به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 24 از 32 نخستنخست ... 414151617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 314
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    سلام پاييزه جان. سرآشپز تالار همدردى. :) اميدوارم خوب و سلامت باشى بانو.

1. پاييزه جان حاضرى فوت كوزه گريت رو در پخت قورمه سبزى در اختيار ما قرار بدى؟

2. مهمترين پارامتر هاى پخت يك غذاى خوشمزه چيه؟

3. ميدونى رفتار يه انسان چطور پخته ميشه و از خامى فاصله ميگيره؟

4. قرار بود روابطى شكل بدى و دوستانى پيدا كنى، موفق شدى؟

5. فكر مى كنى تاپيك مهارت هاى كلامى تونسته بهت كمكى كنه؟

6. فكر كنم پسر كوچولوت الان ٣ ساله باشه. درست ميگم؟ تونستى استعداد هاشو حدس بزنى؟ اگر بله، به نظرت چطور ميتونى در استفاده صحيح و بهينه از استعداد هاش كمكش كنى؟

7. هنوز هم به نظم خونه حساسى يا ديگه به لطف گل پسرت عادى شده؟

8. براى فرزندت آهنگ هاى كودكانه ميذارى؟ دوست دارى يه روز بفرستيش كلاس موسيقى؟

9. پاييزه به نظرت يه هنرمند بايد چه خصوصياتى داشته باشه و در هنرش چه چيزى رو نشون بده؟

برات آرزوى موفقيت مى كنم عزيزم.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

2. 3 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), paiize (دوشنبه 27 فروردین 97), بی نهایت (دوشنبه 27 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عشق آفرین نمایش پست ها
    سلام پاييزه جان. سرآشپز تالار همدردى. :) اميدوارم خوب و سلامت باشى بانو.
    به به سلام عشق آفرین عزیز ممنون عزیزم.الان اینی که گفتی واقعیه یاتیکه انداختی واسه اون خورشت قیمه که بی نهایت مچمو گرفت؟؟

1. پاييزه جان حاضرى فوت كوزه گريت رو در پخت قورمه سبزى در اختيار ما قرار بدى؟ بله بله حتما امااینجانمیشه دستورپختش که همه جایکیه باید بیای بایستی پیشم تاوقتی درستش میکنم خودت ببینی.البته ازهمون اول که سبزی هارومیخری مهمه که باید چه چیزی روزیادبخری چی روکم!مثلا جعفری واسفناج وطره باید بیشترازهمه باشه بعدش گشنیز وچغندرباید بیشترباشه ودرآخرهم شوید وشنبلیله،امیدوارم چیزی روجاننداخته باشم.بعدشم که نحوه پختش که حضوریه عزیزم

2. مهمترين پارامتر هاى پخت يك غذاى خوشمزه چيه؟ مهمترینش عشق وعلاقه ست.اگه غذایی روباعلاقه درست کنی خوب میشه اگه نه که دیگه قابل خوردن نیست.وبعدش مرحله به مرحله دقیق جلوبری واستفاده ازادویه های خوب

3. ميدونى رفتار يه انسان چطور پخته ميشه و از خامى فاصله ميگيره؟
    بله باتجربه کردن وهمینطورتلاش ومطالعه.امامهمترینش همون تجربه ست.

4. قرار بود روابطى شكل بدى و دوستانى پيدا كنى، موفق شدى؟
    چقدراین موضوع واسه همه سوال برانگیزبود عشق آفرین.اگه پستهای بچه هارونخوندی بهت میگم که همه این موردروسوال کردن هرکدومشون به یه طریقی.راستش ازخیردوست پیداکردن گذشتم
    شوخی کردم.اونجورکه فکرمیکردم نه اماجوردیگه بله.سعی کردم باهمه اطرافیانم دوست باشم که خوب تاحدودی تونستم والبته دوست خوبی هم به دوستانم اضافه شده که خیلی کمک کننده وآرامش بخشه واسم.نمیتونم اینجا بگم کیه چون همه میشناسنش

5. فكر مى كنى تاپيك مهارت هاى كلامى تونسته بهت كمكى كنه؟
    بله البته که کمک کرده.کلی روی مطالبش فکر کردم روی پستهای بچه ها دقت کردم.تجربه های خوبی نوشته بودن.ادامه اش بده حتما من هم سعی میکنم حتما بیام ودوباره شرکت کنم

6. فكر كنم پسر كوچولوت الان ٣ ساله باشه. درست ميگم؟ تونستى استعداد هاشو حدس بزنى؟ اگر بله، به نظرت چطور ميتونى در استفاده صحيح و بهينه از استعداد هاش كمكش كنى؟
    الان دوسال ونیمه شه. ازاول خیلی واسش قصه میخوندم تاالان ونقاشی میکشیدم واسش.فوق العاده اینکارودوست داره.ومرتب واسش دفترمیگیرم واون هم مدادروازیک سالگی یاشایدهم کمتر عااالی گرفت دستش.یعنی به طرزدرستش که خیلی جالب بود واسم.نقاشی های خودش روهمیشه میکشه میادمیگه فلان چیزه.مثلا ماررومیکشه چشم واسش میزاره واسش راحته اماسه روزپیش یه دفعه دیدم دارم باشعرچشم چشم دوابرو صورت یه آدم میکشه بادست وپاهاش.خیلی ذوق کردم ونقاشی اش رویادگاری برداشتم.نمیدونم این میشه استعداد یانه...یه کم توی این موردضعیفم.احتیاج به کمک کسی دارم که واردباشه وبتونه راهنماییم کنه

7. هنوز هم به نظم خونه حساسى يا ديگه به لطف گل پسرت عادى شده؟
    حساس که هستم اما نمیزاره تمیزبمونه منم مرتب دارم جمع وجورمیکنم.اما چیزی اصلا بهش نمیگم.هرکاری که بدونم خطری نداره میزارم انجام بده.واسه خونه تکونی اتاقش ازهمه جا بیشترکارداشت.درودیوارهاش پرازخط ونقاشی بود

