین 97), باغبان (سه شنبه 21 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97), صبا_2009 (سه شنبه 21 فروردین 97)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام و درود بر شما دوست عزیز

بنده محمدرضا هستم، در ادامه با شما همراه خواهیم بود با برنامه صندلی داغ سری سیزدهم. خانم مدیر وظیفه اجرا شما رو به من دادند که امیدوارم شایسته این انتخاب باشم.

خبر بد اینکه من اصلا شما رو نمی شناسم، ولی قطعا یه دلیلی برای این انتخاب بوده دیگه، نه؟ احسنت پس موافقی شمام.

خبر خوب اینه که رفتم کمی تقلب کردم
    خوب بریم سر اصل مطلب:

1- خانم تو مراسم خواستگاری همون اول مراسم تو جمع خانواده ها " دست گل رو به جای اینکه بگذاره تو گلدون، بر میگردونه بهتون و مگیه لزومی نداره این جلسه ادامه پیدا کنه"

الف) واکنش شما تو اون لحظه؟
    ب) چه حرفی تو جمع میزنی؟
    ج) بعد از اینکه از مراسم اومدی بیرون به خانواده چی میگی؟

2- آخرین باری که دروغ گفتی کی بود؟

3- داشتن دوست دختر در سنین کم برای شما از نگاه الان چه حکمی داره؟

4- حجاب چیست؟

5- حجاب مرد؟

6- کار چیست؟

7- درآمد کم و در آمد زیاد یعنی چی؟

8- زندگی چیست؟

9- تا حالا لبه کوه یا سد رفتی؟ چه حسی داشتی؟

10- دو تا از تاثیر گذارترین کتاب هایی که خوندی؟

11- دو تا از جمله های تاثیرگذار زندگی ات که شنیدی؟

فعلا همینا

6. 5 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

paiize (چهارشنبه 22 فروردین 97), sia518 (سه شنبه 21 فروردین 97), باغبان (سه شنبه 21 فروردین 97), سرشار (چهارشنبه 22 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 16:46]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    361

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام گرم خدمت ياران همدردي
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو کمند نمایش پست ها
    سلام

پیشاپیش ممنونم که به سوالاتم پاسخ میدهید .
    سلام.خواهش ميكنم.

1- دوتا شغل داشتید ، آزاد و دولتی ، نهایتا الان در کدام شاغلید ? چرا این انتخاب را داشتید ?
    در هر دو .كار من شيفت هست خوشبختانه و كارم سنگين نيست كه خسته بشوم.من از بچه گي كار ميكنم و تقريبا مستقل بودم دليل انتخاب هم فلسفه اي داره كه ميشه ازش شاهنامه نوشت.به صورت خلاصه بخام بگم من بيش فعالي داشتم در كودكي و زيادي شيطون بودم . همين موضوع باعث شده كه الان نتونم ي جا ساكت و راكد بمونم. كار باعث ميشه انرژيم تخليه بشه.

چگونه در آن ارگان دولتی استخدام شدید ?
    كاملا اتفاقي.
    من اصلا پيگير كار دولتي نبودم چون بند پ نداشتم و از كار تكراري و... متنفرم.
    جاتون خالي با خانواده رفته بوديم بيرون كه يكي از آشناها زنگ زد و گفت فلان ارگان آزمون استخدامي داره و پسر من هم كارت اعتباري گرفته اما شرايط سنيش اجازه نميده كه شركت كنه حالا كارت اعتباري ثبت نامش مونده اگ ميخاي بدمش شما ثبت نام كني و تا امشب هم بيشتر وقت نداره براي ثبت نام .
    منم چند روزي بود كه كارت كذايي پايان خدمت رسيده بود دستم براي سرگرمي هم كه شده بود وسوسه شدم و ثبت نام كردم.
    آزمون كه دادم از امتحانات دانشگاه خيلي راحتر بود و من رتبه من بدون سهميه جزء نفرات برتر شد.
    بعد طي كردن 7 خان رستم استخدام شدم .

2 - وجدان کاری در کار دولتی شما چقدر و تا کجا فعال بود ?
    من طبق چارت سازماني وظيفه اي كه بهم محول شده را انجام ميدم و چون به حلال و حرام معتقدم وجدانم هميشه بيداره.
    بین همکارانتان چهطور ?
    متاسفانه در جايگاهي نيستم كه در اين مورد اظهار نظر كنم.ببخشيد
    اگر نیازمند باشید و یه کار دولتی گیرتون بیاد بعدش ببینید کل کار مفیدتون 2ساعته ،
    حقوقش به شما................نهایتا ..........................
    متوجه منظورتون نشدم بيشتر توضيح بدهيد لطفا

3 - قبلا در یکی از تاپیکهایتان نوشته بودید
    "
    آیا كسي رو انتخاب كنم كه مثل خودم قبلا شكست خورده باشه تو زندگي؟
    كسي رو انتخاب كنم كه قبلا كسي تو زندگيش نبوده باشه(منظورم اينه ك ازدواج نكرده باشه)

ازدواج به هر كدوم از موارد بالا چه محاسن و معايبي داره؟ "

امروز پاسخ شما در جمع بندی این سوال چیست ? به چه نتایجی رسیدید .
    به نتيجه اي نرسيدم خوشبختانه يا متاسفانه.
    اما از قديم گفتن كبوتر با كبوتر باز با باز . اگه روزي شرايط ازدواج فراهم شد و كيس مناسب پيدا شد هيچ فرقي براي من نداره كه قبلا چيكار كرده باشه و....
    اگه معيار ها و اهداف و.... يكسو باشه از خيلي از قضيا و... ميشه گذشت كرد يا معيارها را تغيير داد.
    من به شخصه دنبال يك زندگي آروم و بي اعصاب خوردي هستم.

