به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 خرداد 97 [ 11:33]
    سطح
    2
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    2
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sahar.66 نمایش پست ها
    سلام بشما

1
    نگرانی درباره ی همسرتون بی مورد هست. کسی رو به جرم گناه نکرده بازخواست نکنین. اینکه درباره ی این موضوع صحبت کنین و به دعوا کشیده بشه برای شما عواقب خطرناکی داره.
    اگر بخوام خطرناک ترینش رو بگم این هست که به همسرتون مدام تلقین میکنین تو واقعا زیبایی، تو در دید مردم هستی، تو فلانی و ... باعث میشه ایشون کم کم تغییر کنن و این تلقین ها باعث دوریشون بشه.
    پس حساسیت نشون ندین و اتفاقا روی خودتون کار کنین و ویژگی های خوب خودتون رو پر رنگ تر کنین .به خودتون اهمیت بدین.

2
    علت های دیگر دعوای شما چی هست؟

3
    اگر قبل از ازدواج بهتون گفتن پس ما نمیتونیم ایشون رو سرزنش کنیم بلکه اشتباه شماست که سهل انگاری کردین و قضیه اشتغال رو سرسری گرفتین. پس سعی کنین جوری موضوع رو حل کنین که حرف ایشان رو زیر پا نگذارین... ابتدای زندگی و این مشکلات موجب میشه کم کم دو نفر از هم فاصله بگیرن و شخص سوم هایی که برای زندگی مشترکتون و مسایلتون نظر میدن باعث بشن اتفاقی بیافته که خوشایند نباشه.

هر موضوعی با تبادل نظر و احترام و البته مهر قابل حل هست.

سلام
    بعضی از دعواهای ما بخاطر یه رفتاراییه که اون داره من خوشم نمیاد. من سیگار وقلیون نمیکشم ولی به شوهرم سخت نمیگیرم .با خودم میگم مرد هست بهش فشار نیارم. ولی نه دیگه اینکه با همکار خانم که میدونم اون خانم هم از شوهرم خوشش میاد بیرون از شرکت بایستند و سیگار بکشن. به همسرم میگم من سیگار بکشم تو چه برخوردی میکنی؟ میگه بیخودمیکنی .میگم اگه با یکی از همکارهای مرد بایستم سیگار بکشم چکارمیکنی؟ میگه اونوقت کله تو میکنم. میگم خوب تو چرا می ایستی با اون همکار خانم سیگار میکشید من بدم میاد.
    چندروز رعایت کرد دوباره اون خانم اومد بهش گفت بریم سیگاربکشیم؟ رفتند بیرون از شرکت چنددقیقه سیگار کشیدند و برگشتند.
    منم به مدیریت گفتم بیرون از شرکت شده بساط لهو و لعب . شوهرم بعد فهمید عصبانی شد و دعوای بد کردیم که گفتم اینقدر سر من داد زد که حالم بد شد و فردایش سرکار نرفتم.
    من و همسرم از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب توی شرکت کار میکنیم.خستگی کار و شلوغ بودن شهر و رفتارهای همکاران همه تاثیر روی رفتارهای ما میگذاره.خانوادم اینجا نیستند و فعلا من و خواهرم با هم زندگی میکنیم و دوری پدرومادر و همه چیز باعث میشه زود ناراحت بشم.
    سرکار هستیم احترام همسرمو سعی میکنم نگه دارم خیلی به هم کمک کردیم. حتی وقتی چک حقوقی برای ما مینویسند چون شریک هستیم بیشتر اوقات میگم به اسم اون بنویسند و با اینکه توی حساب تقسیم میشه ولی میخوام غرور مردونش حفظ بشه.
    هیچوقت هیچی رو به رخش نکشیدم با این حال میپرسم چرا میگی بعد ازدواج من سرکار نرم؟ میگه غیرتم اجازه نمیده بین پنجاه تا مرد کار کنی. میگم مگه چیزی دیدی؟ میگه اگه چیزی دیده بودم نگاهت هم نمیکردم که بخواهم با تو ازدواج کنم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه 123 نمایش پست ها
    سلام
    به نظرمن قبل از شروع زندگی زیر یه سقف سعی کنید روی مسائلی که تفاهم ندارید مثل سر کار رفتن شما، حتما به تفاهم برسید. چون همین موضوعات بعدها دردسرساز میشه.
    در مورد کنترل و مدیریت هیجانات خودتون هم تا دیر نشده شروع کنید به آموختن مهارتهای ارتباطی و کلامی. در این سایت مقالات و تاپیک های بسیار بسیار مفیدی وجود داره. توصیه می کنم حتما هر روز وقت بذارید و مطالبی رو که به دردتون میخوره مطالعه کنید.
    متاسفانه بیشتر افراد ، قبل از ازدواج آموزش های لازم رو برای ارتباط و نحوه حل مشکلات حساس زناشویی یاد نمی گیرند و بعد از چند سال وقتی که همین بی مهارتی ها باعث مشکلات غیرقابل حل میشه شروع بع مهارت آموزی می کنند که ممکنه خیلی دیر شده باشه.
    امیدوارم شما زودتر دست بکار بشید و قبل از اینکه رسما عروسی کنید به یه ثبات خوب برسید.
    سلام
    بله بعضی از مهارت های رفتاری رو نمیدونم اگز هم میدونستم اینقدر سرگرم کار شدم از صبح تا شب که فراموشم شده. خیلی خسته میشم و از طرفی واقعا به پول و درآمد کارم نیاز دارم.
    ویرایش توسط لیا : چهارشنبه 12 اردیبهشت 97 در ساعت 00:04

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)