8. براى فرزندت آهنگ هاى كودكانه ميذارى؟ دوست دارى يه روز بفرستيش كلاس موسيقى؟ بله آهنگ میزارم واسش البته نه فقط کودکانه خودش همه جوردوست داره.نمیدونم واقعا اگه خودش علاقه داشته باشه باهاش مشکلی ندارم ومیفرستمش کلاس موسیقی

9. پاييزه به نظرت يه هنرمند بايد چه خصوصياتى داشته باشه و در هنرش چه چيزى رو نشون بده؟
    هنرمندنیستم پس پاسخم به این سوال بیشترازروی چیزهایی که دیدم.به نظرم تمرین وپشتکارزیاد میخواد.فکرمیکنم اگه لذت ببره وباعشق کارکنه خیلی ازمشکلاتش رومیتونه پشت سربزاره. واین عشق روانرژی وحال خوبش روبه بقیه هم نشون بده هم منتقل کنه.بادلش کارکنه

برات آرزوى موفقيت مى كنم عزيزم.
    ممنون عزیزم منم واست آرزوی موفقیت وسلامتی دارم.عشق آفرین ازاون سوالهای سختت خبری نبود.ممنونم که هواموداشتی خیلی ماهی
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...
    ویرایش توسط paiize : دوشنبه 27 فروردین 97 در ساعت 12:47

4. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), بی نهایت (دوشنبه 27 فروردین 97), عشق آفرین (دوشنبه 27 فروردین 97)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

وقت بخیر

خانم پاییزه اگر باغ میوه داشته باشه و میوه هاش رو سرما امروز بزنه، نظرش راجع به برف امروز چیه؟

با چه زبونی با خدا حرف میزنی، اگر امکان داره یک خطش رو بنویسید

تو امتحانات تقلب کردین تا حالا؟ چه حسی داشتین؟

اگر قرار باشه با یه نفر از خانم های همدردی برید کوهنوردی، با که ترجیح میدین برید؟

چقدر در ترویج افکار خودتون به فرزندتون تلاش میکنید؟ یا میگذارید خودش بزرگ شه؟

شادی باعث زندگی موفق میشه یا زندگی موفق باعث شادی؟

اگر فردا چشم هاتون رو باز کنید ببنید از کل دنیا هیچ کس و هیچ چیز براتون باقی نمونده، چه حسی دارید ، به خدا چی میگید؟ بعدش چه کار میکنید؟

بین اینها یکی رو انتخاب کنید:

چیپس فلفلی ذرت سرخ شده پفک نمکی چوب شور اسمارتیز لواشک

چقدر اخبار سیاسی رو دنبال میکنید؟ در زندگی تون تاثیری دارد؟

یکی رو انتخاب کنید:

موسیقی قدم زدن در پارک کتاب خوندن ورزش آشپزی مهمونی

چقدر هوا هوا رو دارید؟

چقدر به بحران کم آبی دامن میزنید؟

نظرتون راجع به مدیر همدردی؟

پایدار باشید

6. 2 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 27 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام

سلام
    وقت بخیر
    ممنون وقت شماهم بخیر

خانم پاییزه اگر باغ میوه داشته باشه و میوه هاش رو سرما امروز بزنه، نظرش راجع به برف امروز چیه؟
    خب واقعا ناراحت کننده ست.اما بازهم اعتقاددارم حکمت خدا چیزیه که کسی ازش خبرنداره وهمین برف بدموقع هم جای شکرداره مثل مصیبت یامشکلی که واسه آدم پیش میادوبازهم باید خداروشکرکرد

با چه زبونی با خدا حرف میزنی، اگر امکان داره یک خطش رو بنویسید
    خدای مهربونم کمکم کن بیشترازاین بشناسمت وازحضورت لذت ببرم

تو امتحانات تقلب کردین تا حالا؟ چه حسی داشتین؟
    بیشترتقلب میرسوندم اماخب گاهی هم بامشورت دوستان سوالهاروحل میکردیم حس بدی نبود زیاد!اماخب گاهی استرس آدموخفه میکرد
    اگر قرار باشه با یه نفر از خانم های همدردی برید کوهنوردی، با که ترجیح میدین برید؟
    کوهنوردی دسته جمعی میچسبه پس باتعدادیشون میرفتم چقدرهم عالی میشد اگه واقعا اینجوربود
    چقدر در ترویج افکار خودتون به فرزندتون تلاش میکنید؟ یا میگذارید خودش بزرگ شه؟
    اصول وقواعدی که باید بدونه روسعی میکنم به نحواحسنت بهش بگم اماخب بعضی چیزها هم تحمیل شدنی نیست به هرحال راهشوبایدخودش انتخاب کنه

شادی باعث زندگی موفق میشه یا زندگی موفق باعث شادی؟
    چه پیچیده شد! هردو در گرو هم هستن.امااگه دیدگاهت مثبت وتوام باشادی باشه زندگی هم به مراتب شادتر وبهترخواهدبود

اگر فردا چشم هاتون رو باز کنید ببنید از کل دنیا هیچ کس و هیچ چیز براتون باقی نمونده، چه حسی دارید ، به خدا چی میگید؟ بعدش چه کار میکنید؟
    خیلی وحشتناکه.احتمالا شوکه میشم ونمیتونم چیزی بگم گریه میکنم وخیلی غصه میخورم.امیدوارم خداخودش آرومم کنه،کاری هم میشه کرد!!!فقط باید باخداحرف بزنم وازش کمک بخوام که بتونم ادامه بدم چه سوالی بود.استرس گرفتم وضربان قلبم بالا رفت
    بین اینها یکی رو انتخاب کنید:

چیپس فلفلی ذرت سرخ شده پفک نمکی چوب شور اسمارتیز لواشک

اهل این چیزها نیستم امالواشک وپفک روترجیح میدم

چقدر اخبار سیاسی رو دنبال میکنید؟ در زندگی تون تاثیری دارد؟
    قبلا دنبال میکردم اماچندسالیه اصلا کاری ندارم

یکی رو انتخاب کنید:

موسیقی قدم زدن در پارک کتاب خوندن ورزش آشپزی مهمونی
    همه رودوست دارم پس همه روانتخاب میکنم امااگه قرارباشه یکی روانتخاب کنم کتابخوانی اونم توی بهترین کتابخانه

چقدر هوا هوا رو دارید؟ فعالیتی درجهت آسیب رسوندن به هواندارم خداروشکر

چقدر به بحران کم آبی دامن میزنید؟
    اتفاقا خیلی هم به فکرکم آبی هستم وخیلی نگرانم.به همین خاطر کلی رعایت میکنم وخیلی ازروشهام روتغییردادم.

نظرتون راجع به مدیر همدردی؟
    بسیاربسیارواسم محترمن وانسان باانصاف وقابل اعتمادی هستن انشالله همیشه موفق باشند

پایدار باشید
    ممنونم همچنین.سوالهای خیلی خوب بودن ممنون ازشرکتتون وهمچنین ازمدیریت خوب وقوی تون
    i
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

8. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97), صبا_2009 (دوشنبه 27 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام خانم پاییزه.
    اینم سوالات من:

اهل زیاد نصیحت کردن احتمالا نیستین ولی اگر بخواهین فرزندتون رو نصیحت کنین چی میگین؟ شوهرتون رو چی؟ مردم کشور رو چی؟ سیاستمداران کشور رو چی؟

تا بحال شده احساستون نسبت به یک نفر از نفرت به علاقه شدید و یا حتی عشق تبدیل بشه؟ برعکسش چی؟(البته احتمال اتفاق افتادن برعکسش رو شخصا برای همه آدمها قریب به یقین میدونم)

آیا هنری وجود داره که حالتون رو در اکثر مواقع بهتر کنه؟ چه هنری؟ هنرمند مورد علاقتون در اون هنر؟

هیچ وقت وسوسه شدین یه تغییر خیلی بزرگ در زندگیتون ایجاد کنین؟(چه عملی کرده باشین چه نکرده باشین) مثلا گیاهخوار شدن یا کنار گذاشتن یا در پیش گرفتن یکی از مناسک مذهبی مثل نماز و ...؟ چی شد؟ به وسوسه تون عمل کردین؟

کدوم رفتار همسرتون بیشتر دلتون رو شکسته؟

زندگی زناشوییتون چقدر با اون ایده الی که قبل از ازدواج در ذهنتون بوده منطبقه؟ "اختلافی" که واقعیت فعلی زندگیتون با اون ایده ال داره بیشتر تقصیر شما بوده یا همسرتون یا خانواده ها یا شرایط روزگار؟

اگر اشتباه نکنم تا اونجا که یادمه شوهرتون اوایل ازدواج دست بزن بسیار فجیعی داشت. (امیدوارم که اون اتفاقات در این سالهای اخیر دیگه تکرار نشده باشه) سوالم اینه که چه چیزی در همسرتون می دیدین که با چنین رفتاری به فکر جدایی ازش نیفتادین(چیزی که برای من شخصا بسیار عجیب بود)؟

به عنوان یه اهواز نشین یه شناخت کلی در این شش سال حضورم در این شهر از مردمش بدست آوردم و اون اینکه خیلی قومیت گرایی در بین مردمش پررنگه. امیدوارم صادقانه بفرمایید که شما چقدر قومیت گرا هستین؟ شده به علت قومیت، کسی رو پیش از برخورد و آشنایی قضاوت کنین؟ به نظر شما دلیل این همه اختلافات بین قومیتها در اهواز چیه؟ چرا معمولا انقدر عربها و بختیاریها و شوشتری دزفولیها از هم متنفرن؟

از اختیاراتی که شوهرتون بهتون در زندگی میده راضی هستین؟ مثلا در حال حاضر اجازه خروج تنها از منزل رو دارین؟ اجازه قطع ارتباط با بعضی از بستگانش رو دارین؟ اجازه ادامه تحصیل رو دارین؟ (این رو اگر دوست داشتین پاسخ ندین، آیا حدسم درسته که همسرتون عرب هست و خودتون بختیاری؟)

از درامد شوهرتون راضی هستین؟ از اینکه در منزل پدریش زندگی میکنین راضی هستین؟ دوست داشتین ازشون فاصله بیشتری داشتین؟

یه سوال آسون: کیانپارس یا زیتون کارمندی یا کوروش یا باهنر یا پادادشهر یا گلستان یا امانیه؟ به کسی که از یه شهر دیگه بخواد بیاد در اهواز ساکن بشه کدوم محله رو برای سکونت پیشنهاد میکنین؟ چرا؟
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

10. 3 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), paiize (دوشنبه 27 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام پاییزه جون

عذر تقصیر بابت تاخیر

خب بریم سراغ سوالات:

1) به نظرت وقتی تو برخوردهای اول با کسی یه حس منفی نسبت بهش داریم باید به این حس بها داد یا ازش گذشت؟
    در چنین مواردی حس درونی خودت معمولا درست میگه یا اشتباه می کنه؟

2) چطوری بفهمیم تعریف هایی که دیگران ازمون می کنند، با خود واقعی مون چقدر فاصله داره؟ در واقع سوالم اینه که چطور دید بیرونی و خود واقعی مون رو بهم نزدیک کنیم؟

3) مرز اعتماد به نفس و خودشیفتگی کجاست؟

4)اگر تو سن پایین ازدواج نکرده بودی، الان کجای زندگی بودی؟

5) به نظرت پدر و مادرها حق دارن جوری زندگی کنند که بعدا بتونند بخاطر گذشت ها و فداکاری هاشون منتی سر فرزندشون داشته باشند؟ خودت راهکارت برای این موضوع در مورد فرزند(ان)ت به چه شکل هست؟

6) منظورت از امضات چیه؟
    "عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر..."

