«7»
سلام دوستان بهتر از گلم
سلامی ویژه به سحر جان دوست عزیز و مهربانم
خیلی ممنونم عزیز دلم که به یادم هستی ..خیلی برام با ارزشه
اتفاقا چندین بار میخواستم بیام تو این تاپیک و بنویسم ..ولی با خودم گفتم آخه با نوشتن تو این تاپیک چه باری از روی دوش من برداشته میشه ..من نه از طریق نوشتن و حتی گاهی از طریق صحبت کردن هم آروم نمیشم ... یه سری چیزا هست که فقط و فقط و فقط بدست خدا حل میشه و اون هست که همه چیز بدست اونه و من اینو با تمام وجودم حس کردم.
سلام عزیز دل من، دیدم چقدر وقتی خواهرت نبود گفتی این خواهر من کجاست عیب نداره عروسیت تلافی میکنم نمیام. پاتختی ام میمونه ته جیبم. 
عزیز دل دلتو بسپار دست خدا... مداومت بر دعا..، دعای نادعلی و زیارت عاشورا بخون.

ترنم عشق
سلام سحر جان
من دورا دور الهه رو میشناسم و پست شون کاملا واضح بود که طنز بود کلا این دختره طنازه :)
احساس کردم دلخور شدی یه پستی اقای مدیر بابت زودرنجی براتون نوشتن یادته!؟
این گل ها رو برای شما آوردم نازنین دلم
سلام عزیز دل
ما دلمون تنگ شیشه ای آفریده شده... که اینو میسپاریم بخدا نشکنه.
شما عزیز منی ترنم مهربانم ممنون

سرشار
خانم سحر ممنون که هستین . حضور شما واسه این تالار غنیمته . راهنمایی هاتون به دوستان خیلی دل گرم کننده است .
آقای سرشار من از شما سپاس گزارم که بسیار با شخصیت و محترمین و این بودن در کنار دوستانی مثل شما با ارزشه. ممنون از محبتتون
الهه زیبایی
این خدا ببخشه...یعنی خدا ب زمین گرم بزنتت؟؟؟؟؟!!!!!!
الهی الهه بمیره که دیشب ناراحتت کرده.......خب ببخشید....معذرت می خوام بچه ها هر کی از من ناراحتی حلالم کنه... شما خانومی من بدم...بده بد.....خیلی بد
.
.
.
.
.
ببخشید دیگه.....بخشیدی الان ؟؟؟
به به الهه خانم ... خب که من همش میام نه آقا جون کی گفته بخشیدم؟ اگر من امروز اینجام برای اینه اسم بلیط جام جهانی روسیه اومد وسط...
خب بالاخره مال دنیا چیزی نیست ازش بگذری.
البته من یه فکری دارم حالا که آقای باغبان اسم بلیط آوردن.. دو تا بلیط بگیرن و من و شما بریم بسوی جام جهانی. تو راه با هم اختلافاتمونو حل میکنیم قول میدم کشته ندیم. میریم یکمی سوغاتی ام میخریم و میایم.
ترنم عشق
سحرجان شما خیلی پست های خوبی میذارید و خیلی هم مهربونید و دوست داشتنی! دلخور نباشید عزیز جان
تو لطف داری ترنم مهربانم... سپاس گزارم
باغبان
سلام خانم الهه زیبایی ها ،،
با توجه به مواردی که برای من و خانم سحر 66 نوشتید ،،احتمال زیاد دچار عقوبت الهی میشوید
به نظرم برای جبران ،،، بلیط مسابقات جام جهانی فوتبال ( روسیه ) برای ما تهیه کنید
یا اینکه به بچه های همدردی افطاری بدید ،،ثواب هم تازه داره :)
از ما گفتن بود .
آقای باغبان خیلی متشکرم که بلیط جام جهانی رو تقبل کردین
(الکی مثلا من ندیدم) آقای باغبان یه بلیطم برای الهه بگیرین من تنها برم تا نزدیک قطب شمال چیکار...؟
راستی افطاری کجا میدن باور کنین من جا ندارم ولی ظرف میارم میبرم فقط آدرسو بدین... قابلمه بزرگ بیارم تک خوری کار خوبی نیست.
الهه زیبایی
جدی گفتم بگید چی کار کنم؟
هیچی بیا منو ببوس یه هدیه ناقابل (سکه بهارآزادی) بده تا منم ببوسمت
و ی خواهش از همه دارم که دسته جمعی بیایید براش پیام بزارید که برگرده......اگه بخوادم من میرم
دست جمعی بگین سحر دوستت داریم ... نه کجا بری چمدونو آماده کن در راه جام جهانی روسیه هستیم.. با خودت اون قابلمه هم بیار، بالش منم بیار من فقط سرمو رو بالش خودم بذارم خوابم میبره.. آلوچه هم بیار برای تو راه. قول سوغاتم به کسی نده همین چهار تا از این جوربا میخریم کادو میکنیم میدم.. میگیم نخش روسی هست
الهه
علاقه مندی ها (Bookmarks)