ببینید قبلتر هم گفتم که کار شما از نظر منطق صرف اشتباه نبوده اما واقعا حس بدی میده.
ببینید همسر من لیوان شستن که هیچی، حتی برای برداشتن کنترل از اون ور مبلی که روش نشسته منو صدا میزنه! میدونید چطوری؟ میگه آیدا یه دقیقه بیا پیشم. بعد که رفتم نشستم میگه عزیزم اون کنترلم از اون طرفت میدی... این نحوه رفتار رو تعمیم بدید به تمام کارهای دیگهای که میکنه.
اگه همینجوری بگه بیا اونو بده؛ حداقل کاری که میکنم اینه که بهش چشم غره برم و دفعه بعد که صدام زد بگم اگه کنترل رو میخوای خودت بردار. چه برسه به اینکه یه لیست بزاره جلوم که توش آوردن کنترل در شرح وظایفم باشه!
شاید راحت نباشه به این حد از بازی کردن با کلمات برسید اما حداقل میتونید لیست دست خانمتون ندید.
یه کمی زیبایی کاری که میکنید رو در نظر بگیرید. اگه خانمتون زیاد توی اینستا میچرخه به کارش توجه نشون بدید. فعالیتش رو دنبال کنید. در موردش باهاش شوخی کنید. اینکه بگید من مخالفم پس انجامش نده؛ لج آدم رو در میاره.
عملا میخواید تمام سرگرمیهاش رو یکجا کنار بزاره. خیلی سخته. چرا یه جایگزین بهش نمیدید؟
مثلا ازش بخواید غذای مورد علاقتون رو براتون بپزه یا بگید دوست دارم فلان غذا رو(که ترجیحا بلد نیست و باید یاد بگیره) با دستپخت تو بخورم. اگه هنری داره بخواید یه چیزی برای شما درست کنه؛ یه تابلو نقاشی، کیف چرم، شال. با هم حرف بزنید در مورد مهارتهایی که همیشه دوست داشتید و اگه به موردی اشاره کرد؛ دوره اون کلاس رو در یک آموزشگاه مناسب بهش کادو بدید و تشویقش کنید توش پیشرفت کنه... البته این کارها رو با ملایمت و علاقه انجام بدید نه مثل یه حکم نظامی جدید.
زنها چندین برابر مردها قدرت تغییر و سازگاری با شرایط رو دارن به شرطی که از راه درستش پیش برید. شما اگه یه شب هر یک ساعت یکبار خانمتون رو بیدار کنید احتمالا فردا بدترین روز برای هردوی شماست؛ اما میبینید که همین زن با اومدن بچه چقدر راحت و صبور ماهها و حتی سالها اینکارو میکنه و لبخندش هم محو نمیشه. شما اگر صدتا آیین نامه برای انجامش بنویسید فایدهای نداره و در نهایت دشمن شما میشه اما یه نوزاد ناتوان به راحتی این تغییر رو ایجاد میکنه چون راهش رو بلده.
تن دادن به قوانینی که شما میخواید با تهیه کتابچه راهنما ممکن نیست. باید صبر و درایت و البته عشق زیاد داشته باشید تا همه چیز در کوتاهترین زمان به شکلی که میخواید در بیاد.
نمیدونم بعد از این همه توضیح تونستم منظورم رو برسونم یا نه. شما سریعترین و صریحترین راه رو در پیش میگیرید که متاسفانه معمولا به مقصد نمیرسه. کمی در زندگی انعطاف و پیچ و تاب داشته باشید و همه چیز رو همونطور که "باید" باشه نخواید. کمی کشمکش و لطافت لازمه هر زندگیه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)