ببخشید خانم ها من نمیخوام شمارو به پسرا بفروشم فقط شورش نکنید:D.ولی همه ی ما خودمون هم برادر داریم یا پسر هایی رو میشناسیم که نمیتونن ازدواج کنن مردا چون خیلی مردن وبه اینکه پشتوانه باشن برای کسی نه اینکه فقط تکیه بزنن .نیاز دارن که تایید بشن و سالار خونه باشن ببخشید آقایون شما این قسمت رو نخونید چون مخصوص خانم هاست مرسی (خانم های عزیز اگه هرچی همسرتون میگه بگین شما درست میگین وحق با شماست حتی اگه حق با اونم نباشه ولی شما تاییدش کنید زندگیتون آنچنان شیرین میشه که دیگه نیازی به خرید قندوشکر و شیرینی ومربا و شکلات و............نخواهید داشت این نکته آموزنده شوهرداری رو از این مادره پیرتون داشته باشید جواب میده. مگه نگفتم آقایون نخونن فضول رو میبرن جهنم به اشدمجازات محکوم میکنن حالا ببین.
)درنتیجه از نظر روحی بیشتر به ازدواج نیاز دارن البته دختراهم همینطورن حالا دخترای عزیز و از جمله مهتاب خانم این همه پسر آقا /خوش تیپ /تحصیل کرده مهربون/ با احساس /خانواده دوست /قدرشناس /نجیب/ چشم پاک/ دل پاک /وفادار/بی پول/بی کار/خونه ندار/ ماشین ندار/تازه کت شلواره دامادیم که قوربونش برم ماله عهده بوقلمونه/چرا همش میگیم نه نه نه نه /مگه مرض داریم.خوب گناه دارن ببینید چقدر مظلوم حرف میزنن من که دلم براشون کباب میخواد:P.(اگه شما گذاشتید من به درسم برسم .همش شما رفیقای نابابید نمیزارید من موفق بشم وگرنه تا حالا فوق دکترامم گرفته بودم)
![]()

. مگه نگفتم آقایون نخونن فضول رو میبرن جهنم به اشدمجازات محکوم میکنن حالا ببین.
)درنتیجه از نظر روحی بیشتر به ازدواج نیاز دارن البته دختراهم همینطورن حالا دخترای عزیز و از جمله مهتاب خانم این همه پسر آقا /خوش تیپ /تحصیل کرده مهربون/ با احساس /خانواده دوست /قدرشناس /نجیب/ چشم پاک/ دل پاک /وفادار/بی پول/بی کار/خونه ندار/ ماشین ندار/تازه کت شلواره دامادیم که قوربونش برم ماله عهده بوقلمونه/چرا همش میگیم نه نه نه نه /مگه مرض داریم.خوب گناه دارن ببینید چقدر مظلوم حرف میزنن من که دلم براشون کباب میخواد:P.(اگه شما گذاشتید من به درسم برسم .همش شما رفیقای نابابید نمیزارید من موفق بشم وگرنه تا حالا فوق دکترامم گرفته بودم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)