به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    ممنونم از شما، اینکه فرمودید وقتی ذهن و قلب و کمال گراییمون با هم تضاد پیدا میکنه اینطوری میشیم رو میشه با یه مثال توضیح بدید؟
    در مورد اینکه کدوم راه در جهت هوای نفسه باید بگم نمیدونم و شاید هیچکدوم. اینکه ملاک رو هوای نفس بذاریم راستش بستگی داره به اینکه آیا صرفا رنج بردن در یک راه سخت که به نظر میاد هوای نفس هم درش نیست خودش ظلم به خود نیست؟ تشخیص اینکه رنج زیاد حتما برات سازنده است یا اینکه ممکنه همون رنج به جای منفعت و خودسازی، بهت آسیب بزنه به راحتی امکان نداره.

اما برام جالبه این تعبیر که ببینی کدوم در جهت هوای نفسه چون لایه های زیرین یک انتخاب رو بیشتر روشن میکنه. اما باز هم برای من به راحتی تعیین کننده نیست.
    د ر مورد استخاره هم حق با شماست اما من از نظر خودم از فرد مناسبی خواستم. از طرفی پیدا کردن کسی که صد درصد مطمئن باشی مناسبه برا این موضوع هم به راحتی امکان نداره. من فکر میکنم وقتی دچار تردید و دو دلی هستی و نمی تونی تصمیم بگیری با استخاره از خدا کمک میخوای تا به اطمینان برسی. البته بعضی هم معتقد هستند که اتفاقا هر کسی اگر خودش بگیره بهتره چون با حضور و نیت و توجه بیشتری همراهه. گاهی وقتا هم مدام عقل بهت تلنگر میزنه ولی نمیدونی باید بهش توجه کنی یا نه.

اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم وقتی در تصمیم گیری مردد بودی سکه بنداز، نه به خاطر اینکه بهترین راه نشونت میده،بلکه به خاطر اینکه قبل از اینکه بیندازی دلت میخواد شیر یا خط بیاد و در واقع به یک سمت تمایل بیشتری داری. نمیدونم این تز درس یا نه؟ اگر آره مگه همیشه دل آدم درست ترین رو میگه؟
    و از طرف دیگه در کل تصمیم گیری بدون در نظر گرفتن ترس ها و اینکه اصلا این ترس ها قابل اعتنا هستند یا نه خودش موضوع دیگه ای است.

2. کاربر روبرو از پست مفید zolal تشکرکرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)