نقل قول نوشته اصلی توسط آویژه نمایش پست ها
دنیا اصلا قانون‌مند و منظم و عدالت محور نیست. شاید دنیای بعدی باشه ولی این دنیا خیر.
نمیشه گفت قانونمند نیست ولی درک قانونش از عقل ما خارجه. عدالتش هم همینطور
خلاصه حرف من، پارامتر بسیار موثری در این دنیا هست به نام "شانس". این پارامتر رو اگر از محاسباتمون حذف کنیم، به هیچ وجه نمیشه سازو کارها رو درک کرد. برای اینکه خیال شما رو راحت کنم، حتی در این زمینه مطالعه علمی صورت گرفته. مطالعات نشون میده موفق ترین آدم‌ها، اونهایی نیستند که باهوش‌ترند یا کامل‌ترند. بلکه اونهایی هستند که در برهه‌هایی از زندگیشون، شانس‌های خوبی داشتند! این مطالعه رو ببینید.
یعنی رو شانس حساب کنم و انگیزه بگیرم برای ادامه زندگی؟
بله این شانس یا همون اگه خدا بخواهد اگر برای کسی محقق شود ، یکی مثل حضرت یوسف از آن اوضاع میشود عزیز مصر و یکی مثل مصطفی زمانی بدون تجربه بازیگری در بین آنهمه که برای تست رفتن انتخاب میشه برای نقش حضرت یوسف و با اولین نقشش بجای حضرت یوسف در واقع بنوعی دیگه ، داستان یوسف برای اون اتفاق میفته و میشه یکی از ستاره های سینما و پیشرفت بخاطر شانس یا همان خداخواهی
شانس نقش پررنگی تو زندگی من نداشته و همیشه از اونچیزی که حساب میکردم بدتر شده که بهتر نشده و هیچ وقت دو دوتای من پنج تا نشده و همیشه چهارتا بوده برای همین واقع بینانه مسایلو میبینم و نه بدبینانه و نه خوشبینانه
بخشی از درگیری ذهن من و مشکلم اینه که از گذشته ای ناراضی ام که مسیرو درست رفتم ولی بخش مهم اینه که از این به بعد باید چه مسیری رو برم که تا ده سال آینده هم احساس رضایت از مسیر طی شده داشته باشم و هم در آن زمان به قبل که نگاه کنم احساس عمر سوزی نکنم و اینکه پوچ گذروندم (مثل حال الانم)
البته این شانس یا عواملی غیر ارادی مثبت که شخص تاثیری در آن نداره و قوانین بازیو بهم میزنه چجوریه برای بعضیا خیلیه برای بعضیا کمه یا نیست خودش جای سواله؟