به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1928

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    امروز [ 01:25]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    سلام

حرفهای صبا را باید با آب طلا نوشت

من روزهای روشنی در پیش می بینم و اتفاقاً قوت کشور و ملتم را .... این مشکلات ... این هجمه جنگ اقتصادی نشانه قوی بودن است ... و اگر با صبر و درست عمل کردن پیش رویم قوی تر شدن ...

برای حرفم تحلیل و ادله ها دارم که اینجا جای آن نیست و تالار هم جای بحث چالشی نیست و حواله به انجمن آزاد برای هرکس دوست دارد و من هم اعلام آمادگی می کنم .

این فرصتی است تا ما با مشکلات بزرگتر مشکلات دیگر را کوچک شده ببینیم و .... باز هم حرفهای صبا را بخوانید ...
    سلام. برای اولین بار باهاتون مخالفم. این همه هجمه فشار اقتصادی روی مردم، که گمان نکنم مسوولان در زندگی شخصی خودشون چشیده باشنش، نشونه ضعف شدید مدیریت و بی برنامگی و بی کفایتی و تا نوک دماغ دیدن مسوولان و خرجهای اضافه ی برای چیزهای بی فایده و تبلیغات و بیش از همه وجود سازمانهای زالو صفتی است که خودسر عمل میکنند و معلوم هم نیست جزو کدام قوا و دقیقا چه کاره اند و کی و کجا باید پاسخگو باشن و نهاد ناظر برشون کیه.

فرصت برای اینکه مشکلات بزرگتر تجربه کنیم و بقیه مشکلات رو کوچک ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! واقعا؟؟؟؟؟!!! منظورتون اینه که تا حالا اگه تا حالا که هر بلایی سرمون اوردن خفقان گرفتیم یا خفه شدیم، بعد از این به تو سری خوردن های بالاتر قراره تن بدیم؟

واقعا چرا فکر کردید ریاضت کشی ملتتان افتخاره و مایه رشد؟؟؟ میشه بگید حق ارامش و آسایش داشتن برای این مردم کی پیش میاد؟؟؟

البته میدونم اینجا جای بحثش نیست.

فقط در ادامه حرف صبا این رو هم من اضافه کنم که افزایش درایت و بلوغ اجتماعی و سیاسی مردم یک جامعه، بدون مطالعه تاریخ و درس گرفتن ازش، بدون وجود فضایی آزاد برای تحلیل جامعه شناختی و تاریخی، بدون وجود صداقت با مردم, بدون وجود سرکوب، بدون کتابهای تاربخ تحریف نشده، بدون حتی وجود معیشت صحیح حاصل نمیشه.

2. 4 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

scarface (سه شنبه 09 مرداد 97), tanhaman (سه شنبه 07 اسفند 97), tavalode arezoo (جمعه 12 مرداد 97), عشق آفرین (سه شنبه 09 مرداد 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)