سلام بشما
مطالبی که به ذهنم میرسه براتون مینویسم پس انتظار دارم خیلی واقع بین و منطقی این مطالب رو تحلیل کنین.
ازدواج
یکی از مهم ترین تصمیم هایی هست که هر فردی در زندگیش میگیره. برای ازدواج چهارچوب خاصی وجود داره. اینکه من عاشق یکی بشم اونم بدون شناخت کامل و در نظر گرفتن بسیاری از معیارها که یک فرد رو میتونه برای ازدواج مناسب جلوه بده، کافی نیست.
دوست داشتن و عشق واقعی تنها زمانی بوجود میاد که دو طرف از هم به شناخت کاملی برسن. هم رو درک کنن و دو دنیای متفاوت و رفتارها و گفتارهای متناقض نداشته باشن.
برای ازدواج همونطور که عرض کردم جهارچوب خاصی هست.. اینطور نیست من از فلانی خوشم بیاد با اکیپمون ببریمش تفریح یا از طریق دوستامون دهان به دهان بچرخونیم به گوشش برسه یا ....
شما اولین اشتباهتون برای ازدواج همینه. اگر دختری رو مناسب میبینین به والدینتون اطلاع بدین تا اونها تماس برقرار کنن و خانواده ی اون دختر در جریان قرار بگیرن. بعد از تماس خانواده ها با شخص مورد نظر صحبت کنین. از ظاهر تا باطن رو بسنجین . خانواده رو در نظر بگیرین و بعد وارد مراحل بعدی بشین.
من در صحبت شما معیار خاصی ندیدم جز اینکه دوستش دارین! خب این بنظر شما کافی هست؟ پس اخلاق، رفتار، اعتقادات و بسیاری از موارد دیگر چه؟!
دیگری را دوست دارد
ببینین وقتی بشما میگن فلانی شخصی دیگر را دوست دارد یعنی اینکه ورود به رابطه با اون فرد بشدت اشتباه هست. حتی بعد از بهم خوردن روابط عاطفی مدت زیادی زمان نیاز هست تا اون فرد خودشو پیدا کنه . چطور میتونه وقتی حواسش پیش دیگری هست با شما وارد رابطه بشه؟ آیا شما انتظار دارین نفر سوم یا چندم روابط باشین ؟
رفت و آمدهای نادرست
فرمودین خانم گفتن دوست نمیشن و از دوستی بیزارن و سر سنگینن.
این چطور غروری هست که با اکیپی که در اون پسران حضور دارن بیرون میرن و ترس از دیده شدن یا مورد قضاوت قرار گرفتن ندارن؟ آدمهای مغرور و سرسنگین اینطور نیستن.
حرفها و رفتارهای متناقض
این خانم صحبت هاشون با هم نمیخونه . اگر نمیخوان پس قطع کنن این ارتباطو اونم کامل . نه جزوه ، نه صحبت ، نه بیرون رفتن! اگر میخوان پس یکبار بهتون بگن با خانوادش تماس بگیرین، به از پنهان کاریه!
از طرفی من فکر میکنم شما در حال هدر دادن روزهای طلایی عمر و جوانی خودتون هستین. روزهایی که میشه به دختری معقول تر و با ویژگی های بهتر فکر کرد، به تلاش و کار برای آینده.









علاقه مندی ها (Bookmarks)