سلام. من همه پست ها رو نخوندم ولی شرایط مشابهی داشتم. توصیه دوستانه من چند تا چیز هست به شما:
1- اولین کار انتقال همه پول و اموال به نام بستگان درجه یک و فروختن ماشین دوم و خانه دوم و چیزهایی که خبر دارن داری که یک ریال هم نتونه گیرش بیاد
2- اگر مدتهاست که قهره یا نمیذارن خانواده اش برگرده در اولین فرصت درخواست تمکین کن. میتونه به خاطر نفقه بازداشتت کنه و با قرار تمکین میتونی ازدواج مجدد کنی. در غیر این صورت حتی موقت ازدواج کنی اون با اثبات این پوستت رو راحت میکنه هم مهریه هم طلاق و هزار مصیبت دیگه. اثبات بشه مثل بچه آدم میاد سر زندگیش یا میری زن میگیری و زندگی و اینم بیفته دنبال طلاق تا روزی که موهاش مثل دندوناش سفید شه.
3- اگر خانمت ته دلش دوستت داره و خیانت نکرده بهت و با کسی دیگه نیست برو دنبالش. نه دعوا کن نع داد نه یه کلمه وایسا بیاد ببین ته دلش چیه باهاته یا نه. ول کن حرف بابا و مامان و داداشش رو. درگیر نشو اصلا به ضرر خودشونه. بزنندت زنگ بزن پلیس. نخواستت بگو به درک یه دو قرون بذار کف دستش بگو هرررری و تمام
4- گیر آدم گدا صفت اگر افتادی فقط اموالت رو مخفی کن و نفهمن اصلا یه ریال ته جیبت هست. تا میتونی آدم بیار که بهشون بدهکاری و بکو می خوام یه خونه تامین کنم و از این خرجها
در آخر زندگی که همه اش دعوا باشه عاقبتش ویرونیه هرچی زودتر خلاص بشی بهتره. ببین چیکار میکنه راه خلاف رفت آبروشو ببر و پدرشو دربیار و شکایت کن حالشون جا بیاد. رحم نکن به آدمای پست

علاقه مندی ها (Bookmarks)