4 - قبلا نوشته بودید که

" -قبلا زياد برام فرقي نداشت خانمم مانتويي باشه (البته متعارف) يا چادري اما الان ميگم فقط چادر و مانتو اصلا برام قابل قبول نيست
    و موردي كه رفتم صحبت كردم همگي متفق القول گفتن ميخان مانتويي باشن(درصورتي كه خونه پدرشون چادري هستن) "

الف . چرا فقط چادری ? آیا خانم مانتویی محجبه ندیدید ?
    خانواده من به شدت سنتي هستن و زيادي مذهبي. نميخام بخاطر اين موضوع با خانواده كل كل كنم.يعني حوصله بحث بي مورد با خانواده ندارم.
    حجاب به چادر و مانتو نيست به فطرت انسان هست.(البته نظر شخصيه من هست)
    تعريف هر كس از حجاب متفاوت هست مثلا تعريف خانواده من از حجاب، حجاب كامل هست و اگ بگي مانتويي محجبه ميگن پاردوكس جديد ميگي. اما در اين مورد خاص من نظرم باخانواده متفاوته و خيلي سعي كردم طرز ديد خانواده تغيير بدهم كه موفق نشدم .

ب .چرا منزل پدر چادر داشتن حالا میخوان مانتویی بشن ، این تصمیم از کجا میاد ?
    اين سوال را شما به عنوان يك خانم بهتره جواب بدهيد.
    اما به نظر من نوع نگرش خانواده ها به اين موضوع و فرهنگ جامعه از جمله عوامل تاثير گذار هست

ج . اگر از بعضی خانمها یا آقایان بپرسیم چرا چادر حجاب برتر است ، علمش رو ندارن بگن فلان آیه فلان کلمه فلان ریشه ،
    بلکه اذعان دارند که " دلی است " ،

این " دلی است " درسته ?
    از نظر من نه.
    من سعي كردم تا اين لحظه به اعتقادات كسي انتقاد نكنم و به اعتقادت همه احترام ميزارم.
    درسته واسه دلمون عمل کنیم یا باید برای اطاعت از خدا باشه بریم ببینیم دستور چیه ?
    سوالات سخت داريد ميپرسيدها....

به عقيده من طبق دستور خدا عمل بشه بهتره. در كشورهاي غير اسلامي طبق فتواي مراجع تقليد و متناسب با فرهنگ آن كشور عمل بشود.
    ( نمیگم دنبال چراش باشیم ، چون ما گنجایش فهم چرا رو نداریم ، خدا خودش میدونه و بس ،
    منظور شناخت دستور است) نظر شما ؟
    به عقيده من طبق فتواي ولايت فقيه باشه.

خودتون چقدر روی این موضوع مطالعه داشتید ? صرفا معنای ظاهری یک آیه بوده ?
    مطالعه من چند سال پيش در درس معارف دانشگاه بوده و بيشتر در اين موضوع بررسي نكردم .
    5 - اون خانمهای عجیب و غریبی که در تاپیکتون بهتون معرفی شده بود برای ازدواج ، چه شخصی معرفی کرده بودن ?

" ماشین شاسی میخواست،
    قطع ارتباط با خانواده ،
    زندگیم باید از خواهرم سرتر باشه و.. "
    خدا خوب كنه عمه بابام و دختر ها فاميلشون . يعني مواردي معرفي كرد كه كلا بيخيال ازدواج بودم بيخيال تر شدم.

الف - آیا در بررسی اولیه (ظاهر خانم ، خانواده) مشخص نبود معیارهاشون خیلی پرت هست اصلا نیاز به صحبت نیست ?
    من شناخت دقيق و كامل روي خانواده هاي معرفي شده نداشتم و از طرفي اگر نميرفتم جنگ اعصاب بيمورد براي خودم راه مينداختم.
    ب - به نظرتون چه چیز در خانواده و فامیل شما هست که به گروهی افراد و خانواده ها جذب میشن که نهایتا اینطور از آب در میاد ؟
    خانواده ها از خانواده ها سرشناسي هستن اما متاسفانه دخترهاشون تو زرد هستن يا قيافه من شكل قول چراغ جادو هست.

و اینکه این گروهی که شما باهاشون وارد صحبت شدید متفقا چه ویژگی داشتند ؟
    ويژگي مشترك همه شون تو خانوده خيلي محدود بودن. زيادي تو رويا بودن .

6 - نوشته بودید

"سوال مهمي كه دارم اينه كه براي زندگي خوب و آروم چه معيارهايي بايد داشت ؟ "

اکنون در مورد شخص خودتون به چه نتیجه ای رسیدید ?
    جيب پر پول + يك گوش در باشه يكي دروازه با زن جماعت بحث نكنم چون نتيجه اي نداره.

