به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 04 [ 14:16]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 43.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,536

تشکرشده 309 در 154 پست

Array
    عزیزم من طبق تجربه ای که خودم از زندگی مشترک دارم نظرم اینه که اگه جواب مادرشوهرتو ندی اون تا اخر به همین رفتاراش ادامه میده و هم خودش و همسرت هم این رفتارا براشون عادی میشه و توقع دارن شما همیشه کوتاه بیای..به قول معروف لطف مکرر میشه وظیفه مسلم...کافیه یه بار دلخور بشی و یه کوچولو عکس العمل نشون بدی اونوقت میبینی که چجوری طلبکارت میشن.به نظرم تو دوران عقد هم یه سری کوتاه اومدنات و از حق خودت گذشتنات زیادی و بی مورد بوده.بالاخره عروسی شما بود و هزار تا ارزو راجع بهش داشتی، ... اگه ادم بی خیال و ریلکسی بودی که این رفتارای مادرشوهرو راحت نادیده میگرفتی، بهت میگفتم بی خیال شو و جوابشو نده، اما مشخصه که دختر حساسی هستی و این چیزا ازارت میده و اگه نگی رو دلت تلنبار میشه و تبدیل به کینه و کدورت میشه( برا خودم همینجوری شد) پس بهتره تو هم باهاش با سیاست رفتار کنی و خیلی ساده و مظلوم نباشی.به هییییییییچ وجه ، دیگه شکایت کارای مادر همسرت رو به پسرش نکن چون نتیجه عکس میده و همسرت بیشتر روی خودت و رفتارات حساس میشه.تو هم تمرین کن که چجوری وقتی بهت تیکه میندازه یا رفتار بدی داره با لبخند و ارامش و با سیاست جوابشو بدی ...مثلا وقتی گفت پسرم از وقتی زن گرفته میرقصه شمام با خنده میگفتی اره ایشالا میخوام کلی هنرای دیگه هم یادش بدم.یا تو مسافرت خودت جلو جلو دست همسرتو میگرفتی و عقب ماشین پیش خودت مینشوندی و میگفتی دلم برات تنگ شده باید پیش خودم بشینی( با خنده و ناز و ...) در کل سعی کن یه خورده صبرتو زیادتر کنی و حساسیتاتو کمتر... چون به مرور زمان از شدت رفتارای مادرشوهرت کم میشه
    ویرایش توسط میس بیوتی : سه شنبه 13 شهریور 97 در ساعت 14:39

2. کاربر روبرو از پست مفید میس بیوتی تشکرکرده است .

Delsa1992 (چهارشنبه 14 شهریور 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)