تعریفت از عشق چیه؟ واقعا اون بخش هایی از زندگیت که عشق وجود نداشته رو حساب نمی کنی؟

7) من نفهمیدم از کی شدی کدبانوی همدردی؟ تاپیک خاصی رو باید برم مطالعه کنم؟ تو فامیل و خانواده هم از آشپزیت تعریف میشه؟

8) چقدر از شبکه های اجتماعی (تلگرام،اینستاگرام و... ) استفاده می کنی؟ چرا؟

9) چه تدابیری برای برخورد فرزندت در استفاده از تبلت، بازیهای کامپیوتری و بعدها شبکه های اجتماعی داری؟

10) گفتی دوست داری فرزندت مستقل بار بیاد، میشه از راهکارات مثال بزنی؟

11) تا حالا به داشتن فرزند خوانده فکر کردی؟ چرا؟

12) به نظرت چی میشه که بعضی ها با داشتن فرزند بیولوژیکی باز هم به فکر داشتن فرزند خوانده هستند و چرا اکثرا بچه های مشکل دار (دچار بیماری) رو به عنوان فرزندخوانده انتخاب میکنند؟

13) اگر بفهمی فرزند خوانده پدر و مادرت هستی، میری دنبال پدر و مادر اصلیت؟

و اگر همسرت بفهمه که فرزندخوانده است برخوردت به چه شکل خواهد بود؟

14) به کی میگی آدم موفق؟ چرا؟

مثال میزنم:
    الف)کسی که تو یه خانواده نرمال و حامی به دنیا اومده، بدون مشکلات جسمی و روحی خاص، و با ظاهر و امکانات و هوش و استعداد متوسط، که تو به رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شده و بعدها بواسطه موقعیت نرمال، ظاهر خوب و جایگاه اجتماعی خوبش، ازدواج موفقی داشته و بچه هایی به مراتب بهتر از خودش تربیت کرده؟

ب) کسی که تو یه خانواده مشکلدار که نه تنها حامی نیستند بلکه نیاز به حمایت هم دارند، به دنیا اومده، یه سری مشکلات (شاید جسمی، شاید روحی، شاید توی ظاهرش) بهش به ارث رسیده، تو قبولی دانشگاهش دچار مشکل شده، موقعیت های ازدواج کمتری داشته و همه در سطح خانوادش و شاید پایین تر و حتی ممکنه ازدواجش منجر به طلاق شده باشه ولی حالا یه شغل آبرومند داره و تمام تلاشش رو میکنه که پدر یا مادر خوبی برای فرزندانش باشه و شکست های گذشته ش رو جبران کنه.

15) به نظرت چطور میشه تو جامعه فرهنگ سازی کرد که به آدم ها بر اساس داشته های مادیشون احترام نگذاریم؟ تو تربیت فرزند(ان)ت به این مساله فکر کردی؟ چی میخوای بهشون یاد بدی؟

16) به نظرت رسالت یک زن تو جامعه امروز ما چیه؟

سوالام بیشتر از 10 تا شد چون ناسلامتی مجری بودم

ممنونم از وقتی که می گذاری بابت جوابهایی که به غایت کامل خواهد بود

12. 3 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), paiize (دوشنبه 27 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها
    سلام خانم پاییزه.
    سلام
    اینم سوالات من:

اهل زیاد نصیحت کردن احتمالا نیستین ولی اگر بخواهین فرزندتون رو نصیحت کنین چی میگین؟ شوهرتون رو چی؟ مردم کشور رو چی؟ سیاستمداران کشور رو چی؟
    به فرزندم میگم احترام گذاشتن وگذشت کردن رودر راس همه چی قراربده،به همسرم میگم قدرت درک وتعاملت روبالاببر خودبه خود خیلی چیزها درست میشه،به مردم میگم هوای همدیگه روبیشترداشته باشین وباانصاف باشید ،به سیاستمدارها میگم یک مقدارازاین سیاستتون درجهت کارخودتون هم اعمال کنید بدنیست!!

تا بحال شده احساستون نسبت به یک نفر از نفرت به علاقه شدید و یا حتی عشق تبدیل بشه؟ برعکسش چی؟(البته احتمال اتفاق افتادن برعکسش رو شخصا برای همه آدمها قریب به یقین میدونم)
    هردو پیش اومده اما تااین حدشدید!مثلا بوده کسی روواسش احترام قائل بودم که کارهایی کرد که دیگه واسم نه تنها محترم نیست بلکه بادیدنش حالمم بدمیشه.ویابه کسی احساسی نداشتم یامهم نبوده واسم اماوقتی باهاش ارتباط برقرارکردم وازش خوشم اومد

آیا هنری وجود داره که حالتون رو در اکثر مواقع بهتر کنه؟ چه هنری؟ هنرمند مورد علاقتون در اون هنر؟ نه هنرخاصی ندارم.البته کتاب وموسیقی حالموبهترمیکنه

هیچ وقت وسوسه شدین یه تغییر خیلی بزرگ در زندگیتون ایجاد کنین؟(چه عملی کرده باشین چه نکرده باشین) مثلا گیاهخوار شدن یا کنار گذاشتن یا در پیش گرفتن یکی از مناسک مذهبی مثل نماز و ...؟ چی شد؟ به وسوسه تون عمل کردین؟ بله شده مثلا تصمیم گرفتم که زبان انگلیسی روبیشترتمرین کنم وهدفم هم مترجم شدنه وازیک سال پیش درحال خوندن زبان هستم که تقریبا چهارماهه به صورت حرفه ای اینکارومیکنم.البته خودآموز وتوی خونه درس میخونم.موارددیگه ای هم بوده که محقق نشده مثلا نقل مکان کردن ویاچیزهای دیگه...

