نقل قول نوشته اصلی توسط omid12 نمایش پست ها

برای رفع ترستون بجز حرفایی که بالا زدم باید عکسها و فیلمهایی درست بشه که تاریکی وچیزهای ترسناک زیبا نشون بدن
مثلا از تاریکی صدایی میاد دقت که میکنید میبینید یک نور زیبا و درخشان در دل شب داره نور افشانی میکنه و این میتونه جایگزین خوبی برای تصویر ذهنیتون بشه
یا مثلا عکسهای متحرکی مثل ابر سیا هست که از ابر تبدیل به یک گل میشه

چرا بعضی از ما وقتی توی تاریکی صدایی میشنویم به چیز های بد فکر میکنیم؟
چون از کودکی ما رو ترسوندن از رنگ سیاه ترسوندن رنگ سیاه برامون مظهر مرگ شده مظهر نداشتن بقا برای همین همیشه از تاریکی میترسیم چون بقامون رو مورد تهدید قرار میده

اینهمه مقاله علمی هنوز نفهمیدیم وقتی یکی میمیره چگونه باید رفتار کرد چه لباسی پوشید البته اسلام خیلیهاشو توضیح داده
احتمالا اگر کفنهامون هم سیاه میشد احتمالا ما همیشه از ترس سنگ کوب میکردیم

خیلی باید روش کار بشه
بله شما درست میفرمایید ولی من در مواردی میترسم حتی من جلوی چاقو و قمه هم میرم فقط از خانواده میترسم که یک موقعی باهاشون بحثم نشه یا مثلا با برادرام کتک کاری نکنم چون از عاقبتش میترسم
من موندم من با این سنم هنوز برادر بزرگ ترم باید به من دستور بده و من باید ازش حرف شنوی داشته باشم درسته ۱۱ سال بزرگتره ولی نباید این برخوردو کنه چون من دیگه اون کودکه ۱۰ ساله نیستم
من فقط از عاقبت دعوا میترسم چون هم اون به قول خودمون بزنه هم من بالاخره یکی مون لت و پار میشه واسه همینم من کوتاه میام
اگه لطف کنید جواب قسمت دوم متن قبلیمم بدید ممنون میشم