سلام بهاره جان میشه جریانش رو مختصر بگید یا اینکه بگید کجا میتونم ببینم برنامشو؟؟من اصلا تی وی نگاه نمیکنم بیشتر مطالعه میکنم
اقای یه دوست عزیز اصلا بصرفه نیست زحتمش خیلی زیاده و مردم شهرستان ما پول جای این چیزا نمیدن یا اگه بخوان بدن هزار جور ادا در میارن و زیر قیمت میخوان ببرن
من دنبال یه کار خوب هستم که از خونه هم برم بیرون و تو اجتماع باشم واسه روحیمم بهتره و استقلال مالی پیدا میکنم
یه کار تو دفتر بیمه از طریق همکار خواهرم پیدا شد ولی حقوقش خیلی کم بود و همش میرفت واسه کرایه
دوستان همسر من فک میکنه من برمیگردم مدام پیامای عاشقانه و اهنگ میفرسته منم جواب نمیدم اصلا انگار ن انگار من قهرم میگه واسم عکس از خودت بفرست دیگه یکبار بهش گفتم فک کردی من دوست دخترتم یا من و تو دوتا عاشق دلباخته ایم که از هم دورمون کردن؟؟دیگه به من پیام نده که بازم میفرسته و منم جواب نمیدم امشب هم زنگ زد چندیدن بار جوابشو ندادم
تصمیمم رو گرفتم من واقعا با ایشون اینده جالبی ندارم و به این باور رسیدم که میتونم موقعیت های بهتر و آینده روشن تری داشته باشم اخه دلم نمیخواد اسیر احساسم بشم و بخاطر اینکه اون دوستم داره یا دلم میسوزه و طلاق نگیرم و....عمر و جوونیمو هدر بدم همش میگم منم حق زندگی دارم یه زندگی عالی تر و بهتر و سالم بنظرتون اشتباه میکنم؟؟یا اینکه زود تصمیم گرفتم؟؟امشب عکس واسم فرستاد از خودش که خیلی چاق شده بود فهمیدم بازم ترک کرده ولی دیگه گول نمیخورم چون اونسریم یه دوره ترک کرد و دوباره برگشت اصلا دوس ندارم بی گدار به آب بزنم و تصمیم غلطی بگیرم چون بعدها در برابر آینده شخص دیگه هم مسئولم....

علاقه مندی ها (Bookmarks)