7 - نوشته بودید

" چه مسايلي هست كه تو شروع زندگي ممكنه كم رنگ به نظر بياد ولي بعدها مشكل ساز ميشه "

امروز در مورد خودتون به چه نتیجه ای رسیدید ?
    ازدواج قبليم
    اولويت هام عوض كنم اول خانواده بعد كار
    شاغل بودن همسر
    ....

8 - دیگران شما را چگونه توصیف میکنند ،
    خانواده ...
    ي پسر شيطون و بازي گوش.
    همکاران ....
    زيادي زبون بازي
    دوستان ....
    وقت كردي يكم سر كار برو
    اهالی محل ...
    نميدونم چون با كسي سلام عليك هم ندارم ولي در كل نظرشون خيلي مثبته بخاطر احترام به خانواده ام
    9 - چند خصلت منفی و مثبت شما ، از دید خودتان ?
    و.....
    منفي:
    - به افراد انگشت شماراعتماد دارم
    - زيادي اقتصادي هستم
    - دوست رفيق صميمي انگشت شمار دارم
    - اعصابم خورد نميشه اما اگر خورد شد غيرقابل كنترل ميشوم
    - .....
    مثبت:
    - خوش اخلاقم
    - همه از دستم راضين
    - خوش حسابم
    - هميشه صداقت داشته و دارم
    - اهل هيچ برنامه اي خارج از عرف نيستم
    - پشت كار بالايي دارم
    - كمك به هم نوع از اهدافم هست
    - از معامله با من پشيمان نخواهيد شد
    - ..........

10 - از عکس پروفایل خانم گیسوکمند چند سطر بنویسید ، اولین چیزهایی که به ذهنتون میرسه .
    تازه الان بهش دقت كردم.
    صداقت خاكي بودن شاد بودن با كمترين امكانات .
    خودتون توضيح بديد بهتره.....

ممنون
    از اينكه در صندلي داغ من شركت كرديد ممنونم براتون بهترين ها آرزو دارم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام برمحمدرضا عزيز
    بنده محمدرضا هستم، در ادامه با شما همراه خواهیم بود با برنامه صندلی داغ سری سیزدهم. خانم مدیر وظیفه اجرا شما رو به من دادند که امیدوارم شایسته این انتخاب باشم.
    خبر بد اینکه من اصلا شما رو نمی شناسم، ولی قطعا یه دلیلی برای این انتخاب بوده دیگه، نه؟
    از آشنايي با شما خوشبختم .
    دوست عزيز خودم معرفي ميكنم تا بشناسي اين هم شد دليل نگراني!!!!!!!
    سيا518 هستم (البته اسم تو همدردي) و بين دوستان معروف به اميرحسين .ارديبهشت تولد28سالگيم را جشن ميگيرم . شاغل هستم و ي زندگي ناموفق داشتم(عقد).
    حالا هم زندگي شادي دارم و از همه چي لذت ميبرم . وضع ماليم هم شكر خدا قابل قبوله.

خبر خوب اینه که رفتم کمی تقلب کردم
    نيازي به تقلب نيست هر چي ميخاي از خودم بپرس.
    خوب بریم سر اصل مطلب:
    موافقم
    1- خانم تو مراسم خواستگاری همون اول مراسم تو جمع خانواده ها " دست گل رو به جای اینکه بگذاره تو گلدون، بر میگردونه بهتون و مگیه لزومی نداره این جلسه ادامه پیدا کنه"
    الف) واکنش شما تو اون لحظه؟
    با لبخندي مليح با ي معذرت خواهي ميرم بيرون و دسته گل رو ميندازم پشت در خونشون.
    ب) چه حرفی تو جمع میزنی؟
    بهتره اداب معاشرت را به دخترتون ياد بدهيد.
    ج) بعد از اینکه از مراسم اومدی بیرون به خانواده چی میگی؟
    خدا رفتگانش بيامرزه همون اول تكليفش روشن شد.انقد اتفاقات عجيب غريب برام افتاده اينم روش.
    گزينه (د) هم خودم اضافه ميكنم :
    د) بعدش چيكار ميكني؟
    از امسال تصميم گرفتم اگر بهم بدي يا بي احترامي شد طوري از خجالت طرف بيام بيرون كه تو ذهنش برا هميشه بمونه و درس ادب بشه براش.
    ترتيبي اتخاذ ميكنم كه حداكثر تا 3 ماه آينده چنين رفتاري با ايشان بشود.

2- آخرین باری که دروغ گفتی کی بود؟
    امروز عصر به مادرم گفتم .
    مادرم كاري بهم واگذار كرده بود كه قرار بود هفته قبل انجام بشه ولي من فراموش كردم پيگيري كنم. به مادرم گفتم درحال پيگيري هستم .

