نوشته اصلی توسط
خادم رضا
سلام
شما شده در دعوا جواب هم بدید؟ ایشون چه عملکردی دارن ؟
اگر شما بعضی موقع ها جواب هم میدید ولی ایشون تا حالا دستشون بلند نکردن ایشون دوقطبی ندارن چون دوقطبی بسیار حساس میشوند و کنترلی ندارن
به نظرم افسردگی و طرحواره تنبیه دارن یکمی هم بخاطر افسردگی حساس شدن روی حرفا و منظور اشتباه منوجه میشن
همسر شما اتفاقی در زندگیشون نیفتاده تا ناراحتشون کنه ؟اخر بعضی از افسردگی ها مثل زخم میمونه در ناخود اگاه قرد
یک مدت زخمش التیام پیدا میکنه سر خوش<سر خوش توهم نداره>میشن ولی یه دفعه به صورت ناخود اگاه یاد قدیم میافته و میره در افسردگی دوباره زخمش تاره میشه
حال چه باید کرد ؟
همسرتون باید هیپتونیزم بشن و هرچی واقعه که ناراحتشون کرده بیان کنند
بعد از اون باید تصویر سازی بشه از اون اتفاقات بد و دلایل اون کارها به صورت درست گفته بشه و حل بشه
میبینید که بعد از همین حرکت تنش همسر شما به نصف کاهش پیدا میکنه
سعی کنید تمام سوالاتتشان رو پاسخ بدید و بزارید خودشون به پاسخ برسند کم کم پاسخ های درست زندگی
من خودم وقتی سوال داشته باشم و دنبال سوالام باشم شنگول میشم وقتی به نقطه ای برسم که هیچ راه حلی وحود نداره برای مسئله مهم زندگی من من ناراحت میشم البته نه در حد افسردگی وقتی در همون حالت فکری به دهنم میرسه حالم خوب میشه
انقدر این خوشحال شدن در لحطه ای که ناراحتم رو برای خودم ایجاد کردم که حتی زمانی که عظم میکنم برم دنبال سوال های زندگیم دیگه شنگول و سر خوش نیستم یه حس خوب اومده سراغم تا از شدت هیجان برای کشفپ اسخ به سوالام زندگیم به کارها و حرفای عجیب غریب نزنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)