سلام دوستان عزیزم
سلامی ویژه میکنم به تولد آرزوی عزیزو فرشته ی مهربان
الحمدلله که خوب هستین و ان شاءالله همیشه ایام به کامتون باشه و دلتون شاد .
تولد آرزوی عزیز این چه حرفیه ؟ عذاب وجدان و اینا ؟
میدونی ، من زیاد تو تاپیک هایی که اشخاص مشکلات دارن شرکت نمیکنم و یا کمتر ....اول میرم ببینم آیا در این زمینه تجربه ای دارم و یا میتونم کمک کنم و یا نه اگر ببینم که ممکنه با یک راهنمایی اشتباه من طرف مقابل یک عمل از روی نا آگاهی انجام بده عذاب وجدان میگیرم ..بخاطر همین تا در زمینه ای اطلاعات نداشته باشم و یا درصدی احتمال بدم که راهنماییم ممکنه درست نباشه پست نمیزارم.
موفق باشی عزیزم
و اما حال و احوال من هم شکر خدا خوبه ... ابتدای تعطیلات با خودم فکر کردم که نباید مانند بقیه ی سال هایی که گذشت، لحظات و ایام زندگیم را به بی کاری و اتلاف زمان بگذرونم چون ممکنه یه زمانی ببینم که در طول عمرم هیچ بار مثبتی ...هیچ یادگیری و .. انجام ندادم .
بنابر این یه برنامه روزانه تنظیم کردم و شکر خدا بر اساس اون دارم عمل میکنم ...هیچ کار سختی هم انجام نمیدم ..مثلا تصمیم میگیرم که در این روز نقاشی بکشم و یا به پیاده روی بروم و یا درختان و گیاهان خانه را آب بدهم .. همین ثبت کار هایی که به نظرمون خیلی کوچیکه ولی بیشترین لذت رو برای من به همراه داره و از همه مهمتر شکر خدا سعی کردم ذهن آرومی داشته باشم و در همه لحظات زندگیم توکل کنم به خداوند متعال![]()

و فرشته ی مهربان 

علاقه مندی ها (Bookmarks)