سلام
نظرتون رو تا حدی قبول دارم در مورد عشق.. حتی بذارید کامل ترش کنم.. زیباترین حس دنیا عشقه و از طرفیم درداورترین رنج دنیا هم باز خود عشقه.. اون نیروی قوی که باعث میشه یک جوون به خاطر یه دختر دست به خودکشی میزنه همون نیروی عشقه.. حالا هر کس به یه شیوه ای باهاش برخورد میکنه و مشخصه که شما هم تقریبا راه خودت رو پیدا کردی.
نظرم در مورد ازدواج با اون دختر خانم متاسفانه همون چیزیه که تو پست قبل گفتم... شک ندارم اگه زندگی اون دختر خانم و حتی خود شما رو از زمان تولد تا به الان تو محیط خانواده یه نگاه بندازیم احتمال خیلی زیاد ریشه بسیاری از آسیب هاتون رو اونجا خواهید دید... نه فقط شما بلکه خیلی از ماها بدون اینکه بدونیم از کجا خوردیم داریم همینطور زندگی رو با اشتباهات فراوونمون پشت سر میذاریم در صورتی که باااید هر کسی برای یک بار هم که شده به کودکی و دوران گذشته خودش نگاهی بندازه و منشا و ریشه مشکلات الانشو پیدا کنه.
به هر حال من فکر میکنم تکلیف شما کاملا مشخصه.. حالا که عاشق اون دختر هستید چیزی که به صلاح اون هست رو باید بتید براش انجام بدید و اون اینه وه از زندگیش برای همیشه همیشه برید بیرون و براش آرزوی بهترین ها رو بکنید.
به فکر بچتون باشید.. امیدوارم تصمیم طلاقتون درست بودا باشه با توجه به بچه ای که دارید... لطفا به فکر این باشید که بچتون حداقل آسیب رو از طلاق شما داشته باشه... امیدوارم بتونید به زودی خودتون رو کامل بشناسید و بدونید از زندگی چی میخواید و دنبال چه ادم با چه ویژگیهای اخلاقی هستید.
به عنوان جمله آخر و میدونم ناراحت میشید ولی به نظر من دلایلتون برای طلاق اصلا کافی نبود... یا شاید نخوااستید زیاد وارد اون بحث بشید
برای خودتون و فرزندتون و اون دختر خانم و همسر سابقتون ارزوی بهترینها رو دارم.
لطفا شما هم سی دی های دکتر هلاکویی به نام چرا ازدواج چرا طلاق و 50 باید و نباید در زندگی زناشویی رو گوش بدید که خیلی خیلی اموزنده است

علاقه مندی ها (Bookmarks)