کدوم رفتار همسرتون بیشتر دلتون رو شکسته؟ محدودیت بیش ازحدش که الان کمی بهترشده

زندگی زناشوییتون چقدر با اون ایده الی که قبل از ازدواج در ذهنتون بوده منطبقه؟ "اختلافی" که واقعیت فعلی زندگیتون با اون ایده ال داره بیشتر تقصیر شما بوده یا همسرتون یا خانواده ها یا شرایط روزگار؟
    خیلی تفاوت داره.البته اون تصورهم خیلی آرمانی بود امااختلافش زیاده.مقصر انتخاب بدون فکر بود وبعدش هم نداشتن مهارت هردومون

اگر اشتباه نکنم تا اونجا که یادمه شوهرتون اوایل ازدواج دست بزن بسیار فجیعی داشت. (امیدوارم که اون اتفاقات در این سالهای اخیر دیگه تکرار نشده باشه) سوالم اینه که چه چیزی در همسرتون می دیدین که با چنین رفتاری به فکر جدایی ازش نیفتادین(چیزی که برای من شخصا بسیار عجیب بود)؟
    بله اینجوربود که الان دیگه نیست.نمیدونم خب سخت بودواسم قبول کنم اشتباه کردم.به فکرجدایی هم بودم که اینجاتوی تالاربارهنمایی ها منصرف شدم
    توی روحیه ام نیست رفتن ودرجا زدن.جنگیدن روبیشتردوست دارم وتقریبا الان راضی ام ازموندنم.

به عنوان یه اهواز نشین یه شناخت کلی در این شش سال حضورم در این شهر از مردمش بدست آوردم و اون اینکه خیلی قومیت گرایی در بین مردمش پررنگه. امیدوارم صادقانه بفرمایید که شما چقدر قومیت گرا هستین؟ شده به علت قومیت، کسی رو پیش از برخورد و آشنایی قضاوت کنین؟ به نظر شما دلیل این همه اختلافات بین قومیتها در اهواز چیه؟ چرا معمولا انقدر عربها و بختیاریها و شوشتری دزفولیها از هم متنفرن؟
    چه شناخت خوبی دارین!!پس اینجاهستین حواسم باشه یه وقت لو نرم!!
    به شخصه اصلا قومیت گرانیستم چون توی هرقومی خوب وبدهست وبه شخصه اینوبارها تجربه کردم وتاحالا هیچگونه قضاوتی ازقبل نداشتم.دوستان صمیمی من هم قوم من نیستن وبسیاربسیارباهم خوب وگرم بودیم وبااحترام خاصی.
    این مشکل ریشه ای هستش وازابتدا آجر روکج گذاشتن!!تعصب بیجا وهمچنین بی احترامی هایی که برخی ها انجام میدن این اختلاف روتشدید میکنه

از اختیاراتی که شوهرتون بهتون در زندگی میده راضی هستین؟ مثلا در حال حاضر اجازه خروج تنها از منزل رو دارین؟ اجازه قطع ارتباط با بعضی از بستگانش رو دارین؟ اجازه ادامه تحصیل رو دارین؟ (این رو اگر دوست داشتین پاسخ ندین، آیا حدسم درسته که همسرتون عرب هست و خودتون بختیاری؟)
    این سوال خیلی شخصی شد وازاونجا که شماهم درهمین نزدیکی هستین معذورم ازپاسخ البته که بچه های تالارمیدونن ازاختیاراتی که دارم ناراضی هستم.تنها بله اجازه دارم برم اما نه هرجا.من چهارسال دانشگاه روتنها میرفتم وبعضی وقتها هم باخودهمسرم.البته سخت گیرهستن امابابعضی جاها مشکل ندارن،بله اجازه ادامه تحصیل دارم اماخب خودم نمیخونم حتی اجازه کارکردن هم دارم البته تدی محیطی که همسرم راضی باشه اما بازهم خودم نمیخوام ودنبالش یه مدت رفتم وبیخیال شدم.فقط وفقط به خاطربچه ام.اون واسم اولویت اوله

از درامد شوهرتون راضی هستین؟ از اینکه در منزل پدریش زندگی میکنین راضی هستین؟ دوست داشتین ازشون فاصله بیشتری داشتین؟
    بله خداروشکرراضی ام.کلا قانع ام. بله شدیدا دوست دارم ازشون فاصله بگیرم تاچندوقت پیش همسرم حتی بهش فکرنمیکرد اماالان راضی شده وفقط باید شرایطش محیا بشه

یه سوال آسون: کیانپارس یا زیتون کارمندی یا کوروش یا باهنر یا پادادشهر یا گلستان یا امانیه؟ به کسی که از یه شهر دیگه بخواد بیاد در اهواز ساکن بشه کدوم محله رو برای سکونت پیشنهاد میکنین؟ چرا؟
    بدون شک امانیه،چون فوق العاده اون منطقه رودوست دارم.بافت خیابونها وساختمونهاش روخیلی میپسندم.کیانپارس وزیتون روپیشنهادنمیدم چون دوست ندارم بااینکه همه خودشون رومیکشن واسه اونجا
    گلستان وپاداد هم خوبه.
    ممنونم ازسوالهای خوبتون.خیلی دوست داشتم.مخصوصااینکه از اهوازشناخت داشتین
    سپاس فراوان
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

14. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), اثر راشومون (دوشنبه 27 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97), صبا_2009 (دوشنبه 27 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام پاییزه جون
    به به سلام صباجون

عذر تقصیر بابت تاخیر
    خواهش عزیزم.اصلا راضی به زحمت نبودم والا مجریگریت روازرنگ متنت شروع کردی هااا!!گفتی بزاررنگ نوشته هاش روهم عوض کنم.دقیقا مشخصه چه خوابی واسم دیدی

خب بریم سراغ سوالات: بریم عزیزم

1) به نظرت وقتی تو برخوردهای اول با کسی یه حس منفی نسبت بهش داریم باید به این حس بها داد یا ازش گذشت؟ نه تجربه ثابت کرده که نباید بها دادوکمی فرصت لازمه پس ازش میگذرم
    در چنین مواردی حس درونی خودت معمولا درست میگه یا اشتباه می کنه؟
    هردوموروبوده.بیشتردرست بوده

2) چطوری بفهمیم تعریف هایی که دیگران ازمون می کنند، با خود واقعی مون چقدر فاصله داره؟ در واقع سوالم اینه که چطور دید بیرونی و خود واقعی مون رو بهم نزدیک کنیم؟ اینکه چقدرفاصله داره واسه خودمون واضحه...گاهی وقتها طرف مقابل برداشت اشتباه میکنه واین تقصیرمانیست اماخب بهتره که توی روابطمون صادقانه رفتارکنیم وهرباربه یه شکل نباشیم.کلا شخصیت درونیمون ثابت باشه وهمه جا یک برخوردداشته باشیم.من خودم به شخصه اینجوری ام واهل تملق نیستم.

3) مرز اعتماد به نفس و خودشیفتگی کجاست؟
    به نظرم خودشیفتگی اعتمادبه نفس کاذبه که طرف دوست داره توانایی هاش روبه رخ بقیه بکشه نه اینکه خودش بهره ببره.درواقع اونی که اعتما به نفس داره واسه خودش مهمه امااونی که خودشیفته ست فکرمیکنه واسه بقیه شخصیت مهمیه.خودشیفتگی به دنبالش غروروحسادت داره اما اعتمادبه نفس دقیقا عکس این موضوع هستش

امتحان جامعه شناسی بود!!؟؟؟

4)اگر تو سن پایین ازدواج نکرده بودی، الان کجای زندگی بودی؟
    الان احتمالا مقطع تحصیلیم بالاترازاین بودوهمینطورکارهم میکردم.اماشاید این تجربه هارونمیداشتم وشاید هیچوقت درصدد اصلاح خودم برنمیومدم.شاید هم رشد شخصیتیم بیشتربود چون رشداجتماعی بیشتری داشتم

5) به نظرت پدر و مادرها حق دارن جوری زندگی کنند که بعدا بتونند بخاطر گذشت ها و فداکاری هاشون منتی سر فرزندشون داشته باشند؟ خودت راهکارت برای این موضوع در مورد فرزند(ان)ت به چه شکل هست؟
    نه واقعا این حق روندارن.خیلی بااین قضیه مشکل دارم چون روزانه باهاش مواجه هستم.بدون شک ازاین تجربه هااستفاده میکنم.فرزندام رومستقل بزرگ میکنم چه شخصیتی وچه اجتماعی وچه مالی

6) منظورت از امضات چیه؟ منظورمولانا که واضحه
    "عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر..."

تعریفت از عشق چیه؟ واقعا اون بخش هایی از زندگیت که عشق وجود نداشته رو حساب نمی کنی؟ عشق احساس لذت وسرخوشیه که توی لحظات حتی عادی نصیبت بشه. بله واقعا حسابشون نمیکنم.صباجان عشق ورزیدن رویادگرفتم.مخصوصا جدیدا.اگر کسی منودرک کنه ومتوجه بشه که چطورآدمی هستم مطمئنم ازبودن باهام لذت میبره فقط باید کسی باشه که همراهیم کنه.
    باورکن به همه چی دارم عشق میورزم.اصلا واسه همین حالم خوبه چون یادگرفتم دوست داشته باشم

7) من نفهمیدم از کی شدی کدبانوی همدردی؟ تاپیک خاصی رو باید برم مطالعه کنم؟ تو فامیل و خانواده هم از آشپزیت تعریف میشه؟
    هههی صباجاااان دست روی دلم نزار!!!چندباری گفتم آشپزیم خوبه دوستان فکر کردن من کدبانوام!!یه بارهم که سوتی دادم وایه خورشت قیمه این شد که داستان شد.نه عزیزم لازم نیست تاپیکی رومطالعه کنی یه باردستپختمو امتحان کنی خودت متوجه میشی مخصوصا قیمه رو بله تعریف میکن البته فقط فامیل شوهر...که فک کنم همین مهمه دیگه

8) چقدر از شبکه های اجتماعی (تلگرام،اینستاگرام و... ) استفاده می کنی؟ چرا؟ خیلی خیلی کم.فقط درحدارتباطهای خاص ،چون علاقه ندارم همشون به نظرم یکیه!!البته ازاینترنت زیاداستفاده میکنم.همدردی هم زیادمیام ولی اونایی که نوشتی نه.

