سلام دوستان
حرفتون درسته ایشون فقط میخواد به من فشار بیاره برگردم و نرمال نیست و تعادل رفتاری نداره الانم هیچیش نیست و توبه فقط اوضاعش خیلی بهم ربختس چون کارشم درست نشده
ولی باید بفکرخودم باشم و محکم تر باشم تا نبازم
تمام سعیم رو میکنم بشم روناک محکمی که اشیر احساسش نیست
الان زندگی خوبی دارم خداروشکر خانوادمم تو ازادیم راحتم گذاشتن و هرروز حساسیتشون کمتر میشه خدایاااا شکرت خیلی ارااامش دارم خیلی خوبه حالم فقط گاهی از روی عادت یا وابستگی نمیدونم اسمش چیه دلتنگی خفم میکنه و فقط با اشک و تنهایی اروم میشم که میدونم طبیعیه و خوب میشم و موقته
خداروشکر با وجود تمام مشکلات سعی میکنم شریع به هر طریقی اروم میشم حال خودمو خوب کنم و نزارم به مدت طولانی تو خودم باشم اجازه نمیدم افسرده بشم همه بهم میگن از وقتی اومدی خوشکلتر شدی و سر حال تر وشاداب تری خودمم عکسامو که مقایسه میکنم میفهمم درست میگن و چون اونجا ارامش نداشتم اینجور بوده.دوستان من خیلی دوسش دارم خیلیییی شبی و لحظه ای نیست بفکرم نیاد نمیتونم منکرش بشم که جقدرررر دوسش دارم و دلتنگشم و دلم میخوادش دوس داشتم کنارش باشم ولی با شرایط خوب نه اینجوری اما تو این مدت و سالها همش با احساس رفتم جلو میخوام دیگه قوه عقلم رو بکار بندازم و کمتر اسیر احساسم بشم اشکال نداره گریه میکنم حالم بد میشه عصبی میشم پرخاشگر میشم ولی میگذره نمیمیرم که فک میکنم عزیزمو از دست دادم واسه همیشه بیشتر از این نیست که ولی راحت میشم و ایندمو میسازم.....
الان از زندگی و ارامشی که دارم راضیم حداقلش اینه کسی تحقیرم نمیکنه و امرونهی نمیشم و تهمتی بهم زده نمیشه و زیر سوال نمیرم که فقط بخواد ازم سو استفاده بشه و مثل زنای خیابون باهام برخورد بشه
خداروشکر که خدا راه درست رو جلوی پام گذاشته و داره کمکم میکنه امیدوارم همه چی اونطور که بصلاحمه به خوبی و خوشی حل بشه
از شما دوستای گلمم یک دنیا ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)