3- داشتن دوست دختر در سنین کم برای شما از نگاه الان چه حکمی داره؟
    چون تجربه تلخي دارم توصيه نميكنم.
    4- حجاب چیست؟
    حجاب یعنی چی و تا چه حد؟ پوشیدن چادر یا روسری یا هرچیز دیگر که حجاب نمی شود . انسان باید چشمش و روحش حجاب داشته باشد . من با عفت موافقم اما با زور نه . رضا خان با زور حجاب رو از سر ملت می خواست برداره که اشتباه بود . هر اجبار نتیجه عکس داره .
    ممکنه یک نفر چادر یا روسری یا هر چیزی داشته باشه اما عفت ، نداشته باشه و از اون طرف یک نفر موهاش هم دیده می شه اما واقعا سالمه . پس این عمومیت نداره که هرکس حجاب داره خوبه و دیگران بد .اعتقاد مهمه . این زن و مرد هم نداره . هرچی که محدودیت باشه نتیجه عکس می ده. و چرا حجاب برای زنان فقط معنی می ده ؟ اگر به جای گذاشتن گشت ارشاد برای زنان یه کم روی فکر فکر مردان کار بشه همه چیز درست میشه

5- حجاب مرد؟
    قرآن كریم پیش از آنكه به زنان دستور پوشش و رعایت حجاب داده باشد به مردان امر كرده كه حجابی در مقابل چشمانشان قرار دهند. خداوند در آیه ۳۰ سوره نور می‌فرمایند: «به مؤمنان بگو چشم‌های خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و عفاف خود را حفظ كنند.» این آیه می‌گوید كه مردان باید غضّ بصر داشته باشند. بر همین اساس است كه در احكام شرعی، بخشی به نام احكام نگاه‌كردن وجود دارد كه مفصل است.
    6- کار چیست
    كار، هر فعاليتي(اقتصادي يا غير اقتصادي ) است كه باعث مي شود تغيير در ارزش كالا يا ارايه خدمتي بوجود آيد، و ارزش آن در اثر فعاليت افزايش يا كاهش مي يابد و جهت آن رسيدن به هدفي است.

7- درآمد کم و در آمد زیاد یعنی چی؟
    با جو اقتصاد حاكم از نظر من يك خانواده 4 نفره بدون قسط و كرايه خونه حداقل بايد ماهي 5 ميليون تومن درآمد داشته باشه تا بتونه ي زندگي ساده داشته باشه.و نياز هاي اوليه اش برطرف بشه. حالا اگر از مبلغ فوق كمتر باشه ميگيم درآمد كم اگر 2 برابر مبلغ فوق درآمد باشه ميگيم درآمد زياد.
    اگر تعريف من اشتباه هست اصلاح كنيد .

8- زندگی چیست؟
    زندگی برای هر کس معنای خاصی دارد. این مسئله به نحوه نگرش و افکار هر انسان، ارتباط مستقیم دارد. یعنی هر انسانی زندگی را به گونه ای می بیند که در مورد آن فکر می کند. هرچند نکته ای در این میان وجود دارد و آن این است که خلقت انسان به گونه ای است که کمال طلبی و هدفدار زندگی کردن، در ذات اوست. اما این خصلت ذاتی هم ممکن است به دلایل متعددی در نهاد برخی از افراد نهفته بماند و به فراموشی سپرده شود.
    9- تا حالا لبه کوه یا سد رفتی؟ چه حسی داشتی؟
    بله رفتم .
    چند روز پيش لبه يكي از سدهاي بزرگ رفتم داشت گريه ام ميگرفت آب نداشت . با يكي از كارشناسهاي انجا صحبت كردم گفت وضعيت آب بحراني هست.
    بالاي كوه رفتم احساس نزديكي به خدا داشتم و البته از شدت خستگي دلم ميخاست همون جا چند روز بخابم فارغ از همه چي.

10- دو تا از تاثیر گذارترین کتاب هایی که خوندی؟
    من كتاب زياد خوندم البته همشون درسي و تخصصي بوده تسلط نسبي بر يكي از مباحث موجود در كتاب ... باعث پيشرفت چشم گير و ارتقاء در كارم شده.
    كتاب خاطرات ارتشبد فردوست و خاطرات مرحوم رفسنجاني و كتاب نبرد من اثر آدولف هيتلر را قبلا در دوران دانشجويي خوانده ام.كه از هر كدام از كتابهاي فوق درس هايي آموخته ام كه در زندگي روزمره خيلي از آنها استفاده كرده ام

11- دو تا از جمله های تاثیرگذار زندگی ات که شنیدی؟
    *- زمان شما محدود است، پس این زمان محدود را با زندگی بر اساس اعتقادات و نگرش دیگران هدر ندهید.
    *- به تنهایی خود را مقدس بدارتا زمانی که چیزی مقدس تر از آن نیافته ایدر تنهایی خود بمان.....
    *- وسیله تبلیغات میتوان جهنم را بهشت و بهشت را جهنم نشان داد.
    *- بسیاری از کارهای بزرگ توسط افرادی انجام شده که آنقدر کند ذهن بوده اند که نفهمیده اند آن کار غیرممکن است.
    شايان ذكر است جملات فوق روي ديوار اتاقم نصب شده
    فعلا همینا
    از اينكه در صندلي داغ من شركت كرديد ممنونم براتون بهترين ها آرزو دارم .
    ویرایش توسط sia518 : سه شنبه 21 فروردین 97 در ساعت 22:24

8. 5 کاربر از پست مفید sia518 تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (چهارشنبه 22 فروردین 97), paiize (چهارشنبه 22 فروردین 97), باغبان (سه شنبه 21 فروردین 97), سرشار (چهارشنبه 22 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام سیا جان

حال و احوالت ردیفه ؟ رو به راهی ان شالله ؟

اگه اجازه هست چند دقیقه ای با هم گپ بزنیم !

