نه به هیچ وجه تمسخر نکردم. مرادم بر این بود ک حتی اگر امسال نشی سال بعد و بعد و بعد تا اخر بیاریش. هرچند ک باید ب تلاشت نگاه کنی و روز کنکور و اینکه بعد کنکور از سر جلسه بلند شدی از خودت راضی باشی ک تلاشت رو توی طول این مدت کردی. کلا ب بعد کنکور فکر نکن.(اگر خواستی بعدا مثال میارم ک چرا نباید فکر کنی , واسه اون موقع همون موقع تصمیم بگیر)
نکته2: پسر خوب پزشکی رو چه توی زابل بخونی چ توی بهشتی چ شیراز همه درسا یکیه چه از لحاظ قانون چ از لحاظ عقلانی , مجبورن بخاطر جون مردم هم که شده همه جا با شدم بالا آموزش بدن هرچند ک امکانات یقینا توی یاسوج با اصفهان متفاوته پس اینکه بگی من حتما فلان دانشگاه رو میخوام برم ههر چند فکر خوبیه ولی بشرطی که محرک باشه برات نه اینکه تخریب روحیه ت کنه. مهم تلاشی ک میکنی حالا واسه اون دانشگاه بخون هیچ ایرادی نداره ولی بودن ادمایی ک با درصد بالای 6 درس بقیه به هدف پزشکی رسیدن... خلاصه اینکه به تلاشت ادامه بده شد چ بهتر نشد ی دانشگاه پایین تر ;)
نکته ریاضی : ببین فرقی نداره دینی سخت باشه واسه همه سخته ریاضی هم از این قاعده مستثنا نیست اگر سخت باشه واسه همه سخته . اما اینکه میگی میترسی ازشون بخاطر اعتماد ب نفست هست. قوی باش با خودت بگو "هه این سوال گلابی میخواد واسه من شاخ بشه ولی نمیدونه که قراره مثل اب خوردن بخورمش و واسم بشه انرژی با ک رقبا رو از دور خارج کنم" با اینجور کلکا ذهن خودآگاهت رو ب سمت درست سوق بده و خب باید استراتژی حل هم داشته باشی. مطمعنا طراح کنکور سوال رو #قابل حل# طراحی کرده ولی باید توجهت به مدیریت زمان باشه و واسه مدیریت زمان باید سوال رو تشخیص بدی و بفهمی ک چی میخواد مثلا تعداد احتمال فلان حالت رو میخواد خوب این از چ راهی حل بشه بهتره خب این پروسه فقط با تمرین زیاد و چه بهتر ک خود سوالات کنکور سراسری باشه به دست میاد . مخلص کلام وقتی سوال رو شناختی @درد پاسخش @درمونش میاد توی ذهنت و اون موقع تصمیم میگیری تا ته تهش بری و ب ج برسی یا نه
تکنیک: تا جایی ک امکان داره از گزینه ها استفاده کن گاهی اوقات با یه جا گذاری ساده میشه ب پاسخ صحیح رسید و دومی هم ک حذف گزینه است ک کلا توی اکثر انوع سوال 4 گزینه ای بجز سوالات هوش کارامده.
کلام اخر اینکه ترست با توجه به اینکه ضعف علمی توی ریاضی نداری الکیه.
پرواز کن ;)

علاقه مندی ها (Bookmarks)