سلام ممنون پنجره نورگیر خونمون برق می ندازم
نفر بعدی میخوام محبت را سرلوحه کارش قرار بده و با نظم و برنامه ریزی قبلی رو به جلو حرکت کنه.حداقل یک ساعت
تشکرشده 10 در 5 پست
سلام ممنون پنجره نورگیر خونمون برق می ندازم
نفر بعدی میخوام محبت را سرلوحه کارش قرار بده و با نظم و برنامه ریزی قبلی رو به جلو حرکت کنه.حداقل یک ساعت
miss seven (شنبه 23 تیر 97), میشل (یکشنبه 24 تیر 97)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام tonal عزیز
ممنونم از پیشنهادی که کردین ... خیلی دلم میخواد زندگییم نظم و برنامه ی خوبی به خوش میگیره و سعی میکنم در این امر کوشا باشم به امید خدا
من به نفر بعد پیشنهاد میکنم که در برنامه ی روزانه ای که داره تلاوت قرآن را هم قرار بده![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
Mvaz (یکشنبه 20 بهمن 98), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 26 تیر 97), میشل (یکشنبه 24 تیر 97)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال همتون خوب خوب باشه .
ممنونم هفت جان از پیشنهاد خیلی خوبت
نفر بعد را دعوت میکنم به این کار:
وقتی بچه بودیم زمانیکه برامون لوازم تحریر میخریدن چقدر ذوق میکردیم و مرتب نگاهش میکردیم ... من که اینطوری بودم و البته هنوزم دوست دارم .
تو این شرایط خیلی از کودکان هستند که خانواده هاشون توان مالی برای خرید لوازم مدرسه ندارند. و این بچه ها هم مثل کودکی ما هستند و با دیدن اینکه لوازم تحریر داشته باشن خوشحال میشن.
و فکر کنید دل یه بچه را شاد کردن چقدر کار ارزشمندی هست و مطمئن باشین خدا هم یه جای دستمون را میگیره .
خواهشم این هست که نفر بعد و هر کسی که داره این پست را میخونه در حد توانش ..حتی چیز های کوچک مثل دفتر و مداد و .... تهیه کنه و برای جشن نیکوکاری هدیه کنه.
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
میشل (شنبه 10 شهریور 97)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)