9) چه تدابیری برای برخورد فرزندت در استفاده از تبلت، بازیهای کامپیوتری و بعدها شبکه های اجتماعی داری؟
    الان که کنترلش راحتتره.سرگرمش میکنم ونمیزارم گوشی دستش بگیره بعضی هاهم که بهش میدن ازشون میخوام که اینکارونکنن.درآینده سختترمیشه.امایه راهکارم اینه که خودم کمتراستفاده کنم تااون هم اینجوربشه.وهمینطورباصحبت وقانون گذاشتن دراین رابطه.والبته قصدم اینه که خیلی باهاش صمیمی بشم تابتونم همیشه درکنارش باشم وبهم اعتمادکنه

10) گفتی دوست داری فرزندت مستقل بار بیاد، میشه از راهکارات مثال بزنی؟
    راستش هنوزاونقدرجلونرفتم.اماخب بامسولیت دادن بهش حتی کوچیک میتونه توی این راه کمک کننده باشه.مثلا الان ازش میخوام اسباب بازیهاش روخودش جمع کنه.توی پهن کردن وجمع کردن سفره ازش میخوام کمکم کنه.قربونش بشم بااون دستهای کوچیکش بشقاب خودشو میبره ومیاره.توی لباس پهن کردن هم کمکم میکنه.حتی توی گردگیری کردن.ازش فیلم هم گرفتم فداش بشم.
    درآینده هم کارهای بزرگترکم کم ازش میخوام.

11) تا حالا به داشتن فرزند خوانده فکر کردی؟ چرا؟
    نه واقعا فکر نکردم.نمیدونم چرا.شاید چون این نعمت روخدابهم داده

12) به نظرت چی میشه که بعضی ها با داشتن فرزند بیولوژیکی باز هم به فکر داشتن فرزند خوانده هستند و چرا اکثرا بچه های مشکل دار (دچار بیماری) رو به عنوان فرزندخوانده انتخاب میکنند؟ خوش به حالشون که اینقدرخدابهشون عنایت داره.اونها دل بزرگی دارن وهمینطورایمانی قوی واعتقادی درست

13) اگر بفهمی فرزند خوانده پدر و مادرت هستی، میری دنبال پدر و مادر اصلیت؟ نه ابدا...عاشق پدرومادرمم

و اگر همسرت بفهمه که فرزندخوانده است برخوردت به چه شکل خواهد بود؟
    خودخواهیه اما خوشحال میشمچون واسه خودم گفتم نه!!!
    چه جالب پس به نتیجه میرسم که همسرمودرک نکردم.اون هم احتمالا همین پدرومادررومیپسنده ومن هم ازش میخوام که دنبال دلش بره

14) به کی میگی آدم موفق؟ چرا؟
    به تو!!چون تونستی دمای این صندلی روبالاببری
    ازشوخی گذشته به کسی که ازالان وزمان حالش راضی باشه. چون متوجه هست که موفقیت صرفا رسیدن به اون هدفی که میخواسته نیست.شایدیکی به هدفش نرسه وراضی ترباشه

مثال میزنم: مثالهاتوندیدم جواب رونوشتم حالا مثالهاروهم میخونم
    الف)کسی که تو یه خانواده نرمال و حامی به دنیا اومده، بدون مشکلات جسمی و روحی خاص، و با ظاهر و امکانات و هوش و استعداد متوسط، که تو به رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شده و بعدها بواسطه موقعیت نرمال، ظاهر خوب و جایگاه اجتماعی خوبش، ازدواج موفقی داشته و بچه هایی به مراتب بهتر از خودش تربیت کرده؟

ب) کسی که تو یه خانواده مشکلدار که نه تنها حامی نیستند بلکه نیاز به حمایت هم دارند، به دنیا اومده، یه سری مشکلات (شاید جسمی، شاید روحی، شاید توی ظاهرش) بهش به ارث رسیده، تو قبولی دانشگاهش دچار مشکل شده، موقعیت های ازدواج کمتری داشته و همه در سطح خانوادش و شاید پایین تر و حتی ممکنه ازدواجش منجر به طلاق شده باشه ولی حالا یه شغل آبرومند داره و تمام تلاشش رو میکنه که پدر یا مادر خوبی برای فرزندانش باشه و شکست های گذشته ش رو جبران کنه.

توی مثال خودت دومی موفقه!چون باوجوداین همه مشکل تونست حداقل جایگاه اجتماعی خوبی به دست بیاره
    اون اولی زیادنجنگید وشرایطش اون روبه جاهای خوب رسوند

15) به نظرت چطور میشه تو جامعه فرهنگ سازی کرد که به آدم ها بر اساس داشته های مادیشون احترام نگذاریم؟ ازهمون سنین پایین توی مدارس معلم ها نباید بین کسی که لباس وکیف ودفترتمیزتری دارن بیشترتوجه کنن وهمه دریه سطح باشن به چشمش.احترام گذاشتن ها براین اساس نباشه توی اقوام وحتی توی کوچه وخیابونتو تربیت فرزند(ان)ت به این مساله فکر کردی؟ چی میخوای بهشون یاد بدی؟ خداروشکر هستن ازما ضعیفتروازماقویترکه باهم خوب ودریک سطح رفتارمیکنیم پس بچه هام هم ازخودم یادمیگیرم.نمیگم همسرم چون اونها این مسئله رواصلا رعایت نمیکنن وتربیتشون طوردیگه ای هست که من بااین قضیه مشکل دارم وبارها بحث کردم باهمسرم نظرمنوقبول داره اماگاهی برمیگرده به اصل تربیتش

16) به نظرت رسالت یک زن تو جامعه امروز ما چیه؟
    شدیدا به این اعتقاددارم که رسالتش تربیت فرزندخوب وسالم نگه داشتن بنیان خانواده ست.ببین اون موقع مادرها فقط به فکرخانواده وبچه هابودن که اوضاع الان شده این اگه بخوان تغییرسبک بدن دیگه چه شود.اماالان چون آگاهی ها بیستدشده من فکرمیکنم نسل های بعدی بهترازاین باشن

سوالام بیشتر از 10 تا شد چون ناسلامتی مجری بودم
    بله بله شماحق داری.سوالای کنکوراینقدرمخ منونسوزوند!!

