به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 مرداد 98 [ 11:49]
    سطح
    18
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 86 در 38 پست

Array
    به چهره نیست دوست عزیز. به نظرم شما چندتا شکست عشقی داشتی که اینجوری سرخورده به نظر میای.

شما اگه به قول معروف بلد باشی چجوری مخ بزنی زشتترین قیافه رو هم داشته باشی به نظر جذاب میای.

از روی دو سه تا جمله ای که اینجا گفتی من میفهمم مشکل شما چیه. ببخشید یکم رک میگم شما از یه طرف پر از انرژی منفی هستی و از طرفی یکم خودبزرگ بین. این دوتا قضیه رو تو خودت حل کن و بعد استارت بزن ببین چقدر داستان برات عوض میشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط scarface نمایش پست ها
    به نظر من تکلیفش اینه که تو همه ی مواردی که فکر میکنه ضعف داره خودش رو تقویت کنه. اگه ظاهرش خوب نیست سعی کنه اصلاحش کنه. تناسب اندام و لباس به روز و شیک تا حد زیادی کمک میکنه و اصلا مهم تر هم هست. فیس بردلی کوپر و اسکارت جوهانسن داشته باشی ولی شکمت آویزون باشه به چه درد میخوره؟
    اصلا خودتون تو برخورد اول با آدما اینو احساس میکنین. ملاقات با یه آدم شیک پوش و آراسته و فیت بهتون حس بهتری میده یا یه آدم بدلباس و درب و داغون؟
    اگه سطح مالیش پایینه راهش اینه که بیشتر و بهتر کار کنه و درآمدش رو بالا ببره (میدونم خیلی سخته :) ). تو این مورد اگه موفق بشه حتی دیگه زیاد نیازی به ظاهر خوب هم نیست :) میگن طرف سانتافه داشت روزی 60تا شماره می گرفت، یه روز سوار پراید رفیقش شد تازه فهمید کچله!
    یه مسئله ی دیگه اینه که تک بعدی هم نباید باشیم. اوکی من حالا ظاهرمو با هزار بدبختی ردیف کردم با یه دخترخانومی رفتم بیرون میخوام حرف بزنم. گیرم دکترای فیزیک هسته ای هم که داشته باشم، باید انقدری تو مسائل مختلف "پر" باشم و در کنارش هنر حرف زدن بلد باشم که بتونم خودم و نکات مثبتم رو نشون بدم.
    دنیای بی رحم و مسخره ایه و قبول دارم خیلی وقتا چیزی که فکر میکنیم لایقش هستیم رو بهش نمیرسیم و جلوی چشممون میدن به یکی دیگه! ولی این نباید دلیل بشه دست از تلاش بکشیم. 50 سال دیگه که رو تخت بیمارستان داریم نفسای آخرو میکشیم حداقل باید از همت و تلاش خودمون راضی باشیم و مطمئن باشیم که همه ی زورمونو زدیم. بزرگترین دهن کجی به این زندگی پر از بی عدالتی همین میتونه باشه.

دقیقا!
    آدم هرچقدرم توانایی و محسنات داشته باشه ولی نتونه ابراز وجود کنه فایده نداره.
    حتی زیبایی و ظاهر خوب هم وقتی مفید هستش که چیز دیگه ای هم برای عرضه داشته باشی و بتونی خودتو نشون بدی، وگرنه با مانکن در مغازه هیچ فرقی نداری. پوچ و توخالی
    توضیحات ایشون فوق العاده کامل بود. من فکر کنم ایشون خیلی بهتر چیزی که منظور من بود رو رسوندن.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 خرداد 99 [ 18:46]
    سطح
    31
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 130 در 77 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza.m1986 نمایش پست ها
    به چهره نیست دوست عزیز. به نظرم شما چندتا شکست عشقی داشتی که اینجوری سرخورده به نظر میای.

شما اگه به قول معروف بلد باشی چجوری مخ بزنی زشتترین قیافه رو هم داشته باشی به نظر جذاب میای.

از روی دو سه تا جمله ای که اینجا گفتی من میفهمم مشکل شما چیه. ببخشید یکم رک میگم شما از یه طرف پر از انرژی منفی هستی و از طرفی یکم خودبزرگ بین. این دوتا قضیه رو تو خودت حل کن و بعد استارت بزن ببین چقدر داستان برات عوض میشه.

- - - Updated - - -

توضیحات ایشون فوق العاده کامل بود. من فکر کنم ایشون خیلی بهتر چیزی که منظور من بود رو رسوندن.

برادر من متوجه حرفت هستم می فرمایی منفی بینم اتفاقا این عین حقیقت هست

ظاهر و پولت خیلی مهمه خیلی
    حالا من که ظاهرم خوب نیست و پولم در سطح متوسط جامعه هست میگی چیکار کنم؟ راهکار بده دوست دارم ازدواج کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 مرداد 98 [ 11:49]
    سطح
    18
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 86 در 38 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Telegramid_TrueMotion نمایش پست ها
    برادر من متوجه حرفت هستم می فرمایی منفی بینم اتفاقا این عین حقیقت هست

ظاهر و پولت خیلی مهمه خیلی
    حالا من که ظاهرم خوب نیست و پولم در سطح متوسط جامعه هست میگی چیکار کنم؟ راهکار بده دوست دارم ازدواج کنم
    اول باید اون چیزهایی که میتونی در خودت اصلاح کنی رو درست کنی. مثلا لباس پوشیدنت، اندامت، مدل موت و . . .
    دوم باید یکم ظرفیتتو بالاتر ببری، با اولین جواب منفی به زمین و زمان بد نگی. بخدا همون پسر خوشتیپ و پولدارم ممکنه به یه سری دختر پیشنهاد بده و رد بشه. اونقدر تلاش کنی و پیگیر بشی تا بالاخره یکی رو پیدا کنی که باهات تناسب داره.
    سوم خیلی از دخترا نه حرفای قلمبه سلمبه ای که میزنی رو میپسندن، نه دنبال بحثهای آنچنانی هستند. باهاشون ساده حرف بزن.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)