سلام خدمتتون
برای پیگیری موضوع عموی خودتون نیاز به وکیل دارین که وکیل هم پول میخواد . از طرفی پیگیری باعث میشه شما و عمو در برابر هم قرار بگیرین و پدرتون نگران چنین قضیه ای هستن.
برای اینکه حقوق خودتونو مطالبه کنین باید اول قوی و قدرتمند بشین و بعد با دم شیر بازی کنین.
عموی شما موقعیتی دارن که براحتی میتونن چند نفر رو بخرن و آزاد کنن پس هشیار باشین. پدرتون اینجا هوشیاری بخرج میدن.
با کتاب نوشتن کسی موفق نشده ... شما باید توی دانشگاهتون از علمی که دارین بچه ها رو کمک کنین و در قبالش مبلغی دریافت کنین.
بیرون هم میتونین هر شغل شریفی رو داشته باشین. کار برای مرد هیچ عیبی نداره. ببینین چه کاری میشه کرد.
حتی شد ماسک بزنین و توی چهار تا خیابون دورتر از محل زندگیتون چند تا شال بریزین رو دستمال و بفروشین. بهترین سرمایه داران دنیا از همین کم شروع کردن.
توی دانشگاهتون از طریق رفقا دوستی پیدا کنین که فارغ التحصیل رشته ی حقوق باشه و سؤالاتی ازش بپرسین.
اما من این امید رو بهتون میدم که شما آینده داربن... آدمهای زیادی در این مملکت هستن که همون یک میلیون رو میگیرن. زندگی سخت هست اما اراده شما برای تغییر سخت تر.
من نظرم اینه یکم کار کنین و پسنداز داشته باشین. هر کاری ... منتظر اینکه من چه رشته ای خوندم و فلان نباشین. فعلا باید قدرت بگیرین.
در ضمن محدودیت سه پست هست میتونین چند ساعتی صبر کنین و سپس پاسخ ما رو بدین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)