به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 67
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام روناک عزیزم، قربونت تو

میفهمم گلم و میدونم چقدر سخته اما تو خیلی جوانی و آینده تو خیلی مهمه. همسرت فقط اعتیاد مشکلش نبود. حرف هاش، خیانتش .. اینها خیلی زیاده که تو وجود یک نفر بخواد جمع بشه.
    نمیشه همه رو درست کرد. اعتیاد خودش مدت ها زمان میخواد، هم باید از نظر روانی و هم جسمی رو اون آدم کار کنن.
    بعد میشه مسایل زندگی مشترک که اینم یه دوره میخواد... خیانت که یه بحث جداست. پرخاشگری و .. هم جزو مشکلات فردی ...

اینها همه زمانی محقق میشه که طرف مقابل اراده داشته باشه و واقعا بخواد کنار بگذاره و خودش رو درست کنه.
    بعضی وقتا وقتی امکانات و ... باشه حقیقتا آدمها تلاشی برای بهبود نمیکنن.... طرف همسرش کنار دستشه، نیازهاش برآورده میشه، کمک مالی میگیره و ... خب تو این شرایط مشخصه تلاشی برای بهبود نداره مگر واقعا حس کنه خطر خیلی جدیه.

ترک یک ماه و چند ماه گره از زندگی باز نمیکنه. همسر شما مثلا تفریحی استفاده نکرده که الان خودشو بخواد درمان کنه. درمان تخصصی میطلبه ... کلینیک های تخصصی باید وارد بشن و زیر نظر پزشک باشه.... اگر هر کسی میخواست با مصرف نکردن خوب بشه خب کاری نداشت .. اما چون این مورد ترک بازشکشت داره باید زیر نظر برن.
    بعضیا چندین و چند ماه میرن و سعی میکنن پاک شن و برگردن.

زمانی که تاپیکاتونو میخوندم دو تا مسئله منو آزار داد... اولیش خیانت بود ، دقیقا موقعی که تو داشتی با جون و دل تلاش میکرد‌و عاشق بودی. دومیش تهدیدای همسرت بود . هیچکدام از این ها درست نبود و انگار طرف نمیخواست قبول کنه که دیگه ویژگی خوبی ازش بچشم نمیاد و باید تغییر کنه.
    شما دوست داشتی فرزند داشته باشی ولی هیچکسی بهت توصیه نمیکرد ... چون زمانش مناسب نبود و فقط پای تو بیشتر پیچ میخورد.
    روزای اولی که خونه ی پدرت بودی هم خودت ناراحت بودی و هم پدرت.. هر کدوم افکار خاص خودتونو داشتین و اذیت میشدین. ولی امروز تغییر کرده انگار آرامشه داره برمیگرده.

بدترین آدمها بهترین ها شدن ولی خودشون برگشتن، ولی خودشون به نتیجه رسیدن اشتباه میکنن. مسیر روشن رو پیدا کردن . این وسط بعضی ها شانس اینو داشتن رفیقی یا همسفری خوب کمکشون کرد و بعضی به تنهایی.
    اما زمانی که خود اون شخص نخواد هیچکسی نمیتونه بهش کمک کنه.
    اون سایتی که بهت معرفی کردم رو نگاه کن .. سایت دیوار بد نیست ولی اینجا مال فروشندگانه
    ویرایش توسط sahar.66 : جمعه 04 خرداد 97 در ساعت 09:23

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط روناک محمدی نمایش پست ها
    سلام
    میشه راهنماییم کنید چجور کشب و کار اینترنتی کسب کنم؟؟با چند تا سایت اشنا شدم اما وجهی میخواستن ............