ممنونم از وقتی که می گذاری بابت جوابهایی که به غایت کامل خواهد بود
    واقعا ازت ممنونم که باوجود مشغله زیاد توی صندلی داغم شرکت کردی واین وظیفه خطیر روبه نحودرست انجام دادی.
    سپاس فراوان دوست عزیزم

دوستان خیالتون راحت نسوخته ازاینجا نرفتم.اجازه هست ازروی صندلی بلندشم؟؟

ممنونم ازهمه دوستانی که درصندلی داغ بنده شرکت کردن.تجربه خیلی خیلی خوبی بود.باتشکر
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

16. 5 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), tavalode arezoo (سه شنبه 28 فروردین 97), بی نهایت (سه شنبه 28 فروردین 97), عشق آفرین (سه شنبه 28 فروردین 97), صبا_2009 (دوشنبه 27 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    عشق آفرین عزیز و ومحبوب تالار همدردی.سلام.
    فکر کنم صندلی داغی در انتظار شماست. چرا که خیلی دوست داشتنی و یکی از خاص ترین چهره های تالار هستید.
    مفتخر هستم اعلام کنم مجری سرکار خانم، بنده هستم.
    راه برای سوزاندن و بالا بردن درجه حرارت صندلی شما بسیار زیاد است تمام تلاشم رو می کنم که از پتانسیل های موجود استفاده حداکثر در به چالش کشیدن عشق آفرین عزیزم داشته باشم.
    آماده ای عزیز جان؟
    بفرمایید که؛

1 . با توجه به رشته تحصیلی موسیقی و پیشه احتمالی شما موزیسین، چقدر به محدودیت هایی که دین اسلام در این باب برای خانم ها قرار داده معتقد هستید؟
    به عنوان مثال تک خوانی در مقابل آقایان.
    آیا التزامی به رعایت دارید؟

2.شما تجربه دیستونی موزیسین ها را داشتید؟ اگر بله شرح کامل همراه با فالت ها. عجب صحنه هایی می توانسته باشه. اگر خودتان نداشتید از دوستان چطور؟

3.یکی از مهم ترین فاکتورهایی که یک موزیسین باید در آن قوی باشه خیالپردازیه. به گونه ای که مشخصه بارز موزیسین های معروف این هست که انگار در دنیایی دیگر زندگی می کنند، چگونه یک موزیسین می تونه این تعادل را در زندگیش ایجاد کنه و مراقب باشه مرز بین دنیای واقعی و خیال را گم نکنه؟ و همچنان در کارش بهترین باشه؟

4.چه سبکی از موسیقی را دنبال می کنید؟ و سازهایی که در نواختن آنها مهارت دارید کدام هستند؟ چه سازی با دل شما کوک می شود؟

5. یک قطعه مورد علاقه که خودتان آن را ساخته آید و نواختید را به دوستان همدردی هدیه می کنید؟

6. بهترین و مانده گار ترین تجربه شما در صعود چه بوده؟ عامل چه کسی بود؟

7.یه سوال خصوصی، در گوشی، عشق آفرین جان می گم غذا یا هر چیزی می خوری ظرفش را می ذاری توی سینک و نمی شوری؟

یک خورده خودتو گرم کن باز هم می یام گلم. قول می دم.
    ویرایش توسط بی نهایت : سه شنبه 28 فروردین 97 در ساعت 08:35

18. 4 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), paiize (سه شنبه 28 فروردین 97), نیکیا (سه شنبه 28 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام عشق آفرین جان،عجب اسم قشنگی داری
    من دلم میخواد شمافقط بنویسی ومالذت ببریم

1.رمز قوی بودن اراده ات چیه؟تمرین خاصی واسه تقویتش انجام دادی یا ذاتیه؟

2.خدارو چطورمیبینی؟نه اینکه تعریفش کنی منظورم اینه دیدگاهت نسبت به وجودخدا چیه؟چطور وجودش رو به خودت ثابت کردی؟

3.به نظرت معادی وجود داره؟یافقط تلنگر وگوشزدی هست که خدابه ماداده واسه اینکه حواسمون روجمع کنیم؟

4.به بعداز قیامت فکر کردی؟به نظرت چی میشه؟چقدر قراره بعد ازقیامت توی بهشت وجهنم اخروی بمونیم؟

5.تاحالا به این فکر کردی که بعدازما چه کسانی روی زمین میان؟اصلا کسی میاد؟

6.سوالهام همه اعتقادی شد ببخشید امااینم بگو دیگه آخریشه!به نظرت چراخدا دستورداده که نمازبخونیم به این شکل؟چرایه فرمانی نداد که همه مجبوربشن لحظه لحظه درحال نمازباشن؟میدونم اینوگفته وازمون خواسته اما چرامثل نماز یک راهکار نداده؟

7.یکی ازدفعاتی که خیلی گریه کردی روواسمون بگو؟

8.رویاپردازیت چطوره؟ چشمهات روببند ویک رویای پرانرژی وعااالی روواسمون توی پنج خط بنویس تالذت ببریم.

9.تحصیلات آکادمیک داشتی واسه موسیقی؟به نظرخودت چقدرتوی این حرفه موفق بودی؟راضی هستی ازخودت؟

10.به نظرت درآینده چطورمادری میشی؟

11.مطالعاتت ازابتدا تاالان درچه زمینه هایی بوده؟چقدرمطالعه کردی؟
    به نظرم میاد بارعلمی ات زیاده،ذهنت خلاقه وپُر،آیامطالعه تاثیری گذاشته یاتجربه هایی که توی طول زندگی داشتی باعث شده اینجورباشی.

ممنونم ازپاسخگوییت عزیزم
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

20. 5 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), نیکیا (سه شنبه 28 فروردین 97), بی نهایت (سه شنبه 28 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (سه شنبه 28 فروردین 97)

صفحه 24 از 32 نخستنخست ... 414151617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)