به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 05 [ 12:38]
    سطح
    96
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    سلام امیر آقا
    من بارها بهتون گفتم باز هم یادآوری می کنم در برابر اشتباهات خانمتون جوری رفتار نکنید که به جای اینکه اون مقصر بشه شما مقصر بشید
    اگر اون شب با عجله نمی رفتید دنبالش اونم توی عصبانیت و کلا هیچ خبری ازش نمی گرفتید به عبارتی قهر می کردید تا خودش بیاد خونه و بعد از اومدنش هم فقط بهش می گفتید که این کارش اصلا برای شما قابل قبول نبوده و اصلا خوشتون نیومده و چند روزی قهر و سردی رو ادامه می دادید الان هم خانمتون حداقل از این یک کار پشیمون شده بود و هم هیچکس شما رو متهم نمی کرد

الان هم فکر می کنم طبق مواردی که گفتید به اندازه کافی ناز کشیدید و ابراز دلتنگی هم کردید دیگه کافیه یه خرده هم سردی نشون بدید
    هواشو داشته باشید خریدهاشو انجام بدید حتی بهش سر بزنید ولی کاملا سرد

لطفا لطفا لطفا دیگه وقتی عصبانی هستید عکس العملی نشون ندید که بعدش تا مدتها بخواین تاوان پس بدید
    شما با یک دختر بی پشت و پناه که خودش از پس زندگی براومده طرف نیستید، خانم شما یک دختر نازپرورده است که تا بگه آخ ده نفر قربون صدقه اش میرن و از طرفی هنوز رفتارهاش پخته و بالغ نشده و نمیشه با همه چیزش ساخت

فقط لطفا عکس العمل های صحیح رو یاد بگیرید در کمال آرامش و خونسردی بدون دادن فحش و دشنام یا هیچ برخورد فیزیکی فقط قهر و سردی
    اونم همراه با حمایت
    یعنی در عین حال که از شما سردی می بینه عشق شما رو هم احساس بکنه
    این تقریبا غیرقابل تحمل ترین شرایط برای یک خانم هست اگر خودش مقصر این وضعیت باشه

فکر می کنم خودتون هم یکی دو بار این روش رو امتحان کردید و نتیجه گرفتید

در رابطه با اینکه برگردید خونه یا برنگردید نظری ندارم اگر قول دادید برنگردید پس فعلا برنگردید
    اینکه برید پیش برادرتون به نظرم زیاد اشکالی نداره
    البته خودتون می دونید اگر فکر می کنید نمیخواین برادر شما در جریان قرار بگیره اون خوب یه چیز دیگه هستش

اگر هم برگشتید خونه تا الان
    باز هم سردی همراه با حمایت رفتاری هست که به نظر من شما باید داشته باشید هیچ تقلایی برای ارتباط با ایشون نداشته باشید

خودتون رو با رمان کتاب فیلم با هرچیزی که ذهنتونو منحرف می کنه و تمرکزتون رو از خانمتون برمیداره سرگرم کنید

من هم فکر می کنم رفتن به سفر تفریحی در این شرایط صورت خوشی نداره ولی اگر بتونید و لازم باشه یه سفر کاری برید توی این شرایط بد نیست

حرکت بعدی باید از طرف ایشون باشه

و دیگه اینکه وقتی مثلا خانم شما بخواد بره با پدرش اینقدر هم فکر نکنید که زودی میره طلاق می گیره یعنی روابط شما اینقدر سست و سطحی هست که با یه همچین چیزی به راحتی نابود بشه

اینقدر نترسید
    کمی خونسردتر باشید

موفق باشید
    ویرایش توسط فکور : یکشنبه 13 خرداد 97 در ساعت 14:25

2. 8 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

*Tania* (یکشنبه 13 خرداد 97), Amir A (یکشنبه 13 خرداد 97), arah (یکشنبه 13 خرداد 97), فرزانه 123 (دوشنبه 14 خرداد 97), میس بیوتی (دوشنبه 14 خرداد 97), Ye_Doost (جمعه 18 خرداد 97), زن ایرانی (یکشنبه 13 خرداد 97), صبا_2009 (یکشنبه 13 خرداد 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)