سلام.
والا مادر ایشون که تماس گرفته بوده اند، ما در جاده بوده آیم و اصلا متوجه نشده بوده آیم و در واقع میس کال بود روی گوشی. حالا فرارش کجاش بوده نمیدونم.
با معرف هم بعد از همون آخرین باری که در اینجا گفته ام هیچ ارتباط و تماسی نبوده. اینم که میگید چرا معرف رو نمیفهمم.
تموم شدنش هم که همون اواسط خرداد تموم شده بود و بحثی هم روش نبوده. اینم که میگید چرا یکبار برای همیشه تمومش نمیکنید رو نمیفهمم.
این بار فقط چون شماره مادر ایشون افتاده بوده، و خب بحث بزرگتر و احترام مطرح میشه، برام سوال شد اینکه ما در جواب میس کال ایشون، تماسی نگرفتیم، حمل بر بی ادبی و بی احترامی نشده باشه یه وقت. همین.
فکر نمیکنم پستم ابهامی داشته که لازم شد بیشتر توضیحش بدم.
اگر اینکه ما شماره مادر ایشون رو دیدیم و زنگ نزدیم بگیم فرمایشتون چی بوده، ممکنه بی احترامی بوده باشه و باید زنگ بزنیم؟ من خودم نظرم این بود که مامان تماسی در جواب اونها نگیره و بذاره اگر حرفی دارن خودشون تماس بگیرند. اما یکم از نظر احترام به بزرگتر، دچار تردید شدم که درست بود که نذارم مامان بهش زنگ بزنه یا نه.
- - - Updated - - -
ممنون میشم اینم بفرمایید مشکل حرف زدنم اینجا در تالار چیه مگه؟
- - - Updated - - -
والا الان اون قسمت که من گفته ام"، از نظر احترام به بزرگتر دچار تردید شدم که درست بوده نذارم مامان بهش زنگ بزنه یا نه" جور دیگه برداشت میشه. منظورم از "بهش" مادر آقا پسره. و منظورم از تردید درباره "احترام" هم، احترام به مادر ایشونه.
- - - Updated - - -
ضمن اینکه موضوع برای من تمام شدست. الان مادرش هم تماس بگیره و بخواد باز حرفش رو پیش بکشه، من قبول نمیکنم.
اما نمیدونم، اینکه در جواب تماس مادر ایشون، ما تماسی نگرفتیم، رفتار درستی بوده، یا باید تماس میگرفتیم و میپرسیدیم تماس گرفته بودن فرمایششون چی بوده و بعد نظر خودمون رو مطرح میکردیم؟ یا اصلا همین که تماس نگرفتیم کار درستی بوده و بی احترامی هم نبوده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)