به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Hybrid View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahroody نمایش پست ها
    همینکه این نوشته من باعث شود حتی یک نفر ازدواج آگاهانه ای داشته باشد برایم کافیست...

چرا که معتقدم انسان در زندگی اش با3حادثه مهم مواجه میشود:1تولد2ازدواج 3مرگ که در انتخاب اولی وسومی آن هیچ نقشی ندارد وفقط در انتخاب ازدواج میتواند نقش مهم واساسی،خودرا ایفا کندواین انتخاب منحصر به فرد میتواند آینده انسان را تحت الشعاع خود قراردهد
    با سلام و عرض اداب و احترام
    با توجه به سن شما و تجربه زندگی که داشتید خیلی خوشحال می شوم این یک نفری که این نوشته باعث ازدواج آگاهانه اش شود خود شما باشید.

شما در زندگی قبلی ازدواج ناآگاهانه داشتید چون به جای مطالعه ، کسب آگاهی و مشاوره، بر فرایند ذهنی خود متمرکز بودید که اتفاقا اکنون هم همین فرایند پابرجاست.
    یعنی در آن موقع ناآگاهانه ازدواج کردید چون به قول خودتون متمرکز بر رفع مسائل جنسی بوده است. و اکنون هم طبق گفته خودتون عشق (که معنی اصلی اش تاکید روی نیاز جنسی در یک نفر به خصوص هست.) یا همان مسئله جنسی شما را به دنبال خود می کشد.

در سن 21سالگی بدون توجه به اهمیت وحساسیت موقعیتی که در آن قرار داشتم و صرفا با نیت اطفاء نیاز جنسی،به شکل کاملا سنتی ...کردم!

اما ازدواج آگاهانه طبق نظریات روانشناسی متمرکز بر معیارها، مهارتها و آگاهی ها و خودکنترل گری هاست و نقش احساس (بخوانید عشق های شدید احساسی) در آنها باید کمرنگ و تحت کنترل باشد.

لطفا کتاب ذیل را تهیه و مطالعه فرمایید
    عنوان کتاب:عشق هرگز کافی نیست

با خواندن این کتاب که تخصصی و علمی و توسط آرون بک تهیه گردیده است ،متوجه می شوید که زندگی عاقلانه یکی از انتخابهای اصلی یک انسان هست که به خواست شما نزدیکتر هست و با پذیرفتن به اینکه عشق هرگز کافی نیست آینده انسان تحت تاثیر مثبت این انتخاب آگاهانه قرار می گیرد.

این انتخاب منحصر به فرد میتواند آینده انسان را تحت الشعاع خود قراردهد
    یعنی اگر متوجه شویم که عشق به تنهایی کافی نیست راه نجات ماست و راه هلاکت و اشتباه در ازدواج همین عنوان اشتباهی هست که شما انتخاب کرده اید یعنی:
    زندگی ..عشق ودیگر هیچ

البته ما روانشناسان این را می دانیم کسی که دچار این خطای شناختی و اشتباه شود احساساتش غالب بوده و آمادگی شنیدن راه صحیح و نصیحت و روش درست را ندارد. همانگونه که خود هم اعتراف کرده اید:
    فقط،از دوستان خواهش،میکنم از نصیحت کردن خودداری،کنند و راهکار عملی ویا نظرخاصی اگر دارند ارائه دهند

به هر حال چون ما در تالار همدردی مسئول هستیم که درست را بگوییم و راهنمایی صحیح را قرار دهیم حتی اگر مراجعی بر مسیر خود اصرار داشته باشد، ناچار شدم که این پست را بگذارم حتی اگر شما بر نتابید یا انتخاب خود را پیشاپیش کرده باشید.
    شاید نفرات دیگری به جز شما بتوانند از این نوشته شما بهره ببرند و دچار ازدواجی خالی از مهارت و آگاهی و بر اساس احساسات نشوند.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

2. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 15 تیر 97), muhamadr79 (شنبه 09 تیر 97), هادی60 (یکشنبه 10 تیر 97)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 تیر 97 [ 14:51]
    سطح
    2
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 89.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 4 پست

Array
    سلام آقای دکتر:
    بسیار سپاسگزارم از مطالب علمی و راهگشای،شما
    اما در اینجا ذکر چند نکته را ضروری،میدانم
    اول اینکه اگر دقت کرده باشید نوشته ی من بیشتر بر روی عشق تکیه دارد و نه ازدواج چرا که من هم معتقدم عشق شرط،لازم برای ازدواج هست اما کافی نیست و همینجا هم با ضرس قاطع عرض میکنم که عشق قبل از ازدواج باید بوجود آید و شکل بگیرد و اینکه بعضی میگویند بعد از ازدواج زن وشوهر عاشق هم میشوند حرف کاملا غلطی،است
    ودو اینکه من الزاما اصراری به ازدواج بااین دختر نداشته وندارم اما بدون تردید تا آخر عمر عاشقش،خواهم ماند چرا که به قول بعضی از روانشناسان ازدواج مدفن عشق است!!
    کتابی،هم که پیشنهاد دادید خوانده ام
    بازهم سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید

4. 2 کاربر از پست مفید shahroody تشکرکرده اند .

هادی60 (یکشنبه 10 تیر 97), مدیرهمدردی (یکشنبه 10 تیر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)