پرستو جان دلم واسش بیشتر میسوزه ولی دارم روی خودم کار میکنم دیگه اسیر احساسم نشم و با عقلم تصمیم بگیرم

* شما اول ببینید در چه زمینه هائی مهارت دارید؟ چه نوع کالائی رو می تونید تولید کنید؟ چقدر سرمایه اولیه می خواد؟ ماهی چند محصول می تونید تولید کنید؟ هزینه هر محصول در این یک ماه چقدر براتون تموم میشه؟
    * تحصیلات تون چی است؟
    * سوال های قبلی رو که که بتونید پاسخ بدید (تخمینی هم خوبه) اونوقت می تونید بهتر تصمیم بگیرید. بصورت کلی الان تبلیغ در کانال های تلگرام، تبلیغات ایمیل، فروش در سایت خود ...راه های متداول هستند. بازهم بستگی به نوع، کیفیت، کمیت (تعداد)، قیمت تمام شده و ... کارهائی که تولید می کنید داره.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 مهر 97 [ 03:27]
    سطح
    40
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 147
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    سلام مجدد به همه دوستان
    من مدتی نتونستم بیام ولی پیام هاتون رو مدام یکبار نه و چند بار میخنوندم ولی فرصت نمیکردم جواب بدم و بیشتر بخاطر حال روحیم بود
    سحر جونم حرفات کاملا درسته من مشکلم با همسرم فقط اعتیادش نبود و نیست اخلاق خانوادشم که اعایاد ندارن هم همینطوره و کلا اخلاقشونه ادمای پرخاشگر عصبی خودخواه و....هستن ،درسته اذیتم خیلیم اذیتم و ناراحت از اینکه زندگی که اینهمه واسش تلاش میکردم بقول تو که اون داشت در ازای جواب صبر و تلاش من خیانت میکرد و ....
    بله الان خونه پدرم خیلی آرامش دارم اصلا قابل مقایسه نیست با خونه همسرم و اینبار همشون حمایتم میکنن ،آزادم گذاشتن حتی توی بیرون رفتنم راحتم فقط از نظر مالی تو تنگنا هستم
    سحرجون الان شنیدم ترک کرده ایشون حدود دوماهه ولی این ترک های یکی دوماهه اصلا بدرد نمیخوره و بار اولش نیست و نمیدونم چرا وقتی من کنارشم تلاش واسه ترک نداره وقتی من میام قهر ترک میکنه و میشه یه ادم دیگه
    مشاوره هم که رفتیم گفت همش بستگی به اعتیادش نداره و خیلی از اخلاق ها و رفتارهاش ذاتین و در خور شخصیت خودشن که اونا رو میشه با رفتارت تحت تاثیر قرار بدی نه اینکه کاملا تغییرشون بدی
    الان هر بچه ای با پدر مادرش میبینگ باورت میشه حسرت اونم‌میخورم؟؟ولی بعد میگم نه شاید اینم خوشبخت نباشه و فقط بخاطر این طفل معصوم داره میسازه تو هیچی ازش نمیدونی ولی درسته من خیلیییی بچه دوست داشتم و دارم ولی همسرم کل ارزوها و رویاهامو خراب کرد
    اقای یه دوست من پیگیر کسب و کار اینترنتی شدم ولی مثلا میگن ۲۰۰هزار تومن باید پکیج اموزشیش رو اول بخری و اموزش ببینی بعد شروع به کار کنی و....چندین جا مراجعه کردم
    یه برنامه ای به اسم پولیک هست که دقیقا نمیدونم چیه ولی اپلیکیشنش رو نصب کردم تا بیشتر باهاش اشنا بشم که اونم حق عضویت داره حالا میخوام ببینم پولیک چی هست و چجوریه اگه کسی اطلاعاتی داره بطور کامل در اختیارم بزاره
    به چند نفر از اشناهامونم‌گفتم پیگیری کنن ببینن برنامش دقیقا چی هست و چطورمیشه باهاش کسب درامد کردکه قراره بهم خبر بدن

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    بیشتر آموزش ها رایگان در اینترنت موجود هستند. تو گوگل جستجو کنید.
    فعلا درباره کسب و کارهای اینترنتی مدام جستجو کنید و مطلب بخونید. مطالب کلی نظیر اینکه کسب و کارهای اینترنتی چی هستند؟ چه انواعی دارند؟ چی پیش زمینه هائی نیاز دارند؟ چا امکاناتی مورد نیاز است؟ چه نوع دانش فنی و علمی نیاز است؟ یه مدت مطالعه کنید خودتون دید پیدا می کنید.

هیچ پولی هم بابت خرید هیچ نرم افزاری ندید. تقریبا تمامی این هزینه ها بیهوده هستند. مخصوصا برای کسانی که هنوز نمی دونند چه کاری می خواهند بکنند و چطور.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    سلام دوستات یه سوال و مشورت خواستم
    مادربزرگ همسرم فوت شده و شخص بزرگ فامیل بوده
    به من پیام داد و گفت مراسم خاکسپاریش ۵شنبس و اگه لازمه من خودم به پدرت زنگ بزنم و اطلاع بدم گفتم نه خودم میگم ولی بخوان بیان هم من نمیزارم بیان گفتم ۳ناهه اینجام خانوادت یکیشون سراغ نگرفته زنگ نزدن بعد انتظار احترام از جانب ما دارن؟گفت فاتحه و اینجور مراسما قهر و ناراحتی نداره و مسئله قهر تو جداست و خانواده من همونایی بودن که واسه مراسم خالت همشون اومدن و احترام گذاشتن گفتم خانواده منم همونایی بودن که ماشین نداشتن بیان مراسم شهرستان واسه اون مادربزرگت ولی تسلیت گفتن مادرمم اومد خونتون گفت هنر کرد بعد ۱سال اومد و فلان گفتم باشه تو درست میگی گفت تو بچه ای خانوادت رسم و رسوم رو خوب بلدن گفتم تو تا دیروز حرفی نموند بار خانوادم نکنی الان عزیز شدن؟؟بعد گفت خانواده زن های پسر خاله هام و همه اومدن فقط شمایید گفتم اونا زناشون قهر نیستن و مشکل ندارن گفت چون زندگیاشونو دوس دارن بعدشم قهرم کنن اینجور مسائل جدا از قهره
    گفت خانوادت با من مشکل داشتن با اینا هم مشکل دارن؟چرا به اینا تسلیت نگفتن و یه زنگ نزدن؟گفتم شما همیشه احترام رو از جانب ما میخواید و بحث کردیم خلاصه
    حالا بنظرتون باید چکار کنم؟باید حضور پیدا میکردم؟مراسمش دیروز بود و تموم شد گذشت نرفتیم
    حالا بنظرتون کار درستی بود نرفتن من و خانوادم؟یا باید میرفتیم؟و اینکه الان چی؟باید خانواده من برن سر خاکش و به خانوادش تسلیت بگن؟یا اینکه برن خونه دایی بزرگش؟یا خانوادم سبک میشن؟میشه یکی راهنماییم کنه چه کاری کلا درسته؟؟ممنون میشم

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 09 آذر 97 [ 19:38]
    سطح
    18
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 82 در 39 پست

Array
    سلام .
    شما مگه نمی خوای جدا بشی؟ دیگه دلیلی نداره با شوهرت رابطه ای داشته باشی یا توی مراسمی شرکت کنید . یه بار برا همیشه دل بکن و خودت را راحت کن .

7. کاربر روبرو از پست مفید minno تشکرکرده است .

نیکیا (شنبه 12 خرداد 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 تیر 04 [ 16:23]
    سطح
    62
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 297
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    233

تشکرشده 371 در 127 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط روناک محمدی نمایش پست ها
    سلام دوستات یه سوال و مشورت خواستم
    مادربزرگ همسرم فوت شده و شخص بزرگ فامیل بوده
    به من پیام داد و گفت مراسم خاکسپاریش ۵شنبس و اگه لازمه من خودم به پدرت زنگ بزنم و اطلاع بدم گفتم نه خودم میگم ولی بخوان بیان هم من نمیزارم بیان گفتم ۳ناهه اینجام خانوادت یکیشون سراغ نگرفته زنگ نزدن بعد انتظار احترام از جانب ما دارن؟گفت فاتحه و اینجور مراسما قهر و ناراحتی نداره و مسئله قهر تو جداست و خانواده من همونایی بودن که واسه مراسم خالت همشون اومدن و احترام گذاشتن گفتم خانواده منم همونایی بودن که ماشین نداشتن بیان مراسم شهرستان واسه اون مادربزرگت ولی تسلیت گفتن مادرمم اومد خونتون گفت هنر کرد بعد ۱سال اومد و فلان گفتم باشه تو درست میگی گفت تو بچه ای خانوادت رسم و رسوم رو خوب بلدن گفتم تو تا دیروز حرفی نموند بار خانوادم نکنی الان عزیز شدن؟؟بعد گفت خانواده زن های پسر خاله هام و همه اومدن فقط شمایید گفتم اونا زناشون قهر نیستن و مشکل ندارن گفت چون زندگیاشونو دوس دارن بعدشم قهرم کنن اینجور مسائل جدا از قهره
    گفت خانوادت با من مشکل داشتن با اینا هم مشکل دارن؟چرا به اینا تسلیت نگفتن و یه زنگ نزدن؟گفتم شما همیشه احترام رو از جانب ما میخواید و بحث کردیم خلاصه
    حالا بنظرتون باید چکار کنم؟باید حضور پیدا میکردم؟مراسمش دیروز بود و تموم شد گذشت نرفتیم
    حالا بنظرتون کار درستی بود نرفتن من و خانوادم؟یا باید میرفتیم؟و اینکه الان چی؟باید خانواده من برن سر خاکش و به خانوادش تسلیت بگن؟یا اینکه برن خونه دایی بزرگش؟یا خانوادم سبک میشن؟میشه یکی راهنماییم کنه چه کاری کلا درسته؟؟ممنون میشم
    اگر از قبل نسبت فامیلی نداشتین (منظور به جز ازدواج شما)، خیر هیچ لزومی نداشت و نداره که برین.

9. کاربر روبرو از پست مفید scarface تشکرکرده است .

نیکیا (شنبه 12 خرداد 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 خرداد 01 [ 02:25]
    سطح
    46
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 144 در 79 پست

Array
    قهر با متارکه زمین تا آسمون فرق می کنه. من اصلا درک نمی کنم چرا باهاش صحبت کردی در مورد قضیه

11. کاربر روبرو از پست مفید Parastou تشکرکرده است .

نیکیا (شنبه 12 خرداد 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 58 در 44 پست

Array
    سلام مینو جان
    بله دارم جدا میشم ولی اون فک میکنه من برمیگردم چون طلاقم غیابی گرفته میشه و تا دوماه دیگه تموم میشه یه راه هایی داره که وکیلی که گرفتم انجام میده تا بتونه شامل طلاق غیابی بشه و بدون اطلاع همسرم طلاق بگیره بعد از طلاق جهیزیم رو میارم و مهریمو میگیرم
    Scarface جان خیر رابطه فامیلی نداریم ولی اونا بختیارین مادر منم بختیاریه
    پرستو جان خود همسرم سر صحبت رو باز کرد و حرفایی زد که منم جوابشو دادم
    امشب زن پسر خالش که اونم شوهرش اعتیاد داره ولی پابند دوبچس بهم زنگ زد کلا باهم در ارتباطیم گفت که تو مراسم مادرشوهرت داشته گریه میکرده بعد یکی اومده گفته عروستون کجاس وسط گریه گفته عروسم بره بدددرررک بره بجهههننننم و کلی نفرین کرده بعد شوهر من که داشته گریه میکرده نگاه بدی بهش کرده ولی چیزی بش نگفته ولی یکی از پسرای فاپیل به مادرشوهرم‌گفته خاله کارت درست نیست وسط فاتحه هستیاااا زشته اروم باش و بردنش از اونجا
    من نمیدونم چه پدر کشتگی با من دارن شوهرمم که به خیال خودش میخواد نشون بده قیدمو کاملا زده
    منم تصمیم گرفتم نه خودم نه خانوادم اونجا نریم حالا درست غلطش رو نمیدونم عروس خالش میگه برو با مادرت خونه پسر بزرگش یعنی داییه شوهرم تسلیت بگو اون ادم خیلی خوبیه ولی گفتم خودم راجع بهش فک کنم که منی که دارم طلاق میگیرم و تموم میشه درسته یا نه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام روناک جان، خوبی؟

با تلفن تسلیت بگین.. پس تلفن برای چکاریه.

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)