۱ـ بدترین ضد حالی که خوردی چی بود ؟

۲ ـبزرگترین امتحانی که پس دادی ، چی بود ؟ توضیح بده لطفا

۳ ـ اگه فروشنده ای بخواد جنسی رو گرانتر از قیمت پشتش بهت قالب کنه ، چه عکس العملی نشون میدی ؟

۴ ـ تا حالا زیر آبی رفتی ؟ اگه مورد ممیزی نداره توضیح بده !

۵ ـ تا حالا شده سنگی رو که به سینت میزدی ، بدجور به سرت بخوره ؟

۶ ـ چرا وقتی آدم پول نداره بیشتر گشنه ش میشه ؟

۷ ـ قبول داری اونقدری که محبت تاوان داره ، اشتباه تاوان نداره ؟

۸ ـ اگه برگردی به ۳۱ آذر پارسال شب یلدا رو چگونه جشن میگیری ؟

۹ ـ به نظرت چه جوری میشه توی نود دقیقه شیش تا گل خورد ؟

۱۰ـ اهل شعر هستی ؟ میخوام به یه چالش دعوتت کنم . دو بیت شعر بسرا و با ما به اشتراک بگذار

۱۱ ـ خودت رو با چه خصلتی میشناسی ؟

۱۲ ـ اگه دانشمندان به فرمولی دست پیدا کنند که به انسان زندگی جاودانه ببخشد ، باز هم به خدا ایمان داری ؟

۱۳ ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید

ممنون

10. 5 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (چهارشنبه 22 فروردین 97), paiize (چهارشنبه 22 فروردین 97), sia518 (چهارشنبه 22 فروردین 97), باغبان (چهارشنبه 22 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام جنابsia
    (چراهمه میگن سیا؟؟؟یه توضیح راجع به اسمتون بگید قبل ازسوالها)

1.آخرین باری که باتمام وجودگریه کردید وهمجنین خندیدیدکی بود؟چرا؟

2.پرتکرارترین نصیحتی که تاحالا شنیدید چی بوده؟

3.چه چیزی به زندگیتون ارزش میده؟

4.موقع امتحانات تقلب میکردید یاتقلب میرسوندید؟

5.آیاحاضریدبیست سال دراوج شادی وخوشبختی زندگی کنیدبعدازاین مدت بمیرید؟(دورازجون البته)

6.دغدغه اصلی زندگیتون چی هست؟
    7.تاحالا توزندگی به کسی کلک زدید؟توضیح بده؟

8.خدا...(هرچی دوست دارید بگید)
    9.چقدررویاپردازی میکنید؟چندتاشومثال بزنید

10.به نظرتون کدوم یکی ازاخلاق هاتون بقیه رواذیت میکنه؟آیاسعی کردید برطرفش کنید؟
    11.آخرین کتابی که خوندید؟بهترین کتابی که تاحالا خوندید؟
    ممنونم ازپاسخگوییتون.
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

12. 5 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (چهارشنبه 22 فروردین 97), sia518 (چهارشنبه 22 فروردین 97), باغبان (چهارشنبه 22 فروردین 97), سرشار (پنجشنبه 23 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 16:46]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    361

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام مجدد خدمت عزيزان
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    سلام سیا جان

سلام جناب سرشار عزيز
    حال و احوالت ردیفه ؟ رو به راهی ان شالله ؟
    شكر ميگذرونيم

اگه اجازه هست چند دقیقه ای با هم گپ بزنیم !
    اجازه من هم دست شماست جناب

۱ـ بدترین ضد حالی که خوردی چی بود ؟
    ضد حال زياد خوردم و حال گيري هم زياد كردم.
    جداي از بحث هاي مالي و احساسي بدترين ضدحالم مربوط ميشه به دوران دانشجويي ترم 6 بودم با هزار درد سر و ...24 واحد گرفتم و ميخاستم ترم 7مرخصي بگيرم برا ارشد بخونم همه چيز خوب و عالي طبق برنامه پيش ميرفت تا اينكه براي پايانترم تو ي روز 6 واحد ناقابل امتحان داشتم .
    از قضاي روزگار شب امتحان اون ويروس جديده كه هر سال مياد منم گرفتم و به مدت 3 روز اصلا نتونستم از رخت خاب بيرون بيام و كار به بيمارستان و بستري شدن رسيد. با ارايه مدارك پزشكي به دانشگاه جهت حذف واحدهاي امتحاني و ... در اثر اشتباه سيستمي براي من 6 واحد صفر منظور گرديد كه با طي كردن 7 خان رستم اون صفرهاي طلايي از ريزنمراتم حذف شد .

۲ ـبزرگترین امتحانی که پس دادی ، چی بود ؟ توضیح بده لطفا
    در مورد بزرگترين امتحان از نظر خدا يا خودم يا خانواده؟
    چند وقت پيش تا خرخره تو قرض بودم مبلغ زيادي چك و سفته از من اجرايي شده بود و حتي حكم جلبم هم گرفته بودن خلاصه شيرتو شيري شده بود.
    از قضاي روزگار من يك چك حامل به مبلغ 200ميليون تومن در ورودي بانك پيدا كردم كه تقريبا بدهكاري هام صاف ميشد....
    ي لحظه با خودم گفتم بادا باد ببينم پول تو حساب داره يا نه!!!!
    وقتي مسول باجه گفت پول تو حساب هست ي لحظه به خودم آمدم گفتم من نون حروم نخوردم و چك را از مسول باجه گرفتم و عليرقم مشغله كاري تو بانك نشستم تا ببينم صاحب چك كي پيداش ميشه نيم ساعتي نشستم و با خودم هزار مدل فكر كردم گفتم نكنه دوربين مخفيه و....باشه.
    ي لحظه ديدم يكي كه مثل برق گرفته هاست آمد تو بانك و داد ميزنه بدبخت شدم ......
    وقتي چك را دست من ديد انگار طرف تازه به دنيا آمده البته بعدش اتفاقات مفصلي افتاد....

۳ ـ اگه فروشنده ای بخواد جنسی رو گرانتر از قیمت پشتش بهت قالب کنه ، چه عکس العملی نشون میدی ؟
    نميخرم .
    ميرم ي جاي ديگه ميخرم.البته اينجا نميشه بيشتر توضيح بدهم كه ما بعضا چيزهايي با چند برابر قيمت با خوشحالي ميخريم.

۴ ـ تا حالا زیر آبی رفتی ؟ اگه مورد ممیزی نداره توضیح بده !
    زيااااااااااااااااااااااا ااااد زيرآبي رفتم.
    متاسفانه هر جا ميري بايد بند پ داشته باشي من زياد از اون بند پ كه چرك كف دسته استفاده كردم و ميكنم . ميدونم اشتباس اما چاره اي ندارم.
    چند وقت پيش تو ي مناقصه شركت كردم و برنده شدم مسول مناقصات گفت قيمت پيشنهادي شما و توانايي هاي فني شركت شما بايد مورد ارزيابي قرار بگيره.... چند روز بعدش كه رفتم براي ارايه مدارك لازم مجبور شدم از بند پ استفاده كنم.اميدوارم خدا منو ببخشه.

۵ ـ تا حالا شده سنگی رو که به سینت میزدی ، بدجور به سرت بخوره ؟
    بله.
    قبلا ي ازدواج ناموفق داشتم.

۶ ـ چرا وقتی آدم پول نداره بیشتر گشنه ش میشه ؟
    با اجازه سوالت را اصلاح كنم
    چرا آدم وقتي پول نداره بيشتر درد سر داره؟
    جواب سوال سادس همه چي با پول كار ميكنه حتي بخت و اقبال آدمي اگر پول نداشته باشي كلاهت پس معركه هست.
    حتي ماشين آدم هم ميفهمه وقتي پول نداري خراب ميشه...

۷ ـ قبول داری اونقدری که محبت تاوان داره ، اشتباه تاوان نداره ؟

بله موافقم

۸ ـ اگه برگردی به ۳۱ آذر پارسال شب یلدا رو چگونه جشن میگیری ؟
    از كي تا حالا 31 آذر به تقويم اضافه شده؟؟؟
    شما احيانا از افرادي نيستين كه روز قدس ميريد راهپيمايي آب معدني ميخوريد.
    پاورقي:
    من برام نوروز و يلدا و... زياد معني نداره برنامه كاريم پيگيري ميكنم شايان ذكر است شب يلدا سر كار بودم .

۹ ـ به نظرت چه جوری میشه توی نود دقیقه شیش تا گل خورد ؟
    دهنت باز ميكني و هر 15 دقيقه يك گل ميل ميكني ترجيحا محمدي نباشه چون احتياج سريع به قرص ديفنوكسيلات پيدا ميكني.منظورم كه متوجه شدي .
    متاسفانه فوتبالي نيستم كه بخام از زاويه برنامه 90 توضيح بدهم.

۱۰ـ اهل شعر هستی ؟ میخوام به یه چالش دعوتت کنم . دو بیت شعر بسرا و با ما به اشتراک بگذار

ساقي قدهي قرار نه زير سبو آبي بفشان خانه سنبل به نكو
    استاد ادبياتي هستم برا خودم البته شعر بالا مال من نيست اما ملكه ذهنم شده

۱۱ ـ خودت رو با چه خصلتی میشناسی ؟

خصلت خاصي در خودم سراغ ندارم كه نسبت به بقيه سرتر يا پايينتر باشم .منم مثل باقي آدم ها.

۱۲ ـ اگه دانشمندان به فرمولی دست پیدا کنند که به انسان زندگی جاودانه ببخشد ، باز هم به خدا ایمان داری ؟
    سول اعتقادي بلد نيستم جواب بدهم . يعني سوادش را ندارم . ببخشيد

۱۳ ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید
    من روي ديوارهمدردي و سي و سه پل و ستون ها تخت جمشيد يادگاري نمي نويسم.
    اما ي توصيه از بزرگي دارم كه با شما به اشتراك ميگذارم:
    موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام جنابsia
    سلام خانم پاييزه
    (چراهمه میگن سیا؟؟؟یه توضیح راجع به اسمتون بگید قبل ازسوالها)
    عزيزان لطف دارن كه من را سيا خطاب ميكنن.
    س ي ا مخفف اسم من تو دنياي واقعي هست و 518 پلاك ماشينم

1.آخرین باری که باتمام وجودگریه کردید وهمجنین خندیدیدکی بود؟چرا؟
    من تا حالا يكبار با تمام وجود گريه كردم اون هم بخاطر فوت ناگهاني عزيزي بود كه خيلي بهش وابسته بودم.واقعا خاطره تلخي هست بعد از گذشت 10سال هنوز يادش ميفتم گريه ام ميگيره.
    واما خنديدن تو ايام عيد بود ي بنده خدايي از اقوام معركه گرفته بود و تقليد صدا افراد فاميل ميكرد.نوبت به تقليد صدا من كه رسيد افراد حاضر از خنده منهدم شدند و من از بس خنديدم دلم درد گرفت.

2.پرتکرارترین نصیحتی که تاحالا شنیدید چی بوده؟
    به خودت بيشتر برس . ازدواج كن
    3.چه چیزی به زندگیتون ارزش میده؟
    پول و صداقت
    4.موقع امتحانات تقلب میکردید یاتقلب میرسوندید؟
    من از بچگي آدم خيرخواهي بودم هم تقلب ميدادم هم تقلب ميگرفتم .يادش بخير
    امتحان زبان دبيرستان تستي بود من زحمت كشيدم پاسخنامه بغل دستيم هم تكميل كردم من شدم 18 بغل دستيم شد 19 هر طور حساب كردم نفهميدم چي شد كه دوستم بيشتر از من شد .
    جاتون خالي بعد امتحانات به حساب آن دوست عزيز رفتيم ي سفر زيارتي به قم.

5.آیاحاضریدبیست سال دراوج شادی وخوشبختی زندگی کنیدبعدازاین مدت بمیرید؟(دورازجون البته)
    نه .
    بعد 20 سال خوش بودن بهتره 20 سال به خانواده خدمت كنم 20 سال به هم نوع خدمت كنم . بعد شهيد بشوم.

6.دغدغه اصلی زندگیتون چی هست؟
    توي هر مقطع از دوره زندگي دغدغه ها متفاوت هست....
    ي روزي ميگفتم برم دانشگاه همه چي تمومه بعد دانشگاه گفتم بعد گرفتن كارت پايان خدمت ....بعدش پيدا كردن كار ....و... پارسال به چنين روزهايي ميگفتم كه وام هام تموم شد همه چي حله الان وام هام تموم شده ميگم ... بخرم...
    اما تو اين مدت زمان هميشه دنبال آرامش واقعي بوده ام.

7.تاحالا توزندگی به کسی کلک زدید؟توضیح بده؟
    تو زندگي به كسي كلك نزدم اما تو محيط كار زيااااااااااااااااااااد كلك زدم.
    نمونه اش سوال 4 جناب سرشار

8.خدا...(هرچی دوست دارید بگید)
    خدايا تنهام نزار.
    9.چقدررویاپردازی میکنید؟چندتاشومثال بزنید
    زياد....
    فلان رشته فلان رشته قبول بشوم..... قبول شدم
    فلان درآمد داشته باشم........... بيشترش دارم
    فلان ماشين بخرم.....خريدم
    زن خوب داشته باشم.................ندارم و بيخيال ازدواج

10.به نظرتون کدوم یکی ازاخلاق هاتون بقیه رواذیت میکنه؟آیاسعی کردید برطرفش کنید؟
    با خنده ميگم موضوعي را ولي جدي عمل ميكنم
    نه نميخام اصلاحش كنم.

11.آخرین کتابی که خوندید؟بهترین کتابی که تاحالا خوندید؟
    ممنونم ازپاسخگوییتون.
    كتاب تخصصي بوده و مربوط به شبكه هاي صنعتي
    بهترين كتاب هم خاطرات اتشبد فردوست

.

14. 5 کاربر از پست مفید sia518 تشکرکرده اند .

paiize (پنجشنبه 23 فروردین 97), tavalode arezoo (شنبه 25 فروردین 97), باغبان (چهارشنبه 22 فروردین 97), سرشار (پنجشنبه 23 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    وقت هست هنوز منم سوال بپرسم؟
    اگر پول رو از زندگی تون حذف کنند، هم نیاز به پول و هم نیاز به پول درآوردن، زندگی تون چقدر تغییر میکنه؟ (نحوه زندگی کردنتون، اهداف، آرمانها و...)

اگر دین رو از زندگی تون حذف کنند زندگی تون چقدر تغییر میکنه؟

تعریف خاصی برای روزی حلال دارید؟

بزرگترین چیزی که تو زندگی تون دنبالش هستین چیه؟ (مادی و معنوی)

چه مواقعی دروغ هاتون اسمشون میشه مصلحتی؟ البته اول باید بپرسم دروغ هم میگید؟

اگر یه روز بچه دار بشین به نظرتون شما پدر بهتری نسبت به پدرتون میشید؟

تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردین؟

ممنون از پاسخ گویی تون

16. 5 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (پنجشنبه 23 فروردین 97), paiize (پنجشنبه 23 فروردین 97), sia518 (جمعه 24 فروردین 97), باغبان (چهارشنبه 22 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام جناب sia518
    اینم سوالات من:

آیا در یکی دو سال اخیر کارهایی رو انجام دادین که مثلا 10 سال قبل در مورد کسی که چنان کارهایی رو انجام بده قضاوت خیلی منفی داشتین و اون رو آدم خبیث و رذلی میدونستین؟ (سوالم واضح بود؟) اگر از نظر اخلاقی و عفت عمومی مورد دار نیست میتونین بگین چه کارهایی بودن؟

چه موقع بیشترین حس حسادت رو در خودتون مشاهده کردین؟ کلا تا چه حد خودتون رو حسود میدونین؟

به چه چیزی در نظام طبیعت و دنیا اعتراض دارین؟ (البته اگر مثل مدیر همدردی عارف واصل نیستین که به قطعیت میگن خطا بر قلم صنع نرفت و اعتراضی دارین چند تا از اعتراضات خودتون رو به نظام حاکم بر طبیعت بنویسین)

دو بار آخری که حس عصبانیت شدید رو تجربه کردین تعریف کنین.

دو بار آخری که حس دلشکستگی شدید رو تجربه کردین تعریف کنین.

آیا از شهر و کشوری که الان درش ساکن هستین رضایت کامل دارین؟ اگر به انتخاب خودتون و با شناختی که الان از دنیا دارین میخواستین شهر و کشوری رو برای به دنیا اومدنتون انتخاب کنین کجا رو انتخاب میکنین؟

تا بحال شده که ظاهر یک نفر رو در شکل طبیعیش یا بدلیل عوارض ناشی از یک بیماری یا تصادف و ... نفرت انگیز و غیر قابل تحمل بدونین و به همین دلیل از نگاه کردن بهش حتی المقدور احتراز کنین؟

آیا رفتاری هست که اگر همسر آیندتونتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر جدایی بیفتین یا اگر دوست صمیمیتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر قطع ارتباط بیفتین؟

تا بحال شده که انقدر از خودتون متنفر بشین که به فکر خودکشی بیفتین؟

شده که انقدر از شرایط حاکم بر زندگیتون خسته و ناامید بشین که به فکر خودکشی بیفتین؟

تا چه حد خوش قول هستین؟ شده کسی بخاطر بدقولیتون ازتون خیلی عصبانی بشه؟ تا چه حد برای تحقق قولی که دادین حاضرین مایه بذارین؟

یه سوال آسون: تا بحال شده که بخاطر شک به داشتن یه بیماری خاص جسمی و روحی به پزشک یا روانشناس مراجعه کنین؟

تا بحال شده از مرگ یا اعدام کسی لذت ببرین؟ تا بحال شده از اعدام کسی خیلی ناراحت شده باشین؟

خودتون رو خوش شانس میدونین یا بدشانس؟ خوش شانس ترین آدمی که میشناسین کیه؟
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

18. 4 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (جمعه 24 فروردین 97), sia518 (جمعه 24 فروردین 97), باغبان (پنجشنبه 23 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    به به ای جان پاییزه خانم گل،
    من که حسابی مشتاق بودم نوبت به شما برسه چون خیلی دلم جزغاله کردن می خواست.

إ إ ببخشید. سلام به همگی. عید همتون مبارک.
    پاییزه جان دیگه خودت می دونی هیچ راه در رویی نداری.
    1. چقدر تابع قوانین تالار همدردی هستید؟ به عنوان مثال عدم ارتباط خصوصی با سایر کاربران؟
    2.چه نقدی به مدیریت آقای مدیر همدردی دارید؟
    3.توی مشاجراتتون با همسر دست بزن هم دارید؟
    4.معنای زیر آبی رفتن؟
    5.احساساتتون را در مورد کلمات زیر بیان کنید.
    _دریا
    _کویر
    _مادر شوهر
    _خورشت قیمه
    _شب
    _جاده
    _جنوب
    _سرطان
    _ دوست

6.تا حالا شده در مورد درخواستی که ازت شده در بدو امر نظر واقعی ات را بگی اما مجبور بشی نظر خودت را نقض کنی؟ بعدش چه حسی بهت دست می ده؟ اگر زیاد اتفاق می افتد به نظرت باید چه کار کنی؟
    7. در 15 سال پیش چه هدف و آرزوی داشتی؟ در چه حد به آن رسیدی؟ 10 سال پیش چطور؟ 5 سال پیش چطور؟ و الان چه آرزو و هدفی را در زندگی دنبال می کنی؟
    8. تا کی در تالار تشریف خواهید داشت؟ اگر یک روزی تالار را ترک کنی به نظرت چی شده و یا چه اتفاقی افتاده؟
    9.تاثیر گذار ترین تاپیکی که در تالار با آن مواجه شدید.
    10. پاییزه قبل از تالار و پاییزه بعد از تالار چه تفاوت های داشته است.
    الان حالت چطوره؟
    درجه حرارت صندلی؟
    برای شروع چطور بود؟
    ممنون که وقت می ذاری و مبسوط جواب می دین.

20. 5 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (شنبه 25 فروردین 97), paiize (شنبه 25 فروردین 97), sia518 (شنبه 25 فروردین 97), باغبان (شنبه 25 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

صفحه 22 از 32 نخستنخست ... 21213141516171819202122232425262728293031 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)