4-تحت تاثیر وحشت ترک شدن و تنها ماندن،همه تلاشتان را میکنید که رابطه شما از هم گسسته نشود
5-برای شما زحمتی بیش از اندازه،زمانی بیش از حد طولانی و اقدامی بیش از حد گران نیست که نتوانید به همسرتان کمک کنید
6-از آنجاییکه به کمبود محبت عادت کرده اید،برای راضی کردن دیگران بیشتر تلاش میکنید و امید به موفقیت دارید
7-در روابط خود با همسرتان بیش از 50درصد مسِولیت،احساس گناه و سرزنش را متوجه خود می دانید
8-حرمت نفس اندک دارید و در اعماق وجودتان خود را شایسته خوشبختی و سعادت نمی دانید.به جای آن معتقدید که حق لذت بردن از زندگی را دیگران باید به شما بدهند
9-می خواهید هرطور شده همسرتان را کنترل کنید، مسخواهید بر روابط خود با اشخاص مسلط باشید زیرا در کودکی از احساس امنیت خاطر برخوردار نبودید. اما بر نیازی که بر کنترل بر دیگران دارید نقاب می زنید و خود را زنی که میخواهد به همسرش کمک کند و کاری در حق او انجام دهد معرفی میکنید
10-در روابط خود با دیگران به جای توجه به واقعیت های موجود به آنچه می توانست وجود داشته باشد و به عبارت دیگر به رویا و خیال توجه میکنید.
11-شما معتاد به تالم احساسی هستید
12-شما به لحاظ احساسی مستعد گرفتار شدن به مواد اعتیادآور هستید
ممکن است به بعضی از غذاها و به خصوص به غذاهای شیرین علاقه مند شوید
13-به نیازهای دیگران توجه میکنید و میخواهید هرطور شده این نیازها را برطرف سازید.در این شرایط فرصتی برای رسیدگی به نیازهای خودتان باقی نمی ماند.فراموش میکنید که در قبال خودتان نیز مسئولیتهایی دارید
14-تحت تاثیر روابط ناپایدار با دیگران ممکن است زمینه را برای افسرده شدن خود مهیا سازید
15-شما به مردهای مهربان،با ثبات، قابل اعتماد و علاقه مند به شما جلب نمی شوید.به نظرتان می رسد مردهایی با این ویژگی ملال انگیز هستند
***من تقریبا همه این ویژگی ها رو دارم.این زنها به مردهایی جذب میشن که به هردلیل مطابق میل شون رفتار نمیکنن و برایشون حضور اساسی ندارن!
***چندین بار تا مرز طلاق پیش رفتم ولی پشیمونم کرده
هر روز که از خواب بلند میشم توی اینترنت دنبال خونه اجاره ای میگردم که از این وضع خودمو خلاص کنم ولی توانش رو ندارم و بازهم فردا و روزهای بعد...
واقعا نیاز به کمک دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)