به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    سلام

فکر نکنم کسی اینجا دعوای قومیتی بخواد راه بندازه. کسی هم با این آقا و خانواده اش چون کرد هستند مخالفت نداره کما اینکه در همون پست های ابتدائی باهاشون همدلی میشد. ولی بعد از گفته شدن بعضی مسائل به نظر میاد (خودم رو میگم) این فرد و خانواده اش آدم های اهل نیستند. حالا مال هر کجا که باشند.
    دختر خانم هم پاشو کرده تو یه کفش، چشماش رو روی واقعیات بسته. اون قسمت هائی رو هم که در حرف تائید می کنه درعمل اهمیتی بهشون نمیده. حجتی هم بهش نیست. آدم عاشق کور و کره. وقتی چشماش باز میشه که ازدواج کرده و کار از کار گذشته باشه. اونوقت میاد یه تاپیک دیگه میزنه بدبخت شدم، اینی نبود که فکر می کردم و نظایر آن.

اینکه پدر میگه اگر میخوائید بیان خواستگاری من از خانه بیرون میرم شدیدترین نوع مخالفت است. یعنی تو خانه من یا جای منه یا اون ها. یعنی اگر هم ازدواج کنید نه من و نه تو. نه پدر، نه ارثیه و نه حمایت خانواده.

نمی دونم چرا جای دختر و پسر مرتب عوض میشه. پسر نشسته تو خونه به دختر میگه پدرت رو راضی کن!!! خب پس تو این وسط چیکاره ای؟ دختر حداکثر وظیفه اش راضی بودن خودش و اعلام کردن آن است. مرد باید بیاد خودش رو نشون بده، اثبات کنه و کسب رضایت دختر و خاواده اش رو بکنه. نه اینقدر بی حال یا ترسو. اون هم از راه حل دادن خودش و باباش که ربودن دختر هستش. یا منت گذاشتن سر دختر که دخترای دیگه هم هستند که حاضرند بهم پول بدند واسه ازدواج.

حداقل امتحانش کنید. امتحانی که عرضه و توانائی خودش رو در زندگی (نه کار) نشون بده.

* قبلا گقتم و باز هم میگم پول هائی رو که بهشون داده اید مطالبه کنید. نه به خاطر خود پول. برای اینکه ببینید چه واکنشی نشان میده؟ برمی گردونه مبادا پدر شما متوجه نشه یا میگه ندارم!؟
    * بهش پیام بدید من سعی خودم رو کرده ام و بیش از این کاری ازم ساخته نیست - واقعا هم کاری ازتون ساخته نیست. به نظر نخواهید توانست پدرتون رو راضی کنید - خودت سعی کن پدرم رو راضی کنی. بگید خواستگار دارم پدر و مادرم فشار میاورند جواب بدم. یه مهلت 3 ماهه هم بهش بده. بگذارید ببینید چه کار می کنه؟

(به هیچوجه به منزل شون یا محل کار و یا هیچ کجای دیگه تنهائی نروید. کسی که پیشنهاد فرار داده و جواب منفی گرفته، اگر ببینه به مقصودش نمیرسه خیلی احتمال داره بزور دست به آدم ربائی بزنه و بی آبروئی و مشکلات بیشتری بوجود بیاوره. داستان جنائی هم نیست. نمونه هاش اتفاق افتاده و در آینده بازهم اتفاق خواهند افتاد.)

2. کاربر روبرو از پست مفید Ye_Doost تشکرکرده است .

tavalode arezoo (